ostatniaszansa Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='kahoona']Kobieto, co to jest "patologiczne podejście do tematu"? Kolejny raz kłania się grafomania. Dlaczego nie piszesz nic o zwierzętach? A zdjęcia? Boisz się czegoś?[/QUOTE] No, pewnie patologicznie nie uznajesz jedynej slusznej racji ;)/Agnieszka Quote
kamilka91 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Właśnie zostałam ostatecznie zniechęcona do lektury tego wątku ;) Czy mogłabym prosić jakąś osobę o PW do mnie, jak zaczniecie znowu pisać o zwierzętach/Korabiewicach? Z góry dziękuję. ;) Pozdrawiam serdecznie, Kamila Quote
kahoona Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='kamilka91']Właśnie zostałam ostatecznie zniechęcona do lektury tego wątku ;) Proszę jedną osobę o PW, jak zaczniecie znowu pisać o zwierzętach. ;) Pozdrawiam serdecznie, Kamila[/QUOTE] próbuję się czegoś dowiedzieć o zwierzętach ale to jak tłuc głowa w mur - gwieździe polskiego dziennikarstwa nie o zwierzęta chodzi, a nam tak, większość z nas zna jakiegoś korabiewickiego zwierzaka - i chyba nikt nie pamięta zwierzęcia w dobrym stanie Quote
mkrawczykiewicz Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Kobieto, widzę, że polskie litery są dla ciebie zbyt dużym wyzwaniem. Patologiczne w waszym przypadku oznacza to, o czym już pisałam - totalny blok na argumenty innych. O zdjęcia pytałam, ale zadna z królewien nie była łaskawa nic napisać. Quote
mkrawczykiewicz Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ode mnie chcesz czegoś dowiedzieć sie o zwierzętach? A...to przeoczyłam, w którymże to miejscu przejawiłaś taką wolę? Quote
ostatniaszansa Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='mkrawczykiewicz']Kobieto, widzę, że polskie litery są dla ciebie zbyt dużym wyzwaniem. Patologiczne w waszym przypadku oznacza to, o czym już pisałam - totalny blok na argumenty innych. O zdjęcia pytałam, ale zadna z królewien nie była łaskawa nic napisać.[/QUOTE] Dostalas linka od jednej osoby, trzeba bylo sie z nim zapoznac - o zdjeciach rowniez tam jest mowa. Chyba portal tvn ma wystarczajaca ilosc wejsc, aby uznac, ze mozna tam natknac sie na utalentowanego dziennikarza? /Agnieszka Quote
kahoona Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='mkrawczykiewicz']Kobieto, widzę, że polskie litery są dla ciebie zbyt dużym wyzwaniem. Patologiczne w waszym przypadku oznacza to, o czym już pisałam - totalny blok na argumenty innych. O zdjęcia pytałam, ale zadna z królewien nie była łaskawa nic napisać.[/QUOTE] Ale jakie argumenty? Wszyscy wiedzą, że Korabiewice to mordownia, Ty jedna twierdzisz inaczej więc to udowodnij. Jeśli nie potrafisz - daruj nam swoje wątpliwe towarzystwo, bo tu są ludzie kochający zwierzęta, a nie ci, którzy je męczą. Znalazłaś się w niewłaściwym towarzystwie. Sama Twoja obecność na tym wątku to dowód na to, że sprawa śmierdzi. Nadzieja w tym, że już niedługo. Quote
mkrawczykiewicz Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Moja droga, na linki nie mam czasu. Mówisz o tvn czy o Polsacie? Quote
mkrawczykiewicz Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Jaki piękny tekst. I na dodatek patologiczne obrażanie. Będę tkwiła w tym towarzychu, po to żeby jedynie słuszne racje nie były jedyne! Quote
ostatniaszansa Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='mkrawczykiewicz']Moja droga, [B]na linki nie mam czasu.[/B] Mówisz o tvn czy o Polsacie?[/QUOTE] To jak nie masz czasu zapoznac sie z materialem, to o czym my mowimy??? Rozumiem, ze p Szwarc tresciwie przekazuje idylliczny obraz Korabiewic i bardzo mi przykro, ze ten niekorzystny material jest bardziej rozbudowany /Agnieszka Quote
mkrawczykiewicz Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 A o decyzji SKO nadal ciocho sza? Jak widać nie jestem jedyna! Quote
kahoona Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='mkrawczykiewicz']Moja droga, na linki nie mam czasu. Mówisz o tvn czy o Polsacie?[/QUOTE] Jeśli interesuje Cię sprawa zwierząt, to powinnaś znaleźć chwilkę chociaż. Bo ewidentną stratą czasu jest grafomania i pisanie na tym wątku. Ileż energii musisz, biedaczko zużywać na to klepanie na dogo. Poszukaj zdjęć w necie zamiast tego. SAMA! Chyba, że za trudne - to poproś - ktoś się zlituje. Quote
