Jump to content
Dogomania

Wątek zbiorczy Fundacji Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" !!!

Recommended Posts

Posted

majka12741 napisał(a):
W środe zawita do mnie nowy tymczasowicz, trzymiesięczna kotka od Oli z Tarnowskich Gór.

No to czekamy na zdjęcia :)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ma-ja napisał(a):
Ojej, Marta ... :( trzymam kciuki. Ile ona ma lat bidulka?

13...zobaczymy czy pechowe:(

Gosiara napisał(a):
Trzymam za staruszkę kciuki!

Dzięki :(

ma-ja napisał(a):
W Zabrzu na ul. Srebrnej ktoś trzyma na dworze goldena bez budy. Nie znam adresu... :(

hmmm dość dobrze znam tą ulicę, nie przypominam sobie żeby ktoś tam miał goldena. Szkoda że nie znasz dokładnego adresu.

Posted

Dziewczyny postaram się jakos ogarnąć z wszystkimi moimi nowymi "nabytkami" i powrzucac zdjęcia. Od środy Belcia od Olki, od piątku Mimi z Rudy Śląskiej, półroczna kotka a od soboty pies któremu imię pomogła wymyślić Marta, czyli Skubi. Znalazłam go pod więzieniem, rano przy takim mrozie cały się trzęsł, poza tym jest strasznie chudy, wiek około 2 lata taka mieszanka coś między Czarkiem a Czarlim, z charakteru bardzo fajny, przyjazny tylko wystraszony jak cholera i wszystko mi podlewa, musimy go szybko wykastrować. Także wybaczcie jak sie będę opóźniać ale mam mały sajgon.

Posted

Były, były :) z tego co Kasia wyliczyła, to mieliśmy w grudniu tyle samo adopcji co przyjęć ;)

A ta kicia od Oli już się nadaje do ogłaszania? Teraz póki nie ma kociąt, to ona ma duże szanse na adopcję.

Posted

Wiesz co ciężko, ona nie jest agresywna, nie ma problemów z jedzeniem ani z kuweta ale nadal bardzo się boi:( Chyba że znalazłby sie taki dom który by sie podjął jej oswajania, ale to może być jednak długi proces więc wątpię.

Posted

Zrob jej chociaz jakies zdjęcie, jakiekolwiek :)

Tak Fiołeczek już w nowym domku.
Borówka też, od jakiejś godziny.

A do mnie przyjadą dwa kocurki. W tym biznesie nie istnieje próżnia, zawsze musi się znaleźć zastępca na wolne miejsce...

Posted

Takie są. Siedza już w lecznicy,d zis miały byc kastrowane, albo dopiero będą.

A ja poszukuję pomocy w pojechaniu w pewne miejsce, w pewnej sprawie pewnych kotów... na miejscu już mi ktoś bardzo, bardzo pomaga, ale koty trzeba odebrać jakoś...

Posted

Słuchajcie nasza lutowa akcja adopcyjna zbiega się ze Światowym Dniem Kota.
Warto to jakos połączyc i wymyślic coś ekstra na sobotę tylko u mnie pomysły juz są na wyczerpaniu, nie mam pojęcia co zrobić zeby nie narobić sobie dodatkowych kłopotów i żeby miało to sens.
Na pewno info o dniu Kota pojawi się na plakacie, ale co jeszcze?

Podsuńcie jakiś pomysł

Posted

[quote name='ma-ja']Takie są. Siedza już w lecznicy,d zis miały byc kastrowane, albo dopiero będą.

A ja poszukuję pomocy w pojechaniu w pewne miejsce, w pewnej sprawie pewnych kotów... na miejscu już mi ktoś bardzo, bardzo pomaga, ale koty trzeba odebrać jakoś...

Widziałam maluszki :D są śliczne i grzeczne ;) wyglądają jak kserówki ;)