Żaneta Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 cześć wszystkim, widze że tu jest niezła zabawa pozdrawiam z Wrocławia Quote
samograj Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 bea100 napisał(a):HA!!! To ja wypiję kawę na Hanię i za JinnyAl (bo uwielbiam) i do tych kaw wyćmię morze papierosów i potem całkiem spokojnie...padnę na serce:razz: A ja "całkiem spokojnie wypije trzecią kawę..." we śnie ,bo kawy de facto nie pijam wcale, mam alergię na cofeinę. Uwielbiam za to ciacha NAWET TAKIE ROBIĄ ( wklejam, bo sie na takie natknęłam w moich poszukiwaniach- to swoiste nawiązanie do tytułu topiku) NIE WIEM CZY POWINNAM WKLEIĆ!!! JEŻELI KTOŚ CZUJE SIĘ ZGORSZONY TO PROSZĘ O PILNEGO POSTA TO MIGIEM PRZEEDYTUJĘ:oops: :oops: :oops: Tu są jaja jak berety i inne pierdoły!!! NIE ZNAM GRANIC WASZEGO POCZUCIA CHUMORU, CZY PRZEGIĘŁAM? Quote
samograj Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Jak mnie zbanują to dajcie znać. Ja tego nie wykonałam!!! [email protected] lub tylko [email protected] !!! Quote
mmbbaj Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 samograj napisał(a):SABINA1, mmbbaj, PUZ, bea100 i reszta- zapraszam :lol:, ależ z przyjemnością! No to ja też z kawką, a że późnawa pora to może cappucino? Długo nie zabawię bo chora jestem, ale toaścik jak najbardziej! I......:scared:, długo byście ze mną nie wytrzymali bo właśnie czosnku się najadłam :evil_lol:, w ramach leczenia :p Quote
dogaja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Żaneta napisał(a):cześć wszystkim, widze że tu jest niezła zabawa pozdrawiam z Wrocławia Dobrze, że jeszcze coś widzisz... z tego Wrocławia! Ja już nawet nie widzę, co ta Samograjka tam w kącie wkleja i wkleja... Jakaś taka zaśliniona... Ej, Samograjko, na coTy tak oczy wytrzeszczasz? :shocked!: Bardzo proszę się nie rozpychać na parkiecie. Tam, bliżej okna jest więcej miejsca, można się przesunąć. Ogłuchli?:cunao: :cunao: :cunao: Jorge! Gdzie lecisz? Czy TO JUŻ??????? Daj zaraz znać, chłopie, to zrobimy jakąś imprezkę... Bea, polej... eeep... kawy. Niepijący kawy wychodzą z psami. :drinking: :chlup: :knajpa: Quote
Ania W Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ja dołączam do grona nie-kawoszy, ale białe półwytrawne...czemu nie? Dorzucam ciasto ze śliwkami ( bea - "świerklańcowe" , chyba było niezłe ? ). Zaraz idę kręcić na jutrzejszy wyjazd do Węgrowa więc zrobię dwa...A co ! Quote
Ania W Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Kurcze tańce się zaczęły :bigcool: A ja taka nieumalowana !:shock: Quote
samograj Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 dogaja napisał(a):Jakaś taka zaśliniona... Ej, Samograjko, na coTy tak oczy wytrzeszczasz? :shocked!: NIE ŚLINIE SIĘ NA TEN WIDOK, TO NORMALKA!!! Ale na imprezę wchodzi kto chce, nieletni również... ....A MOŻE TO BĘDZIE LOGO WĄTKU!!!:multi: :multi: :multi: dogaja napisał(a): Niepijący kawy wychodzą z psami. :drinking: :chlup: :knajpa: SIE ROBI!!! a wy się bawcie, bo impreza sie rozkręca IMPREZA NA CAŁEGO!!! DOGAJA, jesteś pełna gracji!!! Quote
samograj Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 mmbbaj napisał(a)::lol:, ależ z przyjemnością! No to ja też z kawką, a że późnawa pora to może cappucino? Długo nie zabawię bo chora jestem, ale toaścik jak najbardziej! I......:scared:, długo byście ze mną nie wytrzymali bo właśnie czosnku się najadłam :evil_lol:, w ramach leczenia :p DZIĘKI ZA CAPUCINO, ALE TEŻ Z COFEINĄ!!! LECZ SIĘ ,BO SKOŃCZYSZ JAK JA- ZAŁAMANIE PSYCH. I FIZYCZNE !!! JESZCZE NIE JESTEM CAŁKIEM ZDROWA!!! Quote
dogaja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Proszę tego nie czytać, tu nic nie ma. To tylko fatamorgana. (Kasowniczek nie chciał mi skasować pościka, ale ja go przechytrzyłam i zedytowałam!) Quote
dogaja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 samograj napisał(a): IMPREZA NA CAŁEGO!!! DOGAJA, jesteś pełna gracji!!! Dobrze, że jak potem rypnęłam na parkiet to fotografa przy tym nie było, bo wyszedł z psami... :huh: Quote
samograj Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Fotografa nie było, ale rysownik tak!!! Potem potrzebna była ale pomylili Cię z jakimś gościem, który "przeinwestował"!!! Quote
mmbbaj Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Dogajka, płyta ci się zacięła? :evil_lol: Quote
dogaja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 mmbbaj napisał(a):Dogajka, płyta ci się zacięła? :evil_lol: Jak byś tak rypnęła to też by Ci się zacięła! A kasownik nie działa. Spróbuję jeszcze raz, bo może, co chyba zrozumiałe, już nie trafiam w dobry klawisze... eeek... Quote
dogaja Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 samograj napisał(a): Fotografa nie było, ale rysownik tak!!! Miła z ciebie dziewczynka, Samograjko, ale z tą nimfą to żeś przesadziła. Chyba mnie przeceniasz... :lol!: Quote
samograj Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 dogaja napisał(a):Miła z ciebie dziewczynka, Samograjko, ale z tą nimfą to żeś przesadziła. Chyba mnie przeceniasz... :lol!: MOŻE SIEDZI W TOBIE JAKAŚ .....MANKA!!!:razz: :p Quote
samograj Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Zaraz idę spać-przeciagnęła sie ta impra do póznego rana!!! A to moja nowa wizytówka- urodziłam sie na wiosnę 27 marca, a więc: co, kto to jest??? SAMOGRAJ czyli Miłek wiosenny ( a za oknem leje jak z cebra i nijak nie ma wiosny) DOBRANOC!!!??? a może DZIEŃ DOBRY!!!?? Quote
bea100 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Dzień dobry:loveu: ...wstawać śpiochy...a co tu tak cicho? Ogary Wam tupią? Quote
Ania W Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 bea100 napisał(a):Dzień dobry:loveu: ...wstawać śpiochy...a co tu tak cicho? Ogary Wam tupią? Po takiej nocy to chyba białe myszki....:huh: Quote
samograj Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 bea100 napisał(a):Dzień dobry:loveu: ...wstawać śpiochy...a co tu tak cicho? Ogary Wam tupią? Ania W napisał(a):Po takiej nocy to chyba białe myszki....:huh: Co jak co ale ja jak zwykle jestem zwarta i gotowa!!! Ciekawe co z Dogają, przecież skończyła imprezę przed północą- może ten upadek jej zaszkodził??? GDZIE JEST NASZ GAJUS TROPUS????? A BARMAN-CO Z NIM, TOŻ TO BYŁ GWÓŹDŹ PROGRAMU??? A SABINA1 w ogóle nie zajrzała:-( , bidula ,tak zajęta psiakami, a tu taka impra!!! SABINA1- oderwij sie na moment od problemów i wpadnij na nalewkę z orzechów: SAMA ROBIŁAM :razz: :razz: :razz: !!! NAPEWNO ZDATNA!!! nie to co:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
tunio Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 samograj napisał(a): nie to co:drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: O przepraszam bardzo,prosze mi tu nie obrazac narodowego trunku PPPPoniowcow ! :evil_lol: BTW.A tak w ogole to ja tylko na moment (kawe wlasnie koncze),ale i tak witam po dluzszej przerwie. Quote
samograj Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 carragan napisał(a):O przepraszam bardzo,prosze mi tu nie obrazac narodowego trunku PPPPoniowcow ! :evil_lol: BTW.A tak w ogole to ja tylko na moment (kawe wlasnie koncze),ale i tak witam po dluzszej przerwie. ŁOŻESZTY MOD, JAK TU TRAFIŁAŚ??? KTO ROZLEKLAMOWAŁ NASZĄ IMPREZĘ, BYŁY PLAKATY NA MIEŚCIE??? DAŁAM PLAMĘ, CO !!! NO TO CHLUP W TEN GŁUPI DZIUB, jak