Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kahoona']Kobieto, co to jest "patologiczne podejście do tematu"? Kolejny raz kłania się grafomania. Dlaczego nie piszesz nic o zwierzętach? A zdjęcia? Boisz się czegoś?[/QUOTE]

No, pewnie patologicznie nie uznajesz jedynej slusznej racji ;)/Agnieszka

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie zostałam ostatecznie zniechęcona do lektury tego wątku ;)

Czy mogłabym prosić jakąś osobę o PW do mnie, jak zaczniecie znowu pisać o zwierzętach/Korabiewicach? Z góry dziękuję. ;)

Pozdrawiam serdecznie,
Kamila

Posted

[quote name='kamilka91']Właśnie zostałam ostatecznie zniechęcona do lektury tego wątku ;)

Proszę jedną osobę o PW, jak zaczniecie znowu pisać o zwierzętach. ;)

Pozdrawiam serdecznie,
Kamila[/QUOTE]

próbuję się czegoś dowiedzieć o zwierzętach ale to jak tłuc głowa w mur - gwieździe polskiego dziennikarstwa nie o zwierzęta chodzi, a nam tak, większość z nas zna jakiegoś korabiewickiego zwierzaka - i chyba nikt nie pamięta zwierzęcia w dobrym stanie

Posted

Kobieto, widzę, że polskie litery są dla ciebie zbyt dużym wyzwaniem. Patologiczne w waszym przypadku oznacza to, o czym już pisałam - totalny blok na argumenty innych.
O zdjęcia pytałam, ale zadna z królewien nie była łaskawa nic napisać.

Posted

[quote name='mkrawczykiewicz']Kobieto, widzę, że polskie litery są dla ciebie zbyt dużym wyzwaniem. Patologiczne w waszym przypadku oznacza to, o czym już pisałam - totalny blok na argumenty innych.
O zdjęcia pytałam, ale zadna z królewien nie była łaskawa nic napisać.[/QUOTE]

Dostalas linka od jednej osoby, trzeba bylo sie z nim zapoznac - o zdjeciach rowniez tam jest mowa. Chyba portal tvn ma wystarczajaca ilosc wejsc, aby uznac, ze mozna tam natknac sie na utalentowanego dziennikarza? /Agnieszka

Posted

[quote name='mkrawczykiewicz']Kobieto, widzę, że polskie litery są dla ciebie zbyt dużym wyzwaniem. Patologiczne w waszym przypadku oznacza to, o czym już pisałam - totalny blok na argumenty innych.
O zdjęcia pytałam, ale zadna z królewien nie była łaskawa nic napisać.[/QUOTE]

Ale jakie argumenty? Wszyscy wiedzą, że Korabiewice to mordownia, Ty jedna twierdzisz inaczej więc to udowodnij. Jeśli nie potrafisz - daruj nam swoje wątpliwe towarzystwo, bo tu są ludzie kochający zwierzęta, a nie ci, którzy je męczą. Znalazłaś się w niewłaściwym towarzystwie. Sama Twoja obecność na tym wątku to dowód na to, że sprawa śmierdzi. Nadzieja w tym, że już niedługo.

Posted

[quote name='mkrawczykiewicz']Moja droga, [B]na linki nie mam czasu.[/B] Mówisz o tvn czy o Polsacie?[/QUOTE]

To jak nie masz czasu zapoznac sie z materialem, to o czym my mowimy??? Rozumiem, ze p Szwarc tresciwie przekazuje idylliczny obraz Korabiewic i bardzo mi przykro, ze ten niekorzystny material jest bardziej rozbudowany /Agnieszka

Posted

[quote name='mkrawczykiewicz']Moja droga, na linki nie mam czasu. Mówisz o tvn czy o Polsacie?[/QUOTE]

Jeśli interesuje Cię sprawa zwierząt, to powinnaś znaleźć chwilkę chociaż. Bo ewidentną stratą czasu jest grafomania i pisanie na tym wątku. Ileż energii musisz, biedaczko zużywać na to klepanie na dogo. Poszukaj zdjęć w necie zamiast tego. SAMA! Chyba, że za trudne - to poproś - ktoś się zlituje.

Posted

[quote name='mkrawczykiewicz']Oprócz przekazu P. Magdy - sprawdzam naocznie, w przeciwieństwie do królewien siedzących na 4 literach.[/QUOTE]

Kilka osob rowniez sprawdzilo i ewidentnie mieli lepsze oczy, co widac na zdjeciach i programie, ktorego nie masz czasu obejrzec /Agnieszka

Posted

[quote name='mkrawczykiewicz']No tak, ale już postanowiłam, że oglądając potworki Złotopolskich będę siedziała na dogo i klepała. I nic już sie z tym nie da zrobić.[/QUOTE]

Teraz juz wiem czemu dogadujecie sie z p.Magda macie wspolny temat.......

Posted

[quote name='mkrawczykiewicz']No dobrze, jeżeli nie było to dość dawno, to ujawnij co podczas twoich pobytów było nie-tak?
(oprócz patologicznego zbieractwa oczywiście).[/QUOTE]

Dowodow co bylo nie tak masz cala mase. Malo???Moje prywatne ci jeszcze potrzebne - zapoznaj sie moze z tymi juz przedstawionymi /Agnieszka

Posted

[quote name='mkrawczykiewicz']Jak być może zdążyłaś przeczytać wcześniej - dla mnie wolontariusz to warunek właściwego funkcjonowania schroniska, zresztą nie tylko schroniska. Wszędzie tam, gdzie jest cierpienie, a cierpiący sami nie mogą się bronić, czy egzystować - np. w domach opieki, powinni być obecni wolontariusze.
[/QUOTE]

[B]No to teraz tylko czekac, jak za pani sprawa TOZ otworzy wolontariatowi drzwi do swojego schroniska w Myslowicach, o ktorym nie mowi sie inaczej jak mordownia!!![/B]
[B]Tam wolontariat nie ma racji bytu.Komu na tym zalezy i co ma do ukrycia???? [/B]

Wracajac do meritum: Zostawcie Korabiewice TOZowi,niech on sie martwi o psy pani Szwarc ;) Dostaja 1% i nie tylko to, w przeciwienstwie do ludzi z dogo,ktorzy tu oddaja wlasna kase na karme dla tych psow.
TOZ to skostniala instytucja i nadal funkcjonuje mimo nieudolnosci i podobno braku srodkow na interwencje i na jakakolwiek inna statutowa dzialalnosc /tak,tak - ostatnio TOZ Szczecin odmowil mi interwencji, bo brak kasy na dojazd, a nawet po zaproponowaniu im zwrotu kasy tez nikt nie ruszyl palcem - bo brak pracownikow, a w tle slychac bylo glosy rozesmianych panius,zapewne inspektorek TOZ, no bo chyba nie sprzataczek :evil_lol: Siedza sobie takie mlodsze i starsze babcie,przewala karteluszki,wypija kawusie i jakos im czas zleci a pensyjka wpadnie do kieszonki.Emeryturke sobie wyrobia :evil_lol: