Beatkaa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 tymuś napisał(a):Orion już odliczaj dni....................... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :bigcool:
Bjuta Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 A miała być tajemnica!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
tymuś Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 to ja tu piszę tak tajemniczo a Beatka wszystko sprzedała!:mad::mad::mad::mad:
Beatkaa Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 tymuś napisał(a):to ja tu piszę tak tajemniczo a Beatka wszystko sprzedała!:mad::mad::mad::mad: no rzeczywiście nikt by się nie zorientował po tym jak to napisałeś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
tymuś Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 hehehe nikt i tak nic do końca nie wie gdzie co do kogo ...................i ciiiiiiiiiiiiiiii
__Lara Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Aaaaaaaaa, czyli Orion ma planowany wypad ze schronu:multi::multi::multi::multi::multi:
Bjuta Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Cholera go wie? (Ale po co by te dni liczył??? :eviltong::eviltong::evil_lol:)
__Lara Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Bjuta napisał(a):Cholera go wie? (Ale po co by te dni liczył??? :eviltong::eviltong::evil_lol:) Może chce iść na dietę.... :diabloti:
tymuś Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 albo u szewca?:-o tego nikt nie wie.............:roll: ale..........................dni niech liczy.................:p
Bjuta Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Z tego co podsłuchałam, to coś - co nie wiem co - ale ma się zdarzyć za 2 miechy, więc musimy się uzbroić w cierpliwość... :) :)
Beatkaa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Oki oki,to może ja już napiszę troszkę faktów.:cool3: Orion miał iść na tymczas za zwrot kosztów karmy jako 4 pies ale dopiero w lipcu jak Tymuś powiększy mieszkanie o piętro ale że stała się taka przykra sytuacja to pojdzie wcześniej i do adopcji .Tymuś od dłuższego czasu myśli o dt dla kalekiego psa,niewidomego czy kulawego,ale padło na Orionka ze względu na staż i jego stan psychiczny - depresję. Więc Orionek ma szczęście.
Artemida Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 O ja Cię nie mogę !! ależ się Orionowi poszczęściło ! :loveu: Ah to Orion teraz będzie w siódmym niebie :D
tymuś Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 oj Ty Ty !!!!:mad::mad::mad: to miała być niespodzianka ..........na razie potrzebujemy czasu Kasia jeszcze ciągle chodzi przygnębiona, zła i smutna wciąż widzę cień Sarusia jak sobie drepcze i trzeszczenie koszyka wiklinowego jak się poprawiał:-(:-(:-(
ania > Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 trzymajcie się kochani... Orionek to wielki szczęściarz że go wybraliście! ciekawe czy Beatka mu się wygadała? ;) :> a jakbyście chcieli jednak czwartego psiaka, takiego na DT z pełnym zwrotem kosztów, to mamy takiego kochanego ślepaczka Barisia... ;)
__Lara Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 ania >;18583293 napisał(a):trzymajcie się kochani... Orionek to wielki szczęściarz że go wybraliście! ciekawe czy Beatka mu się wygadała? ;) :> a jakbyście chcieli jednak czwartego psiaka, takiego na DT z pełnym zwrotem kosztów, to mamy takiego kochanego ślepaczka Barisia... ;) Hehehe. Orion ma szczęście :)
tymuś Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Orionku wiosna za niedługo będzie i domek też nie martw się;):painting:
Beatkaa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Orionku Ty jeszcze nie wiesz,ale się dowiesz :cool1:
Recommended Posts