Jump to content
Dogomania

Wątek zbiorczy Fundacji Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" !!!

Recommended Posts

Posted

Na facebooku Formica napisała: "Z powodu pp na moje prywatne stado została nałożona kwarantanna, a tegotygodniowa akcja w Platanie odwołana. Za to po raz kolejny serdecznie prosimy o wsparcie koszty hospitalizacji, leczenie, surowicy są nie małe, a to jeszcze nie koniec :( "

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
Na facebooku Formica napisała: "Z powodu pp na moje prywatne stado została nałożona kwarantanna, a tegotygodniowa akcja w Platanie odwołana. Za to po raz kolejny serdecznie prosimy o wsparcie koszty hospitalizacji, leczenie, surowicy są nie małe, a to jeszcze nie koniec :( "

Kurcze gdzie by tu o pomoc prosić ?

Posted

ech... mała Tosia znalazła domek u pana Mirosława i jego rodziny, żony i aż trzech fajnych dziewczynek :-) Pana Mirka kojarzę z dzieciństwa, bo to brat mojej koleżanki z podstawówki :-) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Domku szukam pilnie dla Mai, bo się biedna teraz nudzi i molestuje Pomponię...

Posted

halbina napisał(a):
byłam dziś u Formicy w lecznicy, nie było złych wieści o kotach, ale leczenie w toku...

No to całe szczęście, trzymam za nie kciuki ;)

Posted

Cioteczki BŁAGAM o pomoc dla tej małej kruszyny! :-( Znalazłam to Maleństwo jak wyszłam z pracy na zakupy. Ma strasznie zaropiałe oczy i nos. Jedna dziurka w nosku całkowicie zatkana (teraz już nie bo ją oczyściłam). Kociak jest koszmarnie brudny i zapchlony. Pod prawą przednią łapą brak sierści.

Ja ze swojej strony oferuję BDT i wyżywienie + mogę pokryć połowę kosztów zakupu leków.
Czy Szara Przystań może pokryć koszty leczenia tej bidulki? PROSZĘ!!! :oops:

P.S. Karmię to Szczęście krowim mlekiem. Wolno tak? Jeśli nie, to proszę o rady co mam podawać do jedzenia.

Posted

Absolutnie nie mlekiem krowim, bo jeszcze biegunki gwarantowane, kup jej mixol u weta albo mleko dla kotów, co do opieki - u nas było pp, to dla niej wyrok, więc odpada, a o pomoc w kosztach, pytaj Formicę.