Jump to content
Dogomania

Wątek zbiorczy Fundacji Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań" !!!

Recommended Posts

Posted

halbina napisał(a):
Formica wylądowała w szpitalu, skończyło się zabiegiem, nie jestem upoważniona do pisania szczegółów, nie znam ich zresztą. Piotr zajęty sytuacją rodzinną, więc Majka nie mogła trafić w ich ręce. Taksówką podjechałam do pani, odebrałam Majkę i prosto do Młynarskich. Majka ciut wychudzona, osowiała, wymiotowała i biegunkę miała. W klinice zwymiotowała. Została zbadana, obmacana i zrobiono rentgen. Jelita wypełnione gazami, nie widać ciała obcego, ale dla pewności została na noc, zrobią małej kontrast. Jutro o 14.20 mam być. Na razie tyle wiadomo.

Nienawidzę 13 strony wątków... już wiecie, dlaczego?...

Wiemy i przewijamy

Kasia powoli dochodzi do siebie, wszystko zmierza ku lepszemu ;) wkońcu dodzwoniłam się do Piotrka.
Halbina Trzymam kciuki za Majkę.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiara napisał(a):
Pierwsze słyszę o akcji?W Geancie?:D to nie ta akcja my mamy w Platanie i jeszcze żadnego meila nie dostałam puki co;)

Geant to właściwie Platan :D czyli jedno i to samo miejsce :D
Akcja rzeczywiście jest w ten weekend, czyli 6 i 7 sierpnia :) mi mówiła Kasia dziś :)

Posted

Mnie oczywiście jak zwykle nikt nie powiadomił...Jeśli znajdę kogoś do holowania mnie z moim błędnikiem to przyjadę:)Nie wiem jak w sobote bo nie wiem o której wrócę z lotniska?

Posted

Gosiara napisał(a):
Mnie oczywiście jak zwykle nikt nie powiadomił...Jeśli znajdę kogoś do holowania mnie z moim błędnikiem to przyjadę:)Nie wiem jak w sobote bo nie wiem o której wrócę z lotniska?

Ja się zawsze sama pytam, wiadomo że Formica ma ciągle pełne ręce roboty, teraz ten szpital jeszcze...trzeba przymknąć na to oko ;)

Posted

A mnie nie było :( kurcze dzisiejszy dzień wycięty z życiorysu...jutro też nie wiem czy dam radę przyjść. Mówcie jak było :)