marra Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 majka12741 napisał(a):W środe zawita do mnie nowy tymczasowicz, trzymiesięczna kotka od Oli z Tarnowskich Gór. No to czekamy na zdjęcia :) Quote
halbina Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 A u nas czarny maluch od Oliwii i Jarka... straszny przytulak! Quote
marra Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 A u mnie dalej Dżeki ;) Pogorszył się stan mojego Bobka :( ledwo chodzi, aż się boję do domu wracać, nie wiem co to będzie :( Quote
sisay Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Ojej, Marta ... :( trzymam kciuki. Ile ona ma lat bidulka? Quote
sisay Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 W Zabrzu na ul. Srebrnej ktoś trzyma na dworze goldena bez budy. Nie znam adresu... :( Quote
marra Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 ma-ja napisał(a):Ojej, Marta ... :( trzymam kciuki. Ile ona ma lat bidulka? 13...zobaczymy czy pechowe:( Gosiara napisał(a):Trzymam za staruszkę kciuki! Dzięki :( ma-ja napisał(a):W Zabrzu na ul. Srebrnej ktoś trzyma na dworze goldena bez budy. Nie znam adresu... :( hmmm dość dobrze znam tą ulicę, nie przypominam sobie żeby ktoś tam miał goldena. Szkoda że nie znasz dokładnego adresu. Quote
majka12741 Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Dziewczyny postaram się jakos ogarnąć z wszystkimi moimi nowymi "nabytkami" i powrzucac zdjęcia. Od środy Belcia od Olki, od piątku Mimi z Rudy Śląskiej, półroczna kotka a od soboty pies któremu imię pomogła wymyślić Marta, czyli Skubi. Znalazłam go pod więzieniem, rano przy takim mrozie cały się trzęsł, poza tym jest strasznie chudy, wiek około 2 lata taka mieszanka coś między Czarkiem a Czarlim, z charakteru bardzo fajny, przyjazny tylko wystraszony jak cholera i wszystko mi podlewa, musimy go szybko wykastrować. Także wybaczcie jak sie będę opóźniać ale mam mały sajgon. Quote
marra Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Skubi jest ślicznym psiakiem :) ogromnie wystraszony ale baaardzo urodziwy :) Quote
sisay Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Wiecie, że w ciągu tygodnia (od 31.01) trafiła do nas OSIEM kotów i pies ? Quote
marra Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 ma-ja napisał(a):Wiecie, że w ciągu tygodnia (od 31.01) trafiła do nas OSIEM kotów i pies ? Wiemy niestety :( Quote
sisay Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Dziewięć kotów. Już sama się w tym gubię... Quote
marra Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 ma-ja napisał(a):Dziewięć kotów. Już sama się w tym gubię... Akcja !!! Akcja!!! Akcja!!! potrzebujemy jej teraz. Quote
majka12741 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 A adopcje jakies były w tym roku? Ja tez wiążę wielkie nadzieje z tą Akcją, trochę się u mnie tłoczno zrobiło. Quote
sisay Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Były, były :) z tego co Kasia wyliczyła, to mieliśmy w grudniu tyle samo adopcji co przyjęć ;) A ta kicia od Oli już się nadaje do ogłaszania? Teraz póki nie ma kociąt, to ona ma duże szanse na adopcję. Quote
majka12741 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Wiesz co ciężko, ona nie jest agresywna, nie ma problemów z jedzeniem ani z kuweta ale nadal bardzo się boi:( Chyba że znalazłby sie taki dom który by sie podjął jej oswajania, ale to może być jednak długi proces więc wątpię. Quote
marra Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 W tym roku wiem że Fiołeczek znalazł dom :) Quote
sisay Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Zrob jej chociaz jakies zdjęcie, jakiekolwiek :) Tak Fiołeczek już w nowym domku. Borówka też, od jakiejś godziny. A do mnie przyjadą dwa kocurki. W tym biznesie nie istnieje próżnia, zawsze musi się znaleźć zastępca na wolne miejsce... Quote
marra Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Boróweczce życzymy szcześcia :) i czekamy na zdjęcia kotków ;) Quote
sisay Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Takie są. Siedza już w lecznicy,d zis miały byc kastrowane, albo dopiero będą. A ja poszukuję pomocy w pojechaniu w pewne miejsce, w pewnej sprawie pewnych kotów... na miejscu już mi ktoś bardzo, bardzo pomaga, ale koty trzeba odebrać jakoś... Quote
sisay Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Słuchajcie nasza lutowa akcja adopcyjna zbiega się ze Światowym Dniem Kota. Warto to jakos połączyc i wymyślic coś ekstra na sobotę tylko u mnie pomysły juz są na wyczerpaniu, nie mam pojęcia co zrobić zeby nie narobić sobie dodatkowych kłopotów i żeby miało to sens. Na pewno info o dniu Kota pojawi się na plakacie, ale co jeszcze? Podsuńcie jakiś pomysł Quote
marra Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 [quote name='ma-ja']Takie są. Siedza już w lecznicy,d zis miały byc kastrowane, albo dopiero będą. A ja poszukuję pomocy w pojechaniu w pewne miejsce, w pewnej sprawie pewnych kotów... na miejscu już mi ktoś bardzo, bardzo pomaga, ale koty trzeba odebrać jakoś... Widziałam maluszki :D są śliczne i grzeczne ;) wyglądają jak kserówki ;) Quote
Recommended Posts