Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuta napisał(a):
Nie miałam pojęcia, że on jest Taaaaki przytulas!!!! :) :) :)

a widzisz praca nad nim i miech:lol: cierpliwosci robi swoje ! zaufal w koncu:p

Posted

mam złe wieści, niestety!:shake:

była dziś u nas na odwiedzinach córka mojego kolegi , 5-letnia Klaudia i chciała pogłaskać Orionka lecz ten najpierw uciekał potem , jak już udało się jej go pogłaskać, to warczał wściekle:roll::roll:będziemy nad tym pracować po godzinie juz wiedział że "tacie" się to nie podoba (odpowiednie spojrzenie z pod byka, pogrożenie palcem oraz podniesiony głos);) a Klaudi powiedziałem że ma mu dać spokój na razie i bawić się z Bąblem i Mitkiem tak żeby Orion to widział i się oswajał próbowałem nawet wspólnego głaskania Orionka ale on wyczuwał jej dotyk bo dalej warczał , hm? ja z nim mogę wszystko zrobić :lol::lol: Kasia też:lol::lol: tak jak mówię nie odpuszczę będę pracować nad tym , jeszcze zobaczycie foty Orionka jak się z dzieciami bawi ale to potrwa kilka miesięcy.............

Posted

ładnie Orionku ładnie :mad:no wiesz Ty co :oops::oops:

Na pewno jakaś praca nad nim ( totalnie się nie znam) i będą efekty...trzymam kciuki mocno !!!

Posted

Bjuta napisał(a):
Cholerka trzeba by poszukać jakiś mądrych artykułów, bo to poważna sprawa... :roll:

dam radę to nie były ataki bo chodził koło niej obojętnie nawet kilkanaście cm przypuszczam że bardziej ze strachu i obawy warczał "nierusz!! bo nie wiem co mi chcesz zrobić!!" a był odważny bo Klaudia to taki krasnal jest!

• 3 weeks later...
Posted

Bjuta napisał(a):
Podrzucam Orionka - Tymuś się zdziwi, jak odzyska komputer, a tu wątków się nie da znaleźć....

A co to, tymusiowi komputer zaginął? ;)

Posted (edited)

mam już tego klamota z reklamacji:angryy: ale wątki w subskrycjach mam wszystkie nic mi nie zniknęło ani wątki ani posty nie wiem co to za awaria była na dogo ale ja mam wszystko po staremu:-o

Orik śle wszystkim buziaki (bo zaczął już je rozdawać powściągliwie ale zdarzają):loveu::lol:

Edited by tymuś
  • 2 weeks later...
Posted

Ale super fotkę dostaliśmy od Tymusia!!!

[IMG]https://foto.plus.pl/webgui/tmp/9983/48601748728/11/e.jpg[/IMG]

:) :) :) :evil_lol: :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...