Jump to content
Dogomania

Wątek zbiorczy Fundacji Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" !!!

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ma-ja napisał(a):
Sluchajcie,mam_prolem_z_kawiaturą_ale_muszę_wam_to_napisać! :)
Kokodija_spędza_dziś_nockę_na_komisariacie.
Zroiła_furorę,hihi :D

Super :) Rośnie nam pies policyjny, od meliny do takiej kariery:D

Posted

ma-ja napisał(a):
Sluchajcie,mam_prolem_z_kawiaturą_ale_muszę_wam_to_napisać! :)
Kokodija_spędza_dziś_nockę_na_komisariacie.
Zroiła_furorę,hihi :D

:grin:

Gdybym nie wiedziała że jej nowy Pan jest policjantem to zapytałabym za co siedzi :evil_lol:
Światowa dziewucha nam rośnie :D
Majka bardzo dobrze powiedziała:roll:

Posted

Właśnie mam przed sobą artykuł który ukazał się w naszej firmowej gazetce o naszej Szarej Przystani :) Jutro zeskanuję i wrzucę na wątek :)

Posted

UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. [email protected]

Posted

Betta napisał(a):
eloł...czy fundacja ma jakies kociaste na URINARY ??

Wygląda na to że nie...Monika u siebie nie ma, Kasia też nie a reszta DT ? zapytam!

Posted

No ja nie mam w tej chwili :evil_lol:

Za to mam Kokodiję na tydzień :roll:
Wpadła do domu jak do siebie i przez godzine dawała takiego czadu, ze pękałam ze śmiechu. Razem z moim tymczasowym kotem Guliwerem stworzyli niesamowity duet.
Wiedzieliście kiedyś, jak pies jeździ na kocie? :cool3: To zapraszam! Bo Kokosia nic nie urosła, czyli wynosi jakieś 3/4 kota :lol:

Ganiali po całym mieszkaniu, reszta kotów po pierwszej napaści schowała się głęboko nikt nie wie gdzie.
Wymyśliła sobie super zabawę w misce na wodę: wsadza przednie łapki i "wykopuje" wodę z miski, po czym robi szaleńczą rundę po pokojach i wraca z powrotem chlapać.

Po godzinie uznałam, że pora zamienić role i wypuściłam na nią swoje psy :mad:

W rezultacie wszyscy śpią jak zabici, a ja wcale nie czuję ze mam w domu DZIESIĘĆ zwierząt :cool3:

Może wezmę ją w sobotę na akcję, niech się trochę posocjalizuje!

Posted

ma-ja napisał(a):
No ja nie mam w tej chwili :evil_lol:

Za to mam Kokodiję na tydzień :roll:
Wpadła do domu jak do siebie i przez godzine dawała takiego czadu, ze pękałam ze śmiechu. Razem z moim tymczasowym kotem Guliwerem stworzyli niesamowity duet.
Wiedzieliście kiedyś, jak pies jeździ na kocie? :cool3: To zapraszam! Bo Kokosia nic nie urosła, czyli wynosi jakieś 3/4 kota :lol:

Ganiali po całym mieszkaniu, reszta kotów po pierwszej napaści schowała się głęboko nikt nie wie gdzie.
Wymyśliła sobie super zabawę w misce na wodę: wsadza przednie łapki i "wykopuje" wodę z miski, po czym robi szaleńczą rundę po pokojach i wraca z powrotem chlapać.

Po godzinie uznałam, że pora zamienić role i wypuściłam na nią swoje psy :mad:

W rezultacie wszyscy śpią jak zabici, a ja wcale nie czuję ze mam w domu DZIESIĘĆ zwierząt :cool3:

Może wezmę ją w sobotę na akcję, niech się trochę posocjalizuje!

Bardzo przepraszam czy ja dobrze widzę ? z moim TYMCZASOWYM KOTEM GULIWEREM ???:mad:

A na akcję weź Koko, pewnie będzie też Pipo/Noemi:eviltong: to się wybawią:cool3:
Pewnie masz wesoło w domku aż pozazdrościć można:evil_lol:

Posted

Jeśli chodzi o tą malutką kotkę Pysię, to ona jest u Renaty czyli Majka1234 albo Majka1573 jakoś tak ;)

Na akcję zabieram koty - Guliwera, Helgę, Dorę i Klarę. I moze tego szczeniaka, ale tylko dla rozrywki, bo on już nie jest do adopcji. Co do pozostałych to nie wiem, bo zależy od konkretnej osoby co będą chcieli zaprezentować ;)

Posted

róża35 napisał(a):
Maja ,a Ty masz na tymczasie zwierzyniec z Szarej Przystani?Jeżeli masz Pysię ,napisz o niej:lol:
Jakie kicie będą w sobotę na tej akcji,jeżeli można imiona?

Nie ogarniam tych naszych wszystkich Pyś :D

Posted

ma-ja napisał(a):
Jeśli chodzi o tą malutką kotkę Pysię, to ona jest u Renaty czyli Majka1234 albo Majka1573 jakoś tak ;)

Na akcję zabieram koty - Guliwera, Helgę, Dorę i Klarę. I moze tego szczeniaka, ale tylko dla rozrywki, bo on już nie jest do adopcji. Co do pozostałych to nie wiem, bo zależy od konkretnej osoby co będą chcieli zaprezentować ;)

Małej Pysi już nie ma :D

Posted

Hehe, Marta cicho ! Guliwer ma oficjalnie status kota tymczasowego :evil_lol:

Ten pies potwierdza teorie, ze trzeba uważać jak się dobiera imiona. Krokodyl to zwierzę wodne.
Mam w domu mokradła :roll:

Posted

A, to chyba Pusia? Zresztą ja nie wiem, też mi się myli ;)
Wszystko o niej jest na stronie, to starsza kotka która nie lubi już zamieszania wokół siebie i zaczepiających ją kotów. Z tego co wiem, jest zdrowa klinicznie, w dobrej kondycji. Najlepiej dzwonić pod nr fundacyjny.

Posted

[quote name='majka12741']Jutro nasza Fundacja powiększy sie o dwa małe kociaki...musze je zabrać od takich ... bo chca je utopić albo wywież gdzieś:( Mam nadzieję że Kasia mnie nie wyrzuci:)

Kasia ? w życiu ! ona bardzo się cieszy ;) dobrze że kociaki trafiły na Ciebie bo skończyłby jak podobnie jak miały skończyć Koko i Pipo ;/

przypominam że 19-20 zapraszamy na kolejną akcję adopcyjną w CH Platan !! cieszę się że Was zobaczę :D