mkrawczykiewicz Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Oprócz przekazu P. Magdy - sprawdzam naocznie, w przeciwieństwie do królewien siedzących na 4 literach. Quote
ostatniaszansa Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='mkrawczykiewicz']Oprócz przekazu P. Magdy - sprawdzam naocznie, w przeciwieństwie do królewien siedzących na 4 literach.[/QUOTE] Kilka osob rowniez sprawdzilo i ewidentnie mieli lepsze oczy, co widac na zdjeciach i programie, ktorego nie masz czasu obejrzec /Agnieszka Quote
mkrawczykiewicz Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 No tak, ale już postanowiłam, że oglądając potworki Złotopolskich będę siedziała na dogo i klepała. I nic już sie z tym nie da zrobić. Quote
mkrawczykiewicz Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Szkoda, że wśród tych kilku osób nie było ciebie. Quote
mkrawczykiewicz Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 A co z decyzją SKO i bezprawnie przetrzymywanymi przez Bielawskiego zwierzętami? ( dodam - z Korabiewic) Quote
ostatniaszansa Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='mkrawczykiewicz']Szkoda, że wśród tych kilku osób nie było ciebie.[/QUOTE] Spoko, spoko, jak pani Magda dobrze pomysli, to sobie mnie przypomni ;). /Agnieszka Quote
mkrawczykiewicz Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 No dobrze, jeżeli nie było to dość dawno, to ujawnij co podczas twoich pobytów było nie-tak? (oprócz patologicznego zbieractwa oczywiście). Quote
lika1771 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='mkrawczykiewicz']No tak, ale już postanowiłam, że oglądając potworki Złotopolskich będę siedziała na dogo i klepała. I nic już sie z tym nie da zrobić.[/QUOTE] Teraz juz wiem czemu dogadujecie sie z p.Magda macie wspolny temat....... Quote
ostatniaszansa Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='mkrawczykiewicz']No dobrze, jeżeli nie było to dość dawno, to ujawnij co podczas twoich pobytów było nie-tak? (oprócz patologicznego zbieractwa oczywiście).[/QUOTE] Dowodow co bylo nie tak masz cala mase. Malo???Moje prywatne ci jeszcze potrzebne - zapoznaj sie moze z tymi juz przedstawionymi /Agnieszka Quote
mkrawczykiewicz Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Może masz na myśli ten fakt, kiedy obdarowany M. S. kazał uśpić dwa zdrowe rotwailery w nocy, a zawiadomiony o tym niejaki Cezary Wyszyński - zupełnie nie podjął tematu? Quote
mkrawczykiewicz Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Zwłaszcza prywatne wolontariuszy są potrzebne. No.....to z czym trudno było pogodzić ci się na miejscu? Quote
dusje Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 [quote name='mkrawczykiewicz']Jak być może zdążyłaś przeczytać wcześniej - dla mnie wolontariusz to warunek właściwego funkcjonowania schroniska, zresztą nie tylko schroniska. Wszędzie tam, gdzie jest cierpienie, a cierpiący sami nie mogą się bronić, czy egzystować - np. w domach opieki, powinni być obecni wolontariusze. [/QUOTE] [B]No to teraz tylko czekac, jak za pani sprawa TOZ otworzy wolontariatowi drzwi do swojego schroniska w Myslowicach, o ktorym nie mowi sie inaczej jak mordownia!!![/B] [B]Tam wolontariat nie ma racji bytu.Komu na tym zalezy i co ma do ukrycia???? [/B] Wracajac do meritum: Zostawcie Korabiewice TOZowi,niech on sie martwi o psy pani Szwarc ;) Dostaja 1% i nie tylko to, w przeciwienstwie do ludzi z dogo,ktorzy tu oddaja wlasna kase na karme dla tych psow. TOZ to skostniala instytucja i nadal funkcjonuje mimo nieudolnosci i podobno braku srodkow na interwencje i na jakakolwiek inna statutowa dzialalnosc /tak,tak - ostatnio TOZ Szczecin odmowil mi interwencji, bo brak kasy na dojazd, a nawet po zaproponowaniu im zwrotu kasy tez nikt nie ruszyl palcem - bo brak pracownikow, a w tle slychac bylo glosy rozesmianych panius,zapewne inspektorek TOZ, no bo chyba nie sprzataczek :evil_lol: Siedza sobie takie mlodsze i starsze babcie,przewala karteluszki,wypija kawusie i jakos im czas zleci a pensyjka wpadnie do kieszonki.Emeryturke sobie wyrobia :evil_lol: Quote
mkrawczykiewicz Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Iika17771 - trafiłaś! Właśnie dzielimy się wrażeniami. Quote
Recommended Posts