samograj Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 dogaja napisał(a):Bój się Boga, Samograjko: coś Ty taka różowa?! :oops: Czyżby wylała Ci się na avatarka resztka soku malinowego, którym kurowałaś się w czasie grypy? Błagam, zrób z tym coś, bo znowu wyglądasz niezdrowo!!! :shake: :shake: :shake: NIE WAŻNA FORMA , OPRAWA - WAŻNA TREŚĆ!!! TAKI BANNEREK, WIĘC I AVEK POD KOLOR BYĆ MUSI!!! Quote
dogaja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='samograj']NIE WAŻNA FORMA , OPRAWA - WAŻNA TREŚĆ!!! TAKI BANNEREK, WIĘC I AVEK POD KOLOR BYĆ MUSI!!! Samograjko, treści się nie czepiam. Nie śmiałabym... A czemu to do różowego - różowy być musi??? A inne nie pasują? Przecież z Ciebie artystka, a nie jakiś, za przeproszeniem, burak różowy!!! :wink: Piszę tak celowo, żebyś np. zzieleniała ze złości albo co... Niech Cię nawet żółć zaleje, ale wyzdrowiej już z tej różyczki!!! :smilecol: Quote
dogaja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Samograjko, nareszcie jesteś! [SIZE=2]Chociaż... pojawiasz się i znikasz??? :helo: Quote
zpr Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 samograj napisał(a):NIE WAŻNA FORMA , OPRAWA - WAŻNA TREŚĆ!!! TAKI BANNEREK, WIĘC I AVEK POD KOLOR BYĆ MUSI!!! Kto robi ruchome avatarki??? :mad: Quote
samograj Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 [quote name='zpr']Kto robi ruchome avatarki??? :mad: POZAZDROŚCIŁAŚ??? Sama sobie zrobiłam, bo dogaję tu skręcało od różu:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: NIE WIEM CZY PRZEŻYŁA??? DZIŚ JESZCZE SIE NIE ODEZWAŁA!!! Quote
samograj Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 ROBIŁAM PORZADEK W MOICH WIADOMOŚCIACH. TO MOJE PW DO HANI!!! WKLEJAM JE TUTAJ ABY ,JASNE BYŁO ,ZE HANIA DOBRZE WIEDZIAŁA PO CO JADĘ DO ŚWIERKLAŃCA!!! ŚWIERKLANIEC Aniu- czy możesz mi napisać lub zadzwonić kiedy będą formularze do Świerklańca? I czy na testy psych. i przegląd należy się odpowiednio wcześnie zgłosić!!! Pozdrawiam Ania SPRAWĘ TESTÓW WZIĘŁAM W SWOJE RĘCE , Z POWODU MILCZENIA HANI!!! MUSIU!!! POZDRAWIAM CIĘ!!! OD SUKCESÓW OPUSA COŚ TU NIE ZAGŁĄDASZ??? Quote
musia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Zaglądam codziennie. Nasza następna wystawa to dopiero światówka kończąca nasze starty w 2006. A dzisiaj przeżywam sukcesy menera Opusowego w Legnicy. Bo to dobrze rokuje na przyszły tydzień. to daję wyniki konkursowe - chodź temat wystaw. Dzikarze -7 psów zgł ; ukoń. 3 ------------- 1. ELITA Micha Łowiczanka - jag - 134 pkt. 2. GAWRA z Beskidzkiego Matecznika - gp - 132 pkt. 3. MAJOR Ziębowe Wzgórze - gp - 132 pkt Najlepszy mener - przewodnik jaga (nazwiska nie znam) -------------------------------------------------------------- Tropowce - 19 zgł. ; ukoń. 16 -------------- 1. BEA Piroskafalvi - labrador 120 pkt. 2. GAWRA z Beskidzkiego Matecznika - gp - 100pkt - CPC 3. ZONA Rumcajsowe Obejście - 100 pkt 4. MAJOR Ziębowe Wzgórze - gp - 90 pkt Najlepszy mener - Edward Hałdysz od 5 niżej - jak mi przekazano - labradory i beagle Quote
agag22 Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Samograj, Hania od dłuższego czasu nie zaglada na dogo, bo nie ma czasu, prędzej się do niej dostukasz mailem lub telefonem. Quote
Mateusz Niemczyński Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 :multi: :multi: witajcie:multi: :multi: Co tam uwaz chcialbym wiedzieć jak po wystawie w Zabrzu . KUMPEL byleś tam jak tak to napisz co tam . bo nic jeszcze niewiem :errrr: :errrr: A dużo,sie waz wybiera na ŚWIATOWĄ.... :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: ....................................................................................................... A tesz sie podpisuje potym że : Najlepszy mener i trener to Edward Haldysz ......................................................................... co wiencej moge powiedzieć jak tylko że pozdrawiam wszystkie ogary i ich ogarowiczów .... :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: Quote
Jollka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 no ja tez z niecierpliwoscia czekam na wyniki... :p Quote
samograj Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Mateusz Niemczyński'] :multi: :multi: witajcie:multi: :multi: Co tam uwaz chcialbym wiedzieć jak po wystawie w Zabrzu . KUMPEL byleś tam jak tak to napisz co tam . bo nic jeszcze niewiem :errrr: :errrr: A dużo,sie waz wybiera na ŚWIATOWĄ.... :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: ....................................................................................................... A tesz sie podpisuje potym że : Najlepszy mener i trener to Edward Haldysz ......................................................................... co wiencej moge powiedzieć jak tylko że pozdrawiam wszystkie ogary i ich ogarowiczów .... :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :terazpol: Hej Mateusz!!! PODAJĘ WYNIKI: OGARY PSY kl. otwarta: 1.HARDY z Mazowieckich Łąk dosk. CWC. ZWYC. RASY!!! 2.REMIZ Nadbużańskie Granie dosk. 3.KUMPEL z Beskidzkich Wysp dosk. kl. championów 1. RAGO Galicyjska Sfora dosk. CWC SUKI kl.otwarta: 1.KLINGA KAJA z Piastowskich Borów dosk. CWC 2. REWIA Nadbużańskie Granie dosk. kl. championów 1.ŻYWIA z Gończaków dosk. CWC ,NSwR kl. weteranów 1. PRYMKA Grające Echo dosk. CWC Quote
samograj Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 GOŃCZE SUKI kl. pośrednia: SZABLA Kłusująca Sfora CWC NSwR, ZWYC. RASY, 3 BOG, 2 BIS ras polskich!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: GRATULACJE!!!:multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: PSY kl. championów 1. NEMROD Kłusująca Sfora CWC NPwR 2. MAUR Kłusująca Sfora CWC 3.AMBER z Doliny Bystrej CWC Proszę o uzupełnienie!!! NO I OCZYWIŚCIE GRATULACJE DLA OGARÓW!!! Quote
Jollka Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [SIZE="6"][SIZE="7"][SIZE="4"]GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dzieki za info!!!!!:p Quote
zpr Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 [quote name='samograj']GOŃCZE SUKI kl. pośrednia: SZABLA Kłusująca Sfora CWC NSwR, ZWYC. RASY, 3 BOG, 2 BIS Ras Polskich!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: GRATULACJE!!!:multi: :multi: :loveu: :loveu: :loveu: PSY kl. championów 1. NEMROD Kłusująca Sfora CWC NPwR 2. MAUR Kłusująca Sfora 3.AMBER z Doliny Bystrej Proszę o uzupełnienie!!! NO I OCZYWIŚCIE GRATULACJE DLA OGARÓW!!! Quote
samograj Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='agag22']Samograj, Hania od dłuższego czasu nie zaglada na dogo, bo nie ma czasu, prędzej się do niej dostukasz mailem lub telefonem. JUŻ NIE MUSZĘ!!! DZIĘKI , NAPRAWDĘ ŻYCZLIWYM MI LUDZIOM, DZIŚ W ZABRZU ODEBRAŁAM - OD PANA RYKA PODPISANY PRZEZ PANIĄ BUKŁAD- TAK DŁUGO WYCZEKIWANY PROTOKÓŁ Z TESTÓW!!!:multi: :multi: :multi: DZIĘKUJĘ WAM I rOOn7 za zabranie mnie dzisiaj do ZABRZA!!! Quote
musia Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Piszę sprostowanie: Zwrócono mi uwagę - że na Rakowskim konkursie tropowców o/Legnica : - MAJOR Ziębowe Wzgórze - gp - 90 pkt - nie mógł zdobyć 4 miejsca. Był 5 TO PRAWDA - 4 miejsce należy do TROLLANGENS BLUES MAN rasy Angielski springer spaniel . Quote
Hania Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 samograj napisał(a):JUŻ NIE MUSZĘ!!! DZIĘKI , NAPRAWDĘ ŻYCZLIWYM MI LUDZIOM, DZIŚ W ZABRZU ODEBRAŁAM - OD PANA RYKA PODPISANY PRZEZ PANIĄ BUKŁAD- TAK DŁUGO WYCZEKIWANY PROTOKÓŁ Z TESTÓW!!!:multi: :multi: :multi: Bardzo się cieszę, że odebrałaś to już w Zabrzu - tak to zanim by odesłali do mnie i ja do Ciebie to minęłoby kilka kolejnych dni. Ale szkoda, że nie napisałaś do mnie meila - na dogomanię zaglądam ostatnio bardzo niewiele. I pisałam, że wszelkie uwagi proszę do mnie na meila. Quote
samograj Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 O!!! ZNALAZŁAŚ CZAS!!! CZY TO PRZYPADEK??? Hania napisał(a):Nie unikam Cię - pisałam już jakiś czas temu, że nie mam teraz czasu na dogo. I dopóki będą szczeniaki to siuę raczej nie zmieni. Jeżeli chodzi o protokłuł to nie mogło być mowy o dwóch dniach - chociażby dlatego, że sędzina mogła go podstęplować dopiero we Wrocławiu na wystawie. A byłaś we WROCŁAWIU na wystawie??? Przekazałaś protokół pani sędzi do podpisu??? Hania napisał(a):Bardzo się cieszę, że odebrałaś to już w Zabrzu - tak to zanim by odesłali do mnie i ja do Ciebie to minęłoby kilka kolejnych dni. Ale szkoda, że nie napisałaś do mnie meila - na dogomanię zaglądam ostatnio bardzo niewiele. I pisałam, że wszelkie uwagi proszę do mnie na meila. JAK TY MASZ CZELNOŚĆ PRZYPISYWAĆ SOBIE EFEKTY DZIAŁAŃ OSÓB TRZECICH, GDY NIE KIWNĘŁAŚ NAWET PALCEM W TEJ SPRAWIE???!!! ZNOWU CHCIAŁAŚ POKAZAĆ TWOIM WIELBICIELOM JAKA TO JESTEŚ CHĘTNA DO NIESIENIA POMOCY INNYM??? JA JUŻ SIĘ NIE DAM OMAMIĆ!!! TAK, na dogomanię ostatnio zaglądasz rzadko, ale jak trzeba było zjechać zpr to bywałaś i rano i wieczorem- przestałaś jak Kłusująca Sfora wykazała Ci Twoje przewinienia, które ze względu na piastowane przez Ciebie stanowisko, miały o wiele wiekszy ciężar gatunkowy ,niż nieszczęsne ogłoszenie w katalogu!!! A mój protokół dotarł do mnie dzięki interwencji u SZEFA, który zebrał wszystkie niepodpisane protokoły do Zabrza i podesłał Pani BUKŁAD do podpisu-bez Twojego w tym udziału, więc nie rób ,proszę z siebie Samarytanki i , PRZYPOMINAM: nie atakuj, jeśli sama masz obciążone sumienie- rykoszety przeważnie bardziej bolą od bezpośredniego ataku!!! WYJMIJ PROSZĘ BELKĘ ZE SWOJEGO OKA, ŻEBY LEPIEJ DOSTRZEC, ŻE DRZAZGA, KTÓRĄ WIDZISZ U INNYCH ,TO TYLKO ILUZJA NA SKUTEK ZAŁZAWIONEGO OD BELKI OKA!!! Quote
Hania Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 samograj napisał(a):O!!! JAK TY MASZ CZELNOŚĆ PRZYPISYWAĆ SOBIE EFEKTY DZIAŁAŃ OSÓB TRZECICH, GDY NIE KIWNĘŁAŚ NAWET PALCEM W TEJ SPRAWIE???!!! ZNOWU CHCIAŁAŚ POKAZAĆ TWOIM WIELBICIELOM JAKA TO JESTEŚ CHĘTNA DO NIESIENIA POMOCY INNYM??? JA JUŻ SIĘ NIE DAM OMAMIĆ!!! Możemy się zgłosić do grafologa, żeby stwierdził kto wypisywał te papierki. Szef je mieł tylko dzięki temu, że je wypisałam i wysłałam mu listem poleconym a on je zawiózł do Wrocławia. Jeśli masz jakieś wątpliowsci mogę Ci podać do niego telefon. Quote
puz Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 brak mi słow Samograjko , ja dzieki Hani nie miałabym nawet caciba bo sedzina zapomniała dopisac, Puzon nie miałby dzieci i nie bylby w katalogu reproduktorow i owielu innych rzeczach bym zapomniała gdyby nie Hania, nie wspomne juz o tym ze na konkursach w Przechlewie latała za psami i denerwowała sie jak co komu idzie wrecz wskazywała mi wode gdzie napoic psa............ to były czasy, załatwia otoki, obroze i krople przeciw pchłom, krew do tropów, Haniu a wogole to co Ty jeszcze nie zrobiłas dla mnie- nie odwiedziłas mnie z Jurkiem w Krakowie :shake: Quote
Sabina1 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 puz napisał(a):brak mi słow Samograjko , ja dzieki Hani nie miałabym nawet caciba bo sedzina zapomniała dopisac, Puzon nie miałby dzieci i nie bylby w katalogu reproduktorow i owielu innych rzeczach bym zapomniała gdyby nie Hania, nie wspomne juz o tym ze na konkursach w Przechlewie latała za psami i denerwowała sie jak co komu idzie wrecz wskazywała mi wode gdzie napoic psa............ to były czasy, załatwia otoki, obroze i krople przeciw pchłom, krew do tropów, Haniu a wogole to co Ty jeszcze nie zrobiłas dla mnie- nie odwiedziłas mnie z Jurkiem w Krakowie :shake: I wzięła Zorkę i Biszkopta do domu, a miała szczeniaki i pewnie pomogła wielu innym psom, tylko, ze jest jednym z najskromniejszych i najszlachetniejszych ludzi jakich znam, nie myśli o własnej d.... i nie chwali sie specjalnie tym co robi, to właśnie musi nie wiedzieć czemu znosić czyjeś awantury urządzane zupełnie bezkarnie. Szanuję Hanię i i ufam jej wiedzy bezgranicznie,dlatego strasznie mnie, ranią słowa wymierzone przeciwko niej. PUZ,dogomaniaczko z krwi i kości, jak dobrze, że sie odezwałaś.:loveu: Quote
puz Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Znam obie Panie- obu zawdzieczam pomoc ostatnio Samograjka starała sie pomoc w sprzedazy jednej suni po Puzonie i dziekuje za to ale uwazam ze jej słowa przeciwko Hani sa nie fair Quote
samograj Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 HEJ!!! TU TA CO MYSLI O WŁSNEJ D...E!!! Napisałam w temacie Beaty- tu nie będę się powtarzać, chciałam tylko pokazać, że nie chowam głowy w piasek!!! Jak nabiorę sił to się ustosunkuję!!! Quote
Recommended Posts