Pyrdka Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Cudny jest Fafel. Wygłaskajcie go bardzo mocno. Quote
furciaczek Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Lozkowe sceny beda jutro albo po jutrze:eviltong: Fafel dalej grzeczny:loveu: Poza tym jednym tel o ktorym Ci mowilam Goniu narazie nic wiecej sie nie odzywa, pewnie wiek odstrasza ehh:roll: Quote
PaulinaT Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Jezu jaki on ciągle chudy. Przybrał cosik w ogóle...? Ale fajnie że wesoły i do biegania chętny :) Quote
GoniaP Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 furciaczek napisał(a):Lozkowe sceny beda jutro albo po jutrze:eviltong: Fafel dalej grzeczny:loveu: Poza tym jednym tel o ktorym Ci mowilam Goniu narazie nic wiecej sie nie odzywa, pewnie wiek odstrasza ehh:roll: Eeee, to zaczekamy na tych co znają się na psach ;) Prędzej czy później ktoś się w Fafelku zakocha na bank i zechce go przyjąć pod swój dach. PaulinaT napisał(a):Jezu jaki on ciągle chudy. Przybrał cosik w ogóle...? Ale fajnie że wesoły i do biegania chętny :) No Furciaczek tuczy go powoli, zgodnie ze sztuką. Ale tak sobie myślałam ostatnio, że może warto byłoby mu zapodać jakiś Aniprazol profilaktycznie... Quote
PaulinaT Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Wiem, wiem że nie można od razu... po prostu taki chudy molosek boli mnie w samo serce :( Quote
Iza i Avanti Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Cioteczki! Odmłodźcie go troszkę w ogłoszeniach ;) to może więcej telefonów będzie. A jak nie Fafel, to może inna bida znajdzie dom... Quote
furciaczek Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Fafelus pospolitus w trakcie drzemki:lol: Quote
GoniaP Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 O to to to to :-D Takie obrazki lubię najbardziej. Dziękuję Furciaczku :) Quote
furciaczek Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Moze ktos pomoze w oglaszaniu Fafelka co?? :) Takie fajne psisko musi miec swojego czlowieka nooo:loveu: Quote
GoniaP Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Ja w zeszłym tygodniu zamówiłam mu tekst ogłoszeniowy u cholerry. Jak tylko coś spłodzi, zaraz się zabierzemy za pakiet ;) Masz Małgoś nowe zdjęcia? Quote
furciaczek Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 Sniegowe szalenstwa mam:) Zaczyna wygladac powolutku jak pies a nie szkapa bez grama miesnia i tluszczu:) Pare tygodni i bedzie cuudo nie pies! Quote
agaga21 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 fafel byłby bezkonkurencyjny w konkursie na minę roku :D Quote
malawaszka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 super! widać, że zaczął nabierać ciałka :klacz: Quote
de_sade Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 te jego miny są prześmieszne :) cudak dosłownie ;) jest świetny :D Quote
GoniaP Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Ojojojojoj, jaki przystojniaczek :) No i faktycznie chyba troszkę się rozrósł :) Quote
PaulinaT Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 malawaszka napisał(a):super! widać, że zaczął nabierać ciałka :klacz: właśnie chciałam napisać - pojawiła się klata Quote
dronka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 No i teraz o wiele łatwiej zgadnąć jaka to jest rasa! Cudny! No i te fafluny! Quote
GoniaP Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Tekst ogłoszeniowy dla Fafla, autorstwa choleraa: Ludzie mówią, że uroda, dostojeństwo, inteligencja i dobre urodzenie robią swoje. Człowiek, który wygrywa taką mieszankę na loterii życia, zwykle dochodzi bardzo wysoko. Nie myśli nawet o tym, że kiedyś może osunąć mu się noga, może zachorować i stracić wszystko, albo ktoś zawistny podstawi mu nogę.. Jeśli się dojdzie tak wysoko, upadek jest o wiele boleśniejszy.. To wszystko przeżyłem ja- Fafel- piękny, dostojny, inteligentny, dobrze urodzony.. Przez jednego człowieka doprowadzony do ruiny.. Nie kierowała nim zawiść ani zazdrość.. Jego chęć zaimponowania i pozerstwo zrujnowało mi życie.. Kupił pięknego rasowego psa- odtąd wszyscy mu zazdrościli, z ust nie znikał mu uśmiech, kiedy ludzie oglądali się za nami na ulicy, a znajomi nie mogli się nachwalić mojej urody i inteligencji.. Co było w domu... to już inna bajka.. Niegłaskany, źle karmiony, smutny i zabiedzony- przestałem być przyjacielem godnym zwrócenia uwagi.. wyglądałem coraz gorzej i już nie było się czym chwalić.. Kiedy odszedłem z tego przesiąkniętego ułudą domu, poznałem ludzi, którzy nie patrzyli na mój wygląd.. Nie wyglądałem przecież dobrze.. Nie obchodziło ich moje urodzenie, ani dostojeństwo.. Zobaczyli wspaniałego, spokojnego, zakochanego w ludziach olbrzymiego przyjaciela.. Dziś szukam takiego, którego nie zwiodą pozory... Dobre jedzenie, lekarstwa, ciepły kąt nigdy nie sprawią, że będę wyglądał jak kiedyś.. Sprawić to może tylko ciepłe serce dobrego człowieka.. Quote
furciaczek Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 U mnie jak narazie zero pytan o psisko:shake: A taki kochany ten nasz Fafel ehhh ideal corsiaka jak dla mnie:loveu: Wpatrzony w czlowieka, opanowany, cierpliwy jak nie wiem co, zero agresji, na smyczy super, posluszny...no brac, kochc i tarmosic fafelki! Quote
Iza i Avanti Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Macie pakiet dla faflaka? Jak coś, to mogę pomóc ;) Quote
furciaczek Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Fotaski beda jutro, mam takie z glutami hihi Quote
PaulinaT Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 furciaczek napisał(a):Fotaski beda jutro, mam takie z glutami hihi obiecanki cacanki...:mad: Quote
Recommended Posts