Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tymuś napisał(a):
to ja tu piszę tak tajemniczo a Beatka wszystko sprzedała!:mad::mad::mad::mad:

no rzeczywiście nikt by się nie zorientował po tym jak to napisałeś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Z tego co podsłuchałam, to coś - co nie wiem co - ale ma się zdarzyć za 2 miechy, więc musimy się uzbroić w cierpliwość... :) :)

Posted

Oki oki,to może ja już napiszę troszkę faktów.:cool3:
Orion miał iść na tymczas za zwrot kosztów karmy jako 4 pies ale dopiero w lipcu jak Tymuś powiększy mieszkanie o piętro ale że stała się taka przykra sytuacja to pojdzie wcześniej i do adopcji .Tymuś od dłuższego czasu myśli o dt dla kalekiego psa,niewidomego czy kulawego,ale padło na Orionka ze względu na staż i jego stan psychiczny - depresję. Więc Orionek ma szczęście.

Posted

oj Ty Ty !!!!:mad::mad::mad:
to miała być niespodzianka ..........na razie potrzebujemy czasu Kasia jeszcze ciągle chodzi przygnębiona, zła i smutna
wciąż widzę cień Sarusia jak sobie drepcze i trzeszczenie koszyka wiklinowego jak się poprawiał:-(:-(:-(

Posted

trzymajcie się kochani...
Orionek to wielki szczęściarz że go wybraliście!
ciekawe czy Beatka mu się wygadała? ;) :>

a jakbyście chcieli jednak czwartego psiaka, takiego na DT z pełnym zwrotem kosztów, to mamy takiego kochanego ślepaczka Barisia... ;)

Posted

ania >;18583293 napisał(a):
trzymajcie się kochani...
Orionek to wielki szczęściarz że go wybraliście!
ciekawe czy Beatka mu się wygadała? ;) :>

a jakbyście chcieli jednak czwartego psiaka, takiego na DT z pełnym zwrotem kosztów, to mamy takiego kochanego ślepaczka Barisia... ;)

Hehehe. Orion ma szczęście :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...