halbina Posted June 21, 2011 Posted June 21, 2011 Na facebooku Formica napisała: "Z powodu pp na moje prywatne stado została nałożona kwarantanna, a tegotygodniowa akcja w Platanie odwołana. Za to po raz kolejny serdecznie prosimy o wsparcie koszty hospitalizacji, leczenie, surowicy są nie małe, a to jeszcze nie koniec :( " Quote
marra Posted June 22, 2011 Author Posted June 22, 2011 halbina napisał(a):Na facebooku Formica napisała: "Z powodu pp na moje prywatne stado została nałożona kwarantanna, a tegotygodniowa akcja w Platanie odwołana. Za to po raz kolejny serdecznie prosimy o wsparcie koszty hospitalizacji, leczenie, surowicy są nie małe, a to jeszcze nie koniec :( " Kurcze gdzie by tu o pomoc prosić ? Quote
halbina Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 ech... mała Tosia znalazła domek u pana Mirosława i jego rodziny, żony i aż trzech fajnych dziewczynek :-) Pana Mirka kojarzę z dzieciństwa, bo to brat mojej koleżanki z podstawówki :-) Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze! Domku szukam pilnie dla Mai, bo się biedna teraz nudzi i molestuje Pomponię... Quote
Gosiara Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Formica napisała: Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" Kitiarka, właśnie odeszła. NIe pomogło intensywne leczenie, cykloferony i transfuzje krwi. Osierociła prawie trzytygodniowego maluszka. :( Quote
angineuuka Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Dzień doberek , hopsa na górę bo jakoś cicho... Quote
halbina Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 byłam dziś u Formicy w lecznicy, nie było złych wieści o kotach, ale leczenie w toku... Quote
marra Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 halbina napisał(a):byłam dziś u Formicy w lecznicy, nie było złych wieści o kotach, ale leczenie w toku... No to całe szczęście, trzymam za nie kciuki ;) Quote
_ogonek_ Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Witajcie :) Szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej dla Dorci w Bielsk-Białej. Czy ktoś nam pomoże? http://www.dogomania.pl/threads/202165-Potrzebna-wizyta-przedadadop.-w-Bielsku-Bia%C5%82ej!-PILNE!/page5 Quote
phase Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 [quote name='Gosiara']Kociątko Kitiarki za tm poleciało za mamusią;([/QUOTE] Oj....... :(:( [*] Quote
marra Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='_ogonek_']Witajcie :) Szukamy osoby do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej dla Dorci w Bielsk-Białej. Czy ktoś nam pomoże? http://www.dogomania.pl/threads/202165-Potrzebna-wizyta-przedadadop.-w-Bielsku-Bia%C5%82ej!-PILNE!/page5 Nie wiem kto jest z tamtych stron :( [quote name='Gosiara']Kociątko Kitiarki za tm poleciało za mamusią;( a my tacy bezradni :( Quote
marra Posted July 5, 2011 Author Posted July 5, 2011 Tez podniosę, musze poprosić o aktualny spis zwierząt i edytować wątek. Quote
ala56 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Dorcia juz jest u nowych właścicieli, na jej wątku są optymistyczne wiadomosci. Quote
Biedroneczka Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Cioteczki BŁAGAM o pomoc dla tej małej kruszyny! :-( Znalazłam to Maleństwo jak wyszłam z pracy na zakupy. Ma strasznie zaropiałe oczy i nos. Jedna dziurka w nosku całkowicie zatkana (teraz już nie bo ją oczyściłam). Kociak jest koszmarnie brudny i zapchlony. Pod prawą przednią łapą brak sierści. Ja ze swojej strony oferuję BDT i wyżywienie + mogę pokryć połowę kosztów zakupu leków. Czy Szara Przystań może pokryć koszty leczenia tej bidulki? PROSZĘ!!! :oops: P.S. Karmię to Szczęście krowim mlekiem. Wolno tak? Jeśli nie, to proszę o rady co mam podawać do jedzenia. Quote
halbina Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Absolutnie nie mlekiem krowim, bo jeszcze biegunki gwarantowane, kup jej mixol u weta albo mleko dla kotów, co do opieki - u nas było pp, to dla niej wyrok, więc odpada, a o pomoc w kosztach, pytaj Formicę. Quote
phase Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 O Boże.......... Brak słów, takie maleństwo a już takie przeżycie!!:(:( Quote
Recommended Posts