Jump to content
Dogomania

Wątek zbiorczy Fundacji Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" !!!

Recommended Posts

Posted

Tak, akcja nie bardzo udana, kotów dużo doroslych i podrostków, dwa psy, a ludzi niewiele, wczoraj pustki, dziś niewiele lepiej, adopcji będzie może jedna dla bialego kociaka, najmłodszego... żarełka nazbierało się niecały kosz, skarbonki prawie puste... cóż, ludzie korzystają z wakacji i ciepła, pewnie nad wodą gdzieś, bo straszyło burzą, ale padało i błyskało ledwie chwilę nad Zabrzem... Dziękuję w imieniu Majki Angi za szeleczki niebieskie!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina napisał(a):
Tak, akcja nie bardzo udana, kotów dużo doroslych i podrostków, dwa psy, a ludzi niewiele, wczoraj pustki, dziś niewiele lepiej, adopcji będzie może jedna dla bialego kociaka, najmłodszego... żarełka nazbierało się niecały kosz, skarbonki prawie puste... cóż, ludzie korzystają z wakacji i ciepła, pewnie nad wodą gdzieś, bo straszyło burzą, ale padało i błyskało ledwie chwilę nad Zabrzem... Dziękuję w imieniu Majki Angi za szeleczki niebieskie!

Kurcze to bardzo niedobrze :( Szkoda że nie udało się zorganizować tej zbórki co Ci Halina mówiłam na tej imprezie. Myślę że to byłby strzał w dziesiątkę i konkretny zastrzyk gotówki. Ludzie po piwku chętniej wrzucają ;)
Wykupiłam dwa pakiety ogłoszeniowe dla zwierzaków, piszcie które najbardziej potrzebują, mogą być koty albo psy.

Posted

marra napisał(a):
Kurcze to bardzo niedobrze :( Szkoda że nie udało się zorganizować tej zbórki co Ci Halina mówiłam na tej imprezie. Myślę że to byłby strzał w dziesiątkę i konkretny zastrzyk gotówki. Ludzie po piwku chętniej wrzucają ;)
Wykupiłam dwa pakiety ogłoszeniowe dla zwierzaków, piszcie które najbardziej potrzebują, mogą być koty albo psy.

To myślę, że te dzikuski od Aliny - kotka i kotek, no i suczka Milky... ona jedzie 12.08 do Częstochowy na dt... ewentualnie właśnie Majka...

Posted

Misia z przystanku jest już u nas. Dziewczyna zrobiła już chyba z 50 km tuptając po naszym domu :cool1: Bardzo sympatyczna i nastawiona na kontakt z człowiekiem sunia. Trochę boi się Nestora (dwa razy go już obwarczała :diabloti:)

Posted

[quote name='Biedroneczka']Misia z przystanku jest już u nas. Dziewczyna zrobiła już chyba z 50 km tuptając po naszym domu :cool1: Bardzo sympatyczna i nastawiona na kontakt z człowiekiem sunia. Trochę boi się Nestora (dwa razy go już obwarczała :diabloti:)[/QUOTE]

Przyzwyczai się dziewczynka, to narazie początki, Biedroneczko założysz jej wątek ?

Posted

Słuchajcie mam kłopot. Chodzi o fundacyjne tymczasy.

Wzięłam się za ogłoszenia, Allegro i Gratkę.
Kasia wyjechała i nie zdążyła mi przed wyjazdem zrobić dokładnej listy, jakie zwierzaki są do adopcji i u kogo.

Prosze zerknijcie na allegro.
http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=9221558
Potrzebuję adresy mailowe osób, które mogą udzielić informacji o konkretnym zwierzaku pod nieobecność pani Prezes 8) ewentualnie numery telefonów.

Jeżeli macie do wystawienia zwierzaka, którego tam jeszcze nie ma, to dajcie mi znać na PW albo na maila adopcjerr małpa wp.pl

Prosiłabym też o info na Facebooku, które zwierzaki są już wyadoptowane - można dodać info w komentarzu, jeśli macie pewność.

Z góry dzięki - to dośc żmudna robota. pozdrawiam :)

monika (na miau jestem 'sisay' gdyby ktoś miał wątpliwośc)

Posted

Tak Halbinko, na Twoją pomoc można zawsze liczyć :) one już są powystawiane, informacje na FB uzupełniam według Twoich wiadomości. Czy Frida nadal jest do adopcji?

Posted

Ja niestety nie pomogę za bardzo w informacjach jakie kto ma zwierzaki, w kotach nie orientuję się wogóle to dla mnie za ekstremalne ;) Fridy już nie ma, reszta to Majka, Mordka, Misia i nie wiem czy od Haliny nowy nabytek jest Fundacyjny ?

Posted

Cioteczki zapraszam do Misi!!!

http://www.dogomania.pl/threads/212881-Porzucona-i-niekochana-male%C5%84ka-Misia!!!!!!!-%28?p=17439523#post17439523

Bardzo proszę o uwagi jeśli są jakieś błędy stylistyczne, ortograficzne lub "konstrukcyjne".

P.S. Mam mały problem z Miśką. Bardzo usilnie chce "zgwałcić" Nestora albo Pikusia. Nas nie rusza. Macie jakieś pomysły czemu tak robi i jak ją tego oduczyć?

Posted

[quote name='Biedroneczka']Cioteczki zapraszam do Misi!!!

http://www.dogomania.pl/threads/212881-Porzucona-i-niekochana-male%C5%84ka-Misia!!!!!!!-%28?p=17439523#post17439523

Bardzo proszę o uwagi jeśli są jakieś błędy stylistyczne, ortograficzne lub "konstrukcyjne".

P.S. Mam mały problem z Miśką. Bardzo usilnie chce "zgwałcić" Nestora albo Pikusia. Nas nie rusza. Macie jakieś pomysły czemu tak robi i jak ją tego oduczyć?

Ojej a to Misia gwałcicielka :D nie wiem czy tego się da wogóle oduczyć...może jak opadną hormonki to minie ?