Beatkaa Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Pozytywne zmiany,jest się z czego cieszyć :loveu::loveu:
Mysia_ Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='tymuś']no już się zadomowił łasi sie głaskać się lubi nawet wygłupiać wstaje trochę puźniej tak o siódmej ale od popołudnia praktycznie podrzemuje sobie tylko około 20.00 wstaje pojeść i na podwórko:lol: a bawi sie np. czymś? :cool3: w schronisku wszyscy go pamiętamy z kamieniami w pycholku ;) mogę troszkę pospamować? Zapraszam na bazarek na kumpli ze schroniska Orionka. Cudne kolczyki, bransoletki i kosmetyki, wszystko nieużywane :) http://www.dogomania.pl/threads/224365-Bazarrro-dla-fajnych-kobitek!-)-cudne-kolczyki-i-nie-tylko!-do-23-59-dnia-20.03.2012?p=18803212#post18803212 Zapraszam!
tymuś Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 właśnie że nie zbiera kamieni ani patoli na dworze to tylko szczekać lubi, bawi się moją ręką ja go tak drażnię jakby a on szczeka podbiega macha ogonem gani tą rękę i tak się droczymy, siłujemy:lol: Orionek ma bardzo zniszczone ząbki i może go już bolą i nie zbiera gruzu:lol:
__Lara Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Hehe, może rzeczywiście dlatego nie zbiera gruzu :D
Beatkaa Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Kolejna porcja zdjęć :loveu::loveu: Tymuś - dziękuję!! Strasznie Ci dziękuję,że wybrałeś Orionka!!!:loveu: rządzi na podwórku :cool3: Tu widać też Bąbelka :razz:
tymuś Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 ale te zdjęcia fatalne:shake: moje komórki już są strasznie zniszczone niestety:roll: nie trzeba nikomu Beatko dziękować ;) myśmy wzięli Orionka bo chcieliśmy pieska a ten się Kasi bardzo spodobał (dałem jej wojną rękę w wyborze):evil_lol:
tymuś Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Bjuta napisał(a):Ale mają wielki plac do biegania! Bjutko !! to tylko część większość jest w sadzie i tam dopiero wariacje i fikołki się dzieją!!
Bjuta Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Tymusiu, musisz zainwestować w aparat! Masz po temu wiele powodów! Kasia! Klaudia! Mit! Bąbelek! i Orionek! to 5 głównych, ale jeszcze jest sad, mgła, tęcze, deszcze i kiczowate zachody ! :) :) :)
agata51 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Kamyk pozdrawia Oriona. Nie ma piękniejszego widoku niż szczęśliwe łaciate!
Mysia_ Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Bjuta napisał(a):Tymusiu, musisz zainwestować w aparat! Masz po temu wiele powodów! Kasia! Klaudia! Mit! Bąbelek! i Orionek! to 5 głównych, ale jeszcze jest sad, mgła, tęcze, deszcze i kiczowate zachody ! :) :) :) dokładnie, właśnie miałam to napisać ;)
__Lara Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Orionek :loveu::loveu::loveu::loveu: gdyby się tak jeszcze Paurze udało...szkoda, że nie ma więcej takich fajnych wujków :(
tymuś Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 agata51 napisał(a):Kamyk pozdrawia Oriona. Nie ma piękniejszego widoku niż szczęśliwe łaciate! na wątku kamolka też już kiedyś byłem:lol::loveu:
tymuś Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Mysia_ napisał(a):dokładnie, właśnie miałam to napisać ;) mnie tam jakoś do zdj z przeszłości nie ciągnie ja żyję chwilą i staram się patrzeć w przyszłość a chwile i osoby które są/były dla mnie szczególne mam w głowie na zawsze np mój dziadek kochany czy sariś albo ryży od rodziców piesek śwp
