Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MaDi, a widziałaś to? Teren woj. lubelskiego:
[URL]http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110324/KRASNIK/266193161[/URL]

Nie znam w ogóle tej sprawy i pierwszy raz słyszę o tym, ale może to gdzieś już było...:oops::roll:
Sprawa jest na prawdę przykra i nie wiem jak ten problem rozwiąże gmina, oby nie w jeden, nasuwający się nam na myśl sposób....:-(:-(:-(

• Replies 728
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Bico, to było już wcześniej - to jest Rachów Stary i p. Olszewska. Były próby pomocy, w które angażowała się m.in. Murka i jogi z forum miau.pl, ale pani ta odrzucała możliwość sterylizacji psów, darmowego szczepienia, adopcji - i pomoc się urwała. Nie wiem, jak jest teraz, może to jedyna szansa.

Posted

[quote name='bico']MaDi, a widziałaś to? Teren woj. lubelskiego:
[URL]http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110324/KRASNIK/266193161[/URL]

Nie znam w ogóle tej sprawy i pierwszy raz słyszę o tym, ale może to gdzieś już było...:oops::roll:
Sprawa jest na prawdę przykra i nie wiem jak ten problem rozwiąże gmina, oby nie w jeden, nasuwający się nam na myśl sposób....:-(:-(:-([/QUOTE]
MaDi wie i już działa.

Posted

[quote name='ladySwallow']Bico, to było już wcześniej - to jest Rachów Stary i p. Olszewska. Były próby pomocy, w które angażowała się m.in. Murka i jogi z forum miau.pl, ale pani ta odrzucała możliwość sterylizacji psów, darmowego szczepienia, adopcji - i pomoc się urwała. Nie wiem, jak jest teraz, może to jedyna szansa.[/QUOTE]

a, to coś kojarzę, ale nie powiem, żebym była z tym tematem na bieżąco:oops:
Może faktycznie teraz to jedyna szansa na pomoc, tylko wcześniej pewnie było mniej psów, a teraz się dzięki niefrasobliwości człowieka rozmnożyły i jest na prawdę źle:shake::-( eeeeeh....

Dobrze, że MaDi wie i działa, dzięki Muzzy za info.

Posted

[quote name='bico']MaDi, a widziałaś to? Teren woj. lubelskiego:

Sprawa jest na prawdę przykra i nie wiem jak ten problem rozwiąże gmina, oby nie w jeden, nasuwający się nam na myśl sposób....:-(:-(:-([/QUOTE]
Znam temat od dawna chora osoba jak i cała sytuacja, jadę tam w niedzielę z Muzzym robić foty.

Posted

[quote name='MaDi']Znam temat od dawna chora osoba jak i cała sytuacja, jadę tam w niedzielę z Muzzym robić foty.[/QUOTE]
dobrze ,ze tam bedziecie !!!
az boje sie myslec jak to wszystko wyglada....

Posted

[quote name='IVV']dobrze ,ze tam bedziecie !!!
az boje sie myslec jak to wszystko wyglada....[/QUOTE]
Kiedyś było źle więc teraz też pewnie różowo nie jest.
Muzzy będzie robił zdjęcia ja opisy i damy jakoś radę.
Mamy trochę karmy, jednak na mój apel o pomoc nikt nie odpowiedział...

Posted

Fur pamiętaj proszę o tych danych do przelewu bo nie mam. Ale to w wolnej chwili, widzę że u Arktyki masakra ;/

MaDi my wiele nie mamy, ale może trochę karmy niestety "biedronkowej" udałoby się nam oddać dla tych psów. Daj znać co sądzisz, z Ostrowca do Annopola daleko nie jest.

Posted

W tym artykule jest taka informacja:

[QUOTE]Zbiórkę pieniędzy na rzecz przytuliska pod Annopolem prowadzi Fundacja dla zwierząt "Dar Serca”. Numer konta: CITIBANK 78 1030 0019 0109 8530 0011 7544 z dopiskiem "Darowizna przytulisko Stanisławy Olszewskiej” [/QUOTE]

Chyba trzeba by się z nimi skontaktować.

Posted

[quote name='Viris']Fur pamiętaj proszę o tych danych do przelewu bo nie mam. Ale to w wolnej chwili, widzę że u Arktyki masakra ;/

MaDi my wiele nie mamy, ale może trochę karmy niestety "biedronkowej" udałoby się nam oddać dla tych psów. Daj znać co sądzisz, z Ostrowca do Annopola daleko nie jest.[/QUOTE]
Wszystko już dogadane;)

Posted

[quote name='Viris']W tym artykule jest taka informacja:

Chyba trzeba by się z nimi skontaktować.[/QUOTE]
Tak mam do nich kilka pytań m.in dlaczego do tej pory nic nie zrobili...:(

Posted

[quote name='IVV']i jak poszlo MaDi na dzisiejszej wyprawie ?[/QUOTE]
Zdjęć jest ponad 300, postaram się jak najszybciej je obrobić, choćbym miał się przez to ocielić :)

Posted

[quote name='IVV']i jak poszlo MaDi na dzisiejszej wyprawie ?[/QUOTE]
Poszło całkiem dobrze wg. mnie na taką ilość psów 4 trzeba jak najszybciej zabrać i leczyć.
Poczekamy kilka dni w piątek jedziemy tam jeszcze raz. Później będę prosiła Cię o FB:)

Posted

[quote name='MaDi']Kiedyś było źle więc teraz też pewnie różowo nie jest.
Muzzy będzie robił zdjęcia ja opisy i damy jakoś radę.
Mamy trochę karmy, jednak na mój apel o pomoc nikt nie odpowiedział...[/QUOTE]

MaDi, a jest nowy, oddzielny wątek tych psiaków? Jeśli tak, to czy mogę prosić o podrzucenie linka?

Posted

Zapraszam Was tutaj:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/204601-Zbi%C3%B3rka-dar%C3%B3w[/url].
Nie wiem co robić chce zabrać z przytuliska 2 sunie Perełkę-łysą malutka max 6kg wygląda jak mini łysy pies meksykański ma około 6 lat.
Oraz czarną z białymi skarpetkami budową przypominającą charcika włoskiego:(

Posted

ja mam jedno wolne miejsce u Funi i moge odstapic....a moze udaloby sie je dwie tam umiescic ???? wtedy cena odrobine mniejsza .
nie wiem jak jeszcze pomoc .....

Posted

[quote name='evel']Pardon, że tak nie w temacie, ale... MaDi - dorosły seter irlandzki mahoniowy w okolicach Lublina, nikt go nie szuka?[/QUOTE]
U mnie na osiedlu tzn okolice wylotówki na Świdnik chodzi Pani z Rudim wołaj i zobacz czy przyleci;)