Jump to content
Dogomania

Wątek zbiorczy Fundacji Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Biedroneczka']Jeśli to oznaka dominacji to czemu na nam tego nie robi? Wczoraj chciała też dopaść mojego pluszowego misia :evil_lol:[/QUOTE]

bo ona układa pozycje w stadzie, czyli między psami...wie że Wy rządzicie. MOja suka też czasem gwałci ogon od pluszowego psa :D

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że konsekwentne karcenie i odsyłanie "precz" da dobre i szybkie efekty ;)

Czy ktoś zna może numer SWIFT do konta fundacyjnego? Ludzie chcą robić datki zza granicy.

Posted

Kochane, przepraszam ale rzadko zaglądam na te wątki. Misia oczywiscie miała zrobione allegro razem z pozostałymi zwierzakami SzP i od paru tygodni tam sobie "wisi" :)
Jeśli macie jakiś ładny tekst do ogłoszenia, to chętnie podmienię. Niewiele mogłam o niej napisać, ale teraz już chyba wiadomo więcej?

Posted

Misia jest ogłaszana tak :

"
Misia to kolejna bezbronna ofiara wakacji…
Stając się rzeczą zbędną została wyrzucona jak śmieć na przystanku w dodatku w ciąży. Była wylękniona, głodna i brudna. Dzięki dobrym ludziom mogła poczuć się bezpiecznie w domu tymczasowym…
Misia ma około 2-3 lat, została już wysterylizowana, w domowym zaciszu pokazała swój wspaniały charakter. Jest nastawiona na kontakt z człowiekiem, spokojna i nieagresywna, zachowuje czystość w domu jak przystało na damę. Uwielbia spacery, nie grymasi przy jedzeniu i bardzo lubi głaskanie po brzuszku.
Misia bardzo dobrze dogaduje się z psami. Kontakt z kotami i dziećmi jest nieznany ale można to sprawdzić w każdej chwili.
Sunia znajduje się pod opieką Fundacji Ratującej Zwierzęta Bezdomne Szara Przystań z Zabrza (WWW.szara-przystan.pl). Przed adopcją zostanie zaszczepiona, odrobaczona i zachipowana z książeczką zdrowia. Adopcja odbywa się na podstawie umowy adopcyjnej(do ściągnięcia na stronie Fundacji)

Kontakt w sprawie adopcji: [email protected] , [email protected] lub 502311695

Misia będzie dla kogoś wspaniałym przyjacielem. Zasługuje na lepsze życie…czy to Ty jej takie podarujesz ?? ""

Posted

Z wątku Misi

Poszukuję chętnej osoby do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej w Rudzie Śląskiej!:multi: Misia może jechać do nowego domu dopiero pod koniec września, ponieważ Pani Krystyna ma u siebie pod opieką sznaucerkę znajomych, która nie akceptuje innych psów. Pani Krystyna zgadza się na podpisanie umowy, wizytę przed i po adopcyjną.

Posted

halbina napisał(a):
baby robią porządek... :P

:evil_lol:
koniecznie muszę zedytować pierwszą czy tylko czy ktoś ma jakieś aktualne dane ?