Maciek777 Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 Dziękuję Wam i przekażę mu komplementy 🙂 Jesień może nie jest moją ulubioną porą roku, ale nie uważam by była gorsza od innych. Teraz robi się kolorowo, a od listopada będzie "ponuro", tajemniczo, zwłaszcza na łonie natury 🙂 Bardzo miło by było gdyby nie trzeba było tak często do weta jeździć bo właściwie to jestem tam pewnie ze 2 razy w miesiącu 😕 Gdzie jest moja Złota Karta Klienta, ja się pytam 😛 Tak jak Tola piszesz, z wiekiem psy się zmieniają. Moje również złagodniały, ale i tak to pies sąsiada wykonał ten pierwszy krok. Zawsze był spokojny, ale nie podchodził do moich. Jednak po prostu teraz poczuł się samotny bo odszedł jego wieloletni psi przyjaciel... Również pozdrawiamy chyba w ostatni tak ciepły dzień w tym roku 🙂 2 Quote
Nadziejka Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 13 minut temu, Maciek777 napisał: Dziękuję Wam i przekażę mu komplementy 🙂 Jesień może nie jest moją ulubioną porą roku, ale nie uważam by była gorsza od innych. Teraz robi się kolorowo, a od listopada będzie "ponuro", tajemniczo, zwłaszcza na łonie natury 🙂 Bardzo miło by było gdyby nie trzeba było tak często do weta jeździć bo właściwie to jestem tam pewnie ze 2 razy w miesiącu 😕 Gdzie jest moja Złota Karta Klienta, ja się pytam 😛 Tak jak Tola piszesz, z wiekiem psy się zmieniają. Moje również złagodniały, ale i tak to pies sąsiada wykonał ten pierwszy krok. Zawsze był spokojny, ale nie podchodził do moich. Jednak po prostu teraz poczuł się samotny bo odszedł jego wieloletni psi przyjaciel... Również pozdrawiamy chyba w ostatni tak ciepły dzień w tym roku 🙂 Quote
Nadziejka Posted October 5, 2021 Posted October 5, 2021 8 godzin temu, Maciek777 napisał: Dziękujemy bardzo 🙂 A teraz chciałbym Wam przedstawić nowego członka rodziny 🙂 "Przedstawić" to może za wiele powiedziane bo wprowadził się dopiero wczoraj i jeszcze nie ma imienia 😉 Quote
Maciek777 Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 Najwyższa pora na jesienne fotki bo niedługo wszystkie liście spadną 🙂 Chociaż kotów to nie dotyczy 😉 Normalnie nie mają takich małych głów...chyba 😄 3 Quote
Maciek777 Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 Nigdy nie jest wystarczająco ciepło 😛 4 Quote
Maciek777 Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 Tysiące lat temu tak to się zaczęło 😉 3 Quote
Maciek777 Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 Biały dzień, a i tak mu "twarzy" nie widać 🙂 3 Quote
Maciek777 Posted October 11, 2021 Posted October 11, 2021 Widzę, że znowu dogo wprowadziło zmiany. Wiecie o co chodzi z tą rangą przy awatarku? Teraz wszyscy są przez tę skalę uznawani za początkujących 😄 3 Quote
jotpeg Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 jakie cudowne jesienne fotki!!! Pan Czarny Król jest wspaniały! zawsze też czekam na zdjęcia Twoich kotów, bo są rewelacyjne! Pozdrawiam ciepło całą ekipę 💗 Quote
Nadziejka Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Dnia 11.10.2021 o 16:43, Maciek777 napisał: Widzę, że znowu dogo wprowadziło zmiany. Wiecie o co chodzi z tą rangą przy awatarku? Teraz wszyscy są przez tę skalę uznawani za początkujących 😄 Dnia 11.10.2021 o 16:42, Maciek777 napisał: Biały dzień, a i tak mu "twarzy" nie widać 🙂 Dnia 11.10.2021 o 16:42, Maciek777 napisał: Tysiące lat temu tak to się zaczęło 😉 Dnia 11.10.2021 o 16:41, Maciek777 napisał: Nigdy nie jest wystarczająco ciepło 😛 Dnia 11.10.2021 o 16:40, Maciek777 napisał: Najwyższa pora na jesienne fotki bo niedługo wszystkie liście spadną 🙂 Chociaż kotów to nie dotyczy 😉 Normalnie nie mają takich małych głów...chyba 😄 Quote
Tola Posted October 13, 2021 Posted October 13, 2021 Przepiękne jesienne zdjęcia, wspaniałe tło dla uroczych zwierzaków, chociaż te łóżkowe zdjęcia kotów też świetne🙂 Jesienne pozdrowienia od całej mojej gromadki, trzymajcie się wszyscy cieplutko.🍂🍁🍂🍁 Co do zmian na dogo to zauważyłam, nie bardzo rozumiem, próbuję rozszyfrować😉 Quote
