Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 423
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tymuś napisał(a):
dziś Orionek już nie próbował nic oblać:lol: 3 razy był na podwórzu, aktywny jest tak od 6.30 do 12.00 później śpi przeważnie, no i dziś nareszcie normalnie pojadł a nie dziubał fajnie wylizał ryż z gotowanym mięskiem mielonym oraz zjadł 2 smakołyki :multi: jestem bardzo szczęśliwy, pobierznie go też wymacałem i nic go nie boli nie ma żadnych klusek, zgrubień podskórnych nigdzie jest oki myślę :lol: fajnie pachnie nadal tym szamponem rumiankowym a dziś mu uszka wyczyściłem choć były raczej czyściutkie trochę mu się to nie podobało poburczał ale po skarceniu przestał .

bardzo fajny psiak układny łatwo go do porządku przywołać słucha się no i straszny przytulas nawet pocałować się pozwoli:cool3: tylko źle słyszy trzeba głośnoooooo wołać:lol:

Jakie dobre wieści!! :) :) :)

Posted

Orionek spędził pierwszy weekend w domku :D :D :D

Co za szczęście!!!! :) :) :)

A jak, będziemy domagać się zdjęć!!!!

Nie mogę w to uwierzyć ;)

Posted

[quote name='Bjuta']I pierwszy poniedziałek! Ciekawe, co on o tym wszystkim myśli....[/QUOTE]

raczej Orionek więcej marzy niż myśli bo cały czas śpi:lol:

Posted

[quote name='tymuś']raczej Orionek więcej marzy niż myśli bo cały czas śpi:lol:[/QUOTE]

odsypia ;) większość psiaków z długim stażem tak ma...

Posted

nie ma szefa:lol: no chyba że ja:p
nikt z nikim nie wojuje przy jedzeniu każdy każdemu ustępuje i czeka aż poje i odejdzie i tyle one wiedzą że jedzenia im nie braknie, bąbel tylko został eksmitowany z pod komputera do kuchni koło papug :lol: poza tym spokój jest;)

Posted

dwie faliste oraz żółw stepowy dla którego szukam TZ-ta/tki:lol:

kiedyś jeszcze miałem rybki 5 akwariumów ale czasu brak i kaczki , gęsi garbonose i parę kur mam jeszcze

Posted

no już się zadomowił łasi sie głaskać się lubi nawet wygłupiać wstaje trochę puźniej tak o siódmej ale od popołudnia praktycznie podrzemuje sobie tylko około 20.00 wstaje pojeść i na podwórko:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...