tymuś Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 __Lara napisał(a):Orionek :loveu::loveu::loveu::loveu: gdyby się tak jeszcze Paurze udało...szkoda, że nie ma więcej takich fajnych wujków :( Ola Ty jeszcze żyjesz?!:crazyeye::lol: wujek jak wujek ale ostatecznie na orinoka zdecydowała Kasia:p
Bjuta Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 tymuś napisał(a):mnie tam jakoś do zdj z przeszłości nie ciągnie ja żyję chwilą i staram się patrzeć w przyszłość a chwile i osoby które są/były dla mnie szczególne mam w głowie na zawsze np mój dziadek kochany czy sariś albo ryży od rodziców piesek śwp Ale jeszcze nie masz sklerozy!!! A za 50 lat, to co? Jeszcze Ci się Bąbel z Orionkiem pomylą! :eviltong: A poza tym Klaudia będzie zła! Będzie chciała się poasić jaka była słodka - a tu co...? :mad:
tymuś Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Bjuta napisał(a):Ale jeszcze nie masz sklerozy!!! A za 50 lat, to co? Jeszcze Ci się Bąbel z Orionkiem pomylą! :eviltong: A poza tym Klaudia będzie zła! Będzie chciała się poasić jaka była słodka - a tu co...? :mad: na chrzciny jest zamówiony fotograf na roczek tak samo:lol:
Mysia_ Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Tymek ja uwielbiam oglądać zdjęcia mojej rodzinki z przed wielu lat ;) np. mam takie z przed prawie 50 lat - dzieki nim wiele się wyjaśniło, np. dlaczego tak bardzo kocham zwierzęta ;) myślę, że Klaudia, potem Twoje wnuki miałyby wiele radości z oglądania takich pamiątkowych zdjęć :loveu:
__Lara Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 tymuś napisał(a):Ola Ty jeszcze żyjesz?!:crazyeye::lol: wujek jak wujek ale ostatecznie na orinoka zdecydowała Kasia:p Ano żyję, czasami się szlajam po dogo, hehe. Wiedziałam, kobiety to jednak "the beściary" :loveu::diabloti:
tymuś Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Orionek jest już coraz bardziej proludzki:multi:dziś jak wróciłem z pracy chodził za mną i wylizał mi ucho jak się schyliłem a potem na dworze bawił się ze mną jak szalony ja doskok a Orik cup przednie łapki w rozkroku a zadek do góry , ogon latał z uciechy jak antena CB i szczek, ja atak Orik uskok i szczek i zaś ja atak Orik doskok i rozkrok!!:lol::lol::lol:super ale przyszedł Bąbel i jak to u widział to z zazdrości walnął Orionka z tarana czołem , wrył się i "teraz zajmuj się TYLKO mną:lol::lol::lol:" co ja z nimi mam:evil_lol::evil_lol:
azalia Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Jak przyjemnie jest czytać o szczęśliwym Orionku,aż się rozmarzyłam,żeby te wszystkie biedaki bezdomniaki i schroniaki miały swoich ,kochających ludzi.Wtedy na dogo czytalibyśmy tylko wspaniałe relacje z domów.
Bjuta Posted March 22, 2012 Author Posted March 22, 2012 No to Orionek się rozkręca!!! A Bąblowi wcale się nie dziwię!! :) :) :)
Beatkaa Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Takie relacje bardzo cieszą :) Jest coraz lepiej:multi: Orionek się coraz bardziej otwiera na człowieka:)
tymuś Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 a orion broni terenu starzik jeden!! tam na polu sąsiad ma boisko do siatkówki i z całej okolicy młodzież sobie gra!................lecz Orionkowi to przeszkadza , nie odpuszcza szczeka a szczeka potem idzie się napić pospać i znowu na posterunek takie relacje zdaje mi Kasia po moim powrocie z pracy:lol::evil_lol:
Beatkaa Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 Ale extra niespodziankę dostaliśmy :loveu::loveu: dwa cudne filmiki :):) [video=youtube;tUIqRiTOL-Y]http://www.youtube.com/watch?v=tUIqRiTOL-Y&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;NddB4smXWs4]http://www.youtube.com/watch?v=NddB4smXWs4&feature=youtu.be[/video]
Recommended Posts