mari23 Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Dnia 13.10.2021 o 22:29, Tola napisał: Przepiękne jesienne zdjęcia, wspaniałe tło dla uroczych zwierzaków, chociaż te łóżkowe zdjęcia kotów też świetne🙂 Jesienne pozdrowienia od całej mojej gromadki, trzymajcie się wszyscy cieplutko.🍂🍁🍂🍁 Co do zmian na dogo to zauważyłam, nie bardzo rozumiem, próbuję rozszyfrować😉 zmiany na dogo nie do końca i przeze mnie "rozszyfrowane", ale co tam.... podziwianie cudnych "spasionych" kotków i jesiennych krajobrazów z psiakami oraz cudnym królisiem rekompensuje wszelkie stresy :) Baj wydaje się troszkę bardziej "pokryty szronem"... jesień.... Quote
Maciek777 Posted October 15, 2021 Posted October 15, 2021 Dziękuję Wam za komplementy i przekażę je odpowiednim adresatom 🙂 Pan Czarny Król dostał imię Kioto 🙂 Ma około roku i jest zdecydowanie mniejszy od Inaby. Ona raczej miała w genach króliki olbrzymy, a Kioto ma coś z miniaturki bo mam wrażenie, że jest mniejszy od zwykłego hodowlanego. Albo to przez te porównanie. Baj "pokryty szronem"? Niestety dopadł go przymrozek życia 😉 Trochę się zmienił przez te prawie 11 lat: Przybyło mu powagi i uroku 🙂 Pozdrawiamy 🙂 2 Quote
Maciek777 Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 W czwartek podstępnie zabrałem Kioto na niewinną wycieczkę do weta, a skończyło się kastracją 😉 Wszystko poszło gładko i do domu wrócił z dużym apetytem. Ze względu na chłód, zwłaszcza w nocy, pomieszkuje od tego czasu w pomieszczeniu by nie przeziębić rany. Wróci do siebie w przyszłym tygodniu 🙂 3 Quote
Nadziejka Posted October 24, 2021 Posted October 24, 2021 Dnia 15.10.2021 o 12:14, Maciek777 napisał: Dziękuję Wam za komplementy i przekażę je odpowiednim adresatom 🙂 Pan Czarny Król dostał imię Kioto 🙂 Ma około roku i jest zdecydowanie mniejszy od Inaby. Ona raczej miała w genach króliki olbrzymy, a Kioto ma coś z miniaturki bo mam wrażenie, że jest mniejszy od zwykłego hodowlanego. Albo to przez te porównanie. Baj "pokryty szronem"? Niestety dopadł go przymrozek życia 😉 Trochę się zmienił przez te prawie 11 lat: Przybyło mu powagi i uroku 🙂 Pozdrawiamy 🙂 Dnia 24.10.2021 o 19:22, Maciek777 napisał: W czwartek podstępnie zabrałem Kioto na niewinną wycieczkę do weta, a skończyło się kastracją 😉 Wszystko poszło gładko i do domu wrócił z dużym apetytem. Ze względu na chłód, zwłaszcza w nocy, pomieszkuje od tego czasu w pomieszczeniu by nie przeziębić rany. Wróci do siebie w przyszłym tygodniu 🙂 1 Quote
mari23 Posted October 25, 2021 Posted October 25, 2021 Dnia 24.10.2021 o 19:22, Maciek777 napisał: W czwartek podstępnie zabrałem Kioto na niewinną wycieczkę do weta, a skończyło się kastracją 😉 Wszystko poszło gładko i do domu wrócił z dużym apetytem. Ze względu na chłód, zwłaszcza w nocy, pomieszkuje od tego czasu w pomieszczeniu by nie przeziębić rany. Wróci do siebie w przyszłym tygodniu 🙂 Nie wygląda na zmartwionego efektami wycieczki 😉 prześliczny ! ❤️ Quote
Maciek777 Posted October 26, 2021 Posted October 26, 2021 Dnia 25.10.2021 o 10:07, mari23 napisał: Nie wygląda na zmartwionego efektami wycieczki 😉 prześliczny ! ❤️ Mam nadzieję, że jak się zorientuje co się stało to mi wybaczy 😉 Dnia 25.10.2021 o 10:29, Tyśka) napisał: Niech ładnie się goi 🙂 Zdaje się, że tak właśnie jest 🙂 Dnia 25.10.2021 o 21:42, Tola napisał: Maciek - to zdjęcie Baja to już u Ciebie? Nie, nie. To jeszcze zanim do mnie trafił. To bodajże było jego pierwszym zdjęciem w pierwszym poście jeśli dobrze pamiętam. Quote
Tola Posted October 28, 2021 Posted October 28, 2021 Dnia 26.10.2021 o 09:17, Maciek777 napisał: Mam nadzieję, że jak się zorientuje co się stało to mi wybaczy 😉 Zdaje się, że tak właśnie jest 🙂 Nie, nie. To jeszcze zanim do mnie trafił. To bodajże było jego pierwszym zdjęciem w pierwszym poście jeśli dobrze pamiętam. To znaczy to jest zdjęcie z jego przyjazdu ze schroniska do hoteliku, ze mną i moim TZem;). Takk mi się właśnie wydawało:) Quote
Tola Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 Maciek, co u Was, cichutko się zrobiło u Baja.... Quote
mari23 Posted November 19, 2021 Posted November 19, 2021 Dnia 19.11.2021 o 17:21, Tola napisał: Maciek, co u Was, cichutko się zrobiło u Baja.... Pewnie wszystko dobrze, a "brak wiadomości to dobra wiadomość" :) Co nie znaczy, że nie czekamy na wiadomości i zdjęcia ! ❤️ Quote
Recommended Posts