Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Trzecia wpłata:[/B]

[QUOTE]Płatność otrzymana (unikatowy numer identyfikacyjny transakcji: 1U2602435S0102023)

Wysłane przez:
Ewa Ö...n
Adres e-mail kupującego:
......
Płatność wysłana do:

[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Łączna kwota:
[B] 10,00 PLN[/B]
Wysokość opłaty:
0,00 PLN
Kwota netto:
10,00 PLN[/QUOTE]

Posted

[quote name='memory']
Nie mam konta na FB, proszę, zapytajcie, czy przelewając do polskiego banku wolno mi będzie podać nazwiska darczyńców?[/B][/QUOTE]

Zapytalam...

Posted

[quote name='salo']Mnie się wydaje tylko, czy on był w tym kojcu dodatkowo na łańcuchu jeszcze uwiązany ???!![/QUOTE]Tak oprócz kojca był jeszcze na łańcuchu.Właśnie dlatego ciężko mu było uciec przed płomieniami,podejrzewam,ze sprawcy doskonale o tym wiedzieli.

Posted

[quote name='kasiek.']potwierdzę wpłatę ,czy mam potwierdzać każda?[/QUOTE]

Jeśli możesz, byłoby chyba dobrze?

Ja za chwilkę będę wpłacać na polskie konto.
Zrobię skan wpłat, wrzucę na serwer i podam linka :)

Posted

No właśnie, Kubuś był w kojcu i jeszcze dodatkowo na łańcuchu.....Po jaką ch...ę on w tym kojcu gdzieś na łące, odludziu...był na łańcuchu, taka szkapina, chudzielec i kochany, łagodny psiak.....Jejku, jego wlaścicieli też bym uczepiła na tym łańcuchu w kojcu...I czego on tam pilnował w tym rozwalającym się kojcu? .....
Ulka18, na dogo już nie takie przypadki były wyprowadzone na prostą i do lepszego w końcu życia.A psiak ma ogromną wolę życia, to jak mu nie pomóc i nie ulżyć w tak potwornym cierpieniu.
Dobrze by było, aby ktoś z fundacji lub za jej zgodą zrobił zdjęcia obecnego stanu Kubusia, aby można było zobaczyć postęp w leczeniu ran kubusiowych.Należy się to wszystkim zainteresowanym losem Kubusia.

Posted

Pieniążki wpłacone na moje konto PayPal już w drodze do Kubusia.

Oto link do screen'a:

[url]http://img143.imageshack.us/img143/2720/paypalwplatydlakuby.jpg[/url]

Posted

[quote name='zachary']No właśnie, Kubuś był w kojcu i jeszcze dodatkowo na łańcuchu.....Po jaką ch...ę on w tym kojcu gdzieś na łące, odludziu...był na łańcuchu, taka szkapina, chudzielec i kochany, łagodny psiak.....Jejku, jego wlaścicieli też bym uczepiła na tym łańcuchu w kojcu...I czego on tam pilnował w tym rozwalającym się kojcu? .....
Ulka18, na dogo już nie takie przypadki były wyprowadzone na prostą i do lepszego w końcu życia.A psiak ma ogromną wolę życia, to jak mu nie pomóc i nie ulżyć w tak potwornym cierpieniu.
Dobrze by było, aby ktoś z fundacji lub za jej zgodą zrobił zdjęcia obecnego stanu Kubusia, aby można było zobaczyć postęp w leczeniu ran kubusiowych.Należy się to wszystkim zainteresowanym losem Kubusia.[/QUOTE]Najprawdopodobniej jutro juz będę miała fotki Kuby z kliniki ostatnia fotka Kuby przed wyjazdem do wrocławia to ta : [IMG]http://i52.tinypic.com/30ur5p1.jpg[/IMG][SIZE=2]
[/SIZE]

Posted

[quote name='EVA2406']Czy ten 70 letni właściciel Kubusia po zakończonym leczeniu wyrazi zgodę na oddanie go ? Przecież on tam wrócić nie może!!![/QUOTE]

no raczej nie wróci
ale po leczeniu będziemy mu szukać nowego domku wspólnie z Fundacją tylko jedna rzecz trzeba poprosić Pania Ele żeby w imieniu Fundacji poprosiła tego Pana by nie brał następnego psa tym bardziej nie do takich kojców!!!!

Posted

Podejrzewam,że będziemy szukać Kubie nowego domu.On tam wrócić nie moze.Chocby nie wiem co .

[quote name='fanta33']no raczej nie wróci
ale po leczeniu będziemy mu szukać nowego domku wspólnie z Fundacją tylko jedna rzecz trzeba poprosić Pania Ele żeby w imieniu Fundacji poprosiła tego Pana by nie brał następnego psa tym bardziej nie do takich kojców!!!![/QUOTE]
Pani Ela na pewno go juz uswiadamiała.Rozmawiała z nim ,bo mi mówiła,ze był strasznie zdziwiony,że sa wogóle kliniki dla psów

Posted

[quote name='Olena84']Moje posty jakos dziwnie przeskakuja... spytalam jak u niego ze wzrokiem?[/QUOTE]Jutro zadzwonię i się dowiem,dzisiaj już nie chcę zawracać p.Eli głowy.Wczesniej pisałam do niej sms o facebooku,nie dzwoniłam,bo spała od wczoraj tylko 2 godz.więc pomyslałam,ze zadryndam jutro

Posted

dziewczynki do łóżek;) żebyście miały siłę na dalszą pomoc jutro
dziękujemy Ci Martusia za info;) czekamy jutro na dalsze wieści
dobranoc kochani

Posted

[quote name='fanta33']dziewczynki do łóżek;) żebyście miały siłę na dalszą pomoc jutro
dziękujemy Ci Martusia za info;) czekamy jutro na dalsze wieści
dobranoc kochani[/QUOTE] Świeta racja:)Już mnie łeb od tego kompa boli.Dobranoc wszystkim,dobranoc Kuba.Trzymajcie się dziewczyny :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...