Bewarka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Pięknego masz psiaka :D A jego imie kojarzy mi się z wielbłądem...:)
Marzenuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 To ja się pochwalę moim nowym przyjacielem. To są zdjęcia które mi przesłała pani u której Buster się urodził. Niestety nie mam jak zrobić mu nowych zdjęć, ale może niedługo się to uda :) A tu z bratem (Buster to ten po lewej) Moje kochane słoneczko :D
*zaba* Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='puchu']dlaczego nieudany? skąd ja znam takie pozycje :lol: za dużo? raczej za mało :evil_lol: więcej Kamela! puchu,powinnam raczej napisac nieudolnym zabiegu,bo Kamel wykastrowany jest,ale ile sie wycierpial :angryy: .Nie chce zasmiecac watku,jesli chcesz przeczytaj tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34370
*zaba* Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 No to jeszcze troche Kamela Kto mi da jesc?? Zimowy portret
puchu Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='*zaba*']puchu,powinnam raczej napisac nieudolnym zabiegu,bo Kamel wykastrowany jest,ale ile sie wycierpial :angryy: .Nie chce zasmiecac watku,jesli chcesz przeczytaj tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34370 wrrr :angryy: powystrzelać takich wetów :2gunfire: [quote name='*zaba*']No to jeszcze troche Kamela Kto mi da jesc?? No wiesz, żeby psa głodzić? :roll: ;) Kamel jest śliczny :loveu:
Marzenuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Jeszcze raz :D, Buster: Buster z bratem: I rodzice, Lider i Tonia:
*zaba* Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='nathaniel'] Więcej u nas w galerii ;) Sliczne zdjecie z ta sniegowa brodka.
Luzia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No właśnie wstydziła byś się *zaba* żeby takiemu biednemu chudemu pieskowi jeść nie dawać :diabloti:
Xiara Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='luzia']No właśnie wstydziła byś się Xiara żeby takiemu biednemu chudemu pieskowi jeść nie dawać :diabloti: Chciałabym oficjalnie zdementować plotki, jakobym JA była właścicielką tego psiaka :diabloti: (Znaczy się, chyba Ci się pomyliło ;))
Luzia Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 Tu Funia z brudnym nochalem zaraz po wejściu do domu A tu odpoczywa (dalej z brudnym nosem :evil_lol:) Brzydka troche jakość bo z komórki :p
sugarr Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Marzenka18']Jeszcze raz :D, Buster: Buster z bratem: I rodzice, Lider i Tonia: Przepiekne no i niemale:lol: futrzaki z nich beda :)
Luzia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ej właściciele kundelków co tu tak cich no już wklejać nowe fotki a nie się opierniczać. Bo jak zaraz :mad: mam nadzieje że sie poprawicie! :eviltong:
Arachne Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Proszę bardzo a oto mój aniołeczek :diabloti:: A tu mały leniuszek :evil_lol::
Luzia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Arachne'] Mniam pyszny nowy kapciuszek cacy. Stary znoszony blee :diabloti:
Luzia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jak nikt fotek nie dodaje to chociaz ja to zrobie Moja pasqtka :loveu:
sugarr Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='sugarr']Podnosze kundelkowa galerie, bo cos tu cicho i przedstawiam mojego prawie 10 tygodniowego Portosa :) A oto Portos w wieku 3 miesiecy i 2-3 tygodni :cool3:
Bewarka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 to może ja za chwile jeszcze raz dam moją Nikusie :diabloti:
Bewarka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Oto zdjęcia Nikusi, mojego nieposłusznego misiaka :diabloti: Więcej w galerii!!!!!!!! :D
Xiara Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 To i ja się pochwalę pieskiem, bo tutaj jeszcze chyba nie dawałam fot ;) To jest mój Dżeki :) Po więcej zapraszam do galerii :cool3:
Recommended Posts