Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ania >;19083921 napisał(a):
jakaś ściema z tą fotka! :mad: ;) (chyba, że to mi coś szwankuje i jej nie widzę?)

A teraz? :)

Posted

[quote name='__Lara']Jakie cudne, rozczulające zdjęcie!!!! Kochani, wymiękam :bigcry::bigcry::bigcry:

(żeby Paurunia doczekała takiej chwili :roll:)

Właśnie nie wiedziałam jak to ująć...ROZCZULAJĄCE ! Idealnie.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

no odnoszą się jak do członka rodziny ale klaudia jest mała i nie kumata jeszcze w ciągnięciu - uczuciach zabawowych nie ma umiaru:eviltong: dlatego zawsze ktoś z nas czuwa nad zabawami psowo - niemowlęcymi, psiory nie mogą lizać a mała szarpać kłaków i uszów:lol:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='tymuś']no odnoszą się jak do członka rodziny ale klaudia jest mała i nie kumata jeszcze w ciągnięciu - uczuciach zabawowych nie ma umiaru:eviltong: dlatego zawsze ktoś z nas czuwa nad zabawami psowo - niemowlęcymi, psiory nie mogą lizać a mała szarpać kłaków i uszów:lol:[/QUOTE]

Tymuś, a ile Klaudia już ma? Bo jakoś ostatnio gubię się w czasie ;)

Posted (edited)

[quote name='Mysia_']Tymuś, a ile Klaudia już ma? Bo jakoś ostatnio gubię się w czasie ;)[/QUOTE]

zaczyna dreptać;)

poza tym zdaje wam pewną zaległą sprawę Orik miał zawał kilkanaście dni temu, został leżeć pod stołem w kuchni gdzie zazwyczaj przebywa jechaliśmy do kliniki dostał dwa zastrzyki i pozostał tam 2,5 dnia teraz już dostaje tabletki fortekor 2 razy dziennie i już jest dobrze tylko śpi sobie dużo bo w domu ma chłodno

Edited by tymuś
Posted

Tumusiu, poprosiłam moderatora o zamknięcie wątku Oriona - potwierdź proszę na wątku, że to Twoja wola a nie moje widzimisię.

Posted

[quote name='Bjuta']Tumusiu, poprosiłam moderatora o zamknięcie wątku Oriona - potwierdź proszę na wątku, że to Twoja wola a nie moje widzimisię.[/QUOTE]

dziękuję Bjuto tak to moja wola w związku z tym jak psitul jego pracownicy potraktowali mnie za szczerą chęć pomocy kryjąc się za maską fałszu i obłudy wszystkich zainteresowanych dalszym losem orika zapraszam do mnie lub poślę foty mailem info na pw

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...