Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tymuś']no już się zadomowił łasi sie głaskać się lubi nawet wygłupiać wstaje trochę puźniej tak o siódmej ale od popołudnia praktycznie podrzemuje sobie tylko około 20.00 wstaje pojeść i na podwórko:lol:

a bawi sie np. czymś? :cool3: w schronisku wszyscy go pamiętamy z kamieniami w pycholku ;)

mogę troszkę pospamować? Zapraszam na bazarek na kumpli ze schroniska Orionka. Cudne kolczyki, bransoletki i kosmetyki, wszystko nieużywane :) http://www.dogomania.pl/threads/224365-Bazarrro-dla-fajnych-kobitek!-)-cudne-kolczyki-i-nie-tylko!-do-23-59-dnia-20.03.2012?p=18803212#post18803212 Zapraszam!

Posted

właśnie że nie zbiera kamieni ani patoli na dworze to tylko szczekać lubi, bawi się moją ręką ja go tak drażnię jakby a on szczeka podbiega macha ogonem gani tą rękę i tak się droczymy, siłujemy:lol: Orionek ma bardzo zniszczone ząbki i może go już bolą i nie zbiera gruzu:lol:

Posted

Kolejna porcja zdjęć :loveu::loveu: Tymuś - dziękuję!! Strasznie Ci dziękuję,że wybrałeś Orionka!!!:loveu:

rządzi na podwórku :cool3:

Tu widać też Bąbelka :razz:

Posted

ale te zdjęcia fatalne:shake: moje komórki już są strasznie zniszczone niestety:roll: nie trzeba nikomu Beatko dziękować ;) myśmy wzięli Orionka bo chcieliśmy pieska a ten się Kasi bardzo spodobał (dałem jej wojną rękę w wyborze):evil_lol:

Posted

Bjuta napisał(a):
Ale mają wielki plac do biegania!

Bjutko !! to tylko część większość jest w sadzie i tam dopiero wariacje i fikołki się dzieją!!

Posted

Tymusiu, musisz zainwestować w aparat! Masz po temu wiele powodów! Kasia! Klaudia! Mit! Bąbelek! i Orionek! to 5 głównych, ale jeszcze jest sad, mgła, tęcze, deszcze i kiczowate zachody ! :) :) :)

Posted

Bjuta napisał(a):
Tymusiu, musisz zainwestować w aparat! Masz po temu wiele powodów! Kasia! Klaudia! Mit! Bąbelek! i Orionek! to 5 głównych, ale jeszcze jest sad, mgła, tęcze, deszcze i kiczowate zachody ! :) :) :)

dokładnie, właśnie miałam to napisać ;)

Posted

agata51 napisał(a):
Kamyk pozdrawia Oriona. Nie ma piękniejszego widoku niż szczęśliwe łaciate!

na wątku kamolka też już kiedyś byłem:lol::loveu:

Posted

Mysia_ napisał(a):
dokładnie, właśnie miałam to napisać ;)

mnie tam jakoś do zdj z przeszłości nie ciągnie ja żyję chwilą i staram się patrzeć w przyszłość a chwile i osoby które są/były dla mnie szczególne mam w głowie na zawsze np mój dziadek kochany czy sariś albo ryży od rodziców piesek śwp

Posted

__Lara napisał(a):
Orionek :loveu::loveu::loveu::loveu: gdyby się tak jeszcze Paurze udało...szkoda, że nie ma więcej takich fajnych wujków :(

Ola Ty jeszcze żyjesz?!:crazyeye::lol: wujek jak wujek ale ostatecznie na orinoka zdecydowała Kasia:p

Posted

tymuś napisał(a):
mnie tam jakoś do zdj z przeszłości nie ciągnie ja żyję chwilą i staram się patrzeć w przyszłość a chwile i osoby które są/były dla mnie szczególne mam w głowie na zawsze np mój dziadek kochany czy sariś albo ryży od rodziców piesek śwp

Ale jeszcze nie masz sklerozy!!! A za 50 lat, to co? Jeszcze Ci się Bąbel z Orionkiem pomylą! :eviltong: A poza tym Klaudia będzie zła! Będzie chciała się poasić jaka była słodka - a tu co...? :mad:

Posted

Bjuta napisał(a):
Ale jeszcze nie masz sklerozy!!! A za 50 lat, to co? Jeszcze Ci się Bąbel z Orionkiem pomylą! :eviltong: A poza tym Klaudia będzie zła! Będzie chciała się poasić jaka była słodka - a tu co...? :mad:

na chrzciny jest zamówiony fotograf na roczek tak samo:lol:

Posted

Tymek ja uwielbiam oglądać zdjęcia mojej rodzinki z przed wielu lat ;) np. mam takie z przed prawie 50 lat - dzieki nim wiele się wyjaśniło, np. dlaczego tak bardzo kocham zwierzęta ;) myślę, że Klaudia, potem Twoje wnuki miałyby wiele radości z oglądania takich pamiątkowych zdjęć :loveu:

Posted

tymuś napisał(a):
Ola Ty jeszcze żyjesz?!:crazyeye::lol: wujek jak wujek ale ostatecznie na orinoka zdecydowała Kasia:p

Ano żyję, czasami się szlajam po dogo, hehe.

Wiedziałam, kobiety to jednak "the beściary" :loveu::diabloti:

Posted

Orionek jest już coraz bardziej proludzki:multi:dziś jak wróciłem z pracy chodził za mną i wylizał mi ucho jak się schyliłem a potem na dworze bawił się ze mną jak szalony ja doskok a Orik cup przednie łapki w rozkroku a zadek do góry , ogon latał z uciechy jak antena CB i szczek, ja atak Orik uskok i szczek i zaś ja atak Orik doskok i rozkrok!!:lol::lol::lol:super ale przyszedł Bąbel i jak to u widział to z zazdrości walnął Orionka z tarana czołem , wrył się i "teraz zajmuj się TYLKO mną:lol::lol::lol:" co ja z nimi mam:evil_lol::evil_lol:

Posted

Jak przyjemnie jest czytać o szczęśliwym Orionku,aż się rozmarzyłam,żeby te wszystkie biedaki bezdomniaki i schroniaki miały swoich ,kochających ludzi.Wtedy na dogo czytalibyśmy tylko wspaniałe relacje z domów.

Posted

a orion broni terenu starzik jeden!!
tam na polu sąsiad ma boisko do siatkówki i z całej okolicy młodzież sobie gra!................lecz Orionkowi to przeszkadza , nie odpuszcza szczeka a szczeka potem idzie się napić pospać i znowu na posterunek takie relacje zdaje mi Kasia po moim powrocie z pracy:lol::evil_lol:

Posted

Ale extra niespodziankę dostaliśmy :loveu::loveu: dwa cudne filmiki :):)

[video=youtube;tUIqRiTOL-Y]http://www.youtube.com/watch?v=tUIqRiTOL-Y&feature=youtu.be[/video]

[video=youtube;NddB4smXWs4]http://www.youtube.com/watch?v=NddB4smXWs4&feature=youtu.be[/video]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...