sisay Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Oj tak, akcja by się przydała ;) Zrobilam dziś kilka fotek... Proszę podziwiajcie olśniewającą urodę bardzo fotogenicznego krasnoludka :-D Borówka dostała dziś szeleczki - samo założenie szelek spowodowało, ze już nie ucieka :-D tylko się rozpłaszcza tam gdzie stoi. Myślę ze jej to przejdzie, jak przywyknie do szelek. Madzia dostała liczną czerwoną obróżkę i poruszała się po domu efektownym ślizgiem szyjnym na tylnym napędzie ;-) Quote
Biedroneczka Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Ja od wczoraj mam u siebie nowego kota. Znalazłam ją wczoraj na cmentarzu, była zziębnięta i przestraszona na maksa :-( Mam już dla niej domek, a nawet dwa domki :cool1: Dałam jej na imię Frania, bo nic innego nie przychodzi mi do głowy :diabloti: Quote
sisay Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Piękne pingwiniątko :) i fajnie ze tak szybko domki są. Madzia pojechała właśnie do domku. Smutno, ale panie przyjechały zobaczyc Borówkę,a wyszły z Madzią i to akurat bardzo mnie cieszy :D Quote
Gosiara Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Prześliczne kociątko miało szczęście że trafiło na Ciebie;) Fajnie że sa domki dla kotów i psiaków:) Quote
halbina Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 same dobre wieści... super! Kajko zamieszka w Zabrzu, u Pawła i jego rodziny Paweł na jednej z akcji fundacyjnych zakochał się w mojej tymczasowiczce - szczeniaczku mieszańcu husky. Wtedy wykazał sie dużą determinacją, by dostać od nas suczkę, ostatecznie trafiła do niego Łapa. Pawła wspiera brat oraz rodzice. To rodzina zwierzolubów, w domu do niedawna mieszkał kotek, ale pokonała go choroba na starość, mieszkają tam dwa pieski, królik, jakiś jeszcze gryzoń i ptaszki. Paweł wspiera działania fundacji i pomaga zwierzętom. Mam nadzieję, że Kajko będzie szczęsliwy w tym ludzko-zwierzęcym stadku, fajny z niego kocurek, miziak nad miziaki trzymamy kciuki za szybką aklimatyzację! Quote
marra Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 Dobrze się dzieje widzę w Fundacji :D a Krasnoludek jest prześliczny, te uszka są naprawdę rozbrajające. Następny w kolejce do domu to...uwaga uwaga CZAREK !!! tak tak, nasz Czarek i oby mu się udało !!!:) Quote
Gosiara Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Podnieście czasem.... http://www.dogomania.pl/threads/187574-Pomoc-%C5%BBywno%C5%9Bciowa-Dla-Psa-i-kot%C3%B3w-z-Poznania! Quote
halbina Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Cotka pojechała do swojego domku w KAtowicach dziś o siódmej rano, dzięki życzliwej pomocy dziewczyny z dogomanii i jej mamy. Udało się wszystko zgrać i już od ósmej rano Cotka jest u siebie. Będzie mieszkać w domku z ogrodem, gdzie 12 lat żyła jej poprzedniczka, do towarzystwa będzie miała panią i jej TŻ oraz dorosłego syna, a także dwa nieduże kundelki. Na wiosnę Cotka będzie mogła wychodzić do ogrodu. Mam nadzieję, że ta dzielnica willowa będzie bezpieczna i że kicia będzie szczęśliwa i zdrowa. Kochana będzie na pewno! Quote
Jetrel Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Dziewczyny, gdyby trafił do was taki pies, dajcie znać: Gdyby trafił do was taki pies, dajcie proszę znać do mnie. 504282743;) Quote
marra Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='Jetrel']Dziewczyny, gdyby trafił do was taki pies, dajcie znać: Gdyby trafił do was taki pies, dajcie proszę znać do mnie. 504282743;) Co to za psiak ? Bardzo często spotykana maść. Quote
majka12741 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 marra napisał(a):Dobrze się dzieje widzę w Fundacji :D a Krasnoludek jest prześliczny, te uszka są naprawdę rozbrajające. Następny w kolejce do domu to...uwaga uwaga CZAREK !!! tak tak, nasz Czarek i oby mu się udało !!!:) Udało się!!!! Czarek ma nowy dom:) Będzie sobie mieszkał w bloku, blisko jeziorka i lasu. Quote
angineuuka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 hej cioteczki :loveu: Mam pytanie.. Co wy na to, aby napisać majla do jakieś firmy produkującej gumowe bransoletki? ( chyba wiecie jakie mam na myśli :D) Myślę, że by ludzie by je kupowali gdyż ostatnim czasem takie bransoletki są modne. Były by z napisem "Przyjaciel zwierząt" a obok stronka fundacyjna . Co wy na to? :D Quote
marra Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Angi napisał(a):hej cioteczki :loveu: Mam pytanie.. Co wy na to, aby napisać majla do jakieś firmy produkującej gumowe bransoletki? ( chyba wiecie jakie mam na myśli :D) Myślę, że by ludzie by je kupowali gdyż ostatnim czasem takie bransoletki są modne. Były by z napisem "Przyjaciel zwierząt" a obok stronka fundacyjna . Co wy na to? :D MOżnaby spróbować ale ja nie wiem czy to przejdzie...żeby nie było jak z kartkami :( A Czarkowi gratuljemy domku, spisuj się dobrze :) będzie nam go trochę brakowało ;) Quote
Alusia3 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 York -3 letni Kubuś , szuka domku . ww.dogomania.pl/threads/221745-York-3-letni-Kubuś-szuka-doswiadczonego-domu?p=18474762#post18474762 Quote
sisay Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 York -3 letni Kubuś , szuka domku . www.dogomania.pl/threads/221745-York-3-letni-Kubuś-szuka-doswiadczonego-domu?p=18474762#post18474762 :) Quote
marra Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Mamy gdzieś aktualną listę kotów ? musiałabym podmienić na pierwszej bo widzę że tam się wiele zminiło. Quote
halbina Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 cytuję : "W Klembowie jest 350 psów i 20 kotów. W Hospicjum - 31 kotów, w tym 1 ciężko chory i 3 pampersowe, reszta jest zdrowa. Hospicjum ma wsparcie fundacji, sponsorów i opiekunów wirtualnych zamieszkujących w nim kotów. Hospicjum w tej rywalizacji kojarzy mi się z kimś, kto na co dzień jada obfite, pełnowartościowe posiłki, ale wydziera kawałek chleba z rąk kogoś, dla kogo ten kawałek chleba jest warunkiem przeżycia." GŁOSUJCIE NA KLEMBÓW http://www.facebook.com/events/272944442769515/ http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=14699 Quote
marra Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 ma-ja napisał(a):Na stronie :) Ojej a chciałam pójść na łatwiznę i dostać gotowca :P:P:P Quote
sisay Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 hehe :) to musisz chwilkę zaczekać, może dziś wieczorem się za to wezmę ;) Quote
marra Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 ma-ja napisał(a):hehe :) to musisz chwilkę zaczekać, może dziś wieczorem się za to wezmę ;) No co Ty, nie będę Cię wykorzystywać ;) w któryś dzień przysiądę i ogarnę :D Quote
majka12741 Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 W środe zawita do mnie nowy tymczasowicz, trzymiesięczna kotka od Oli z Tarnowskich Gór. Quote
Recommended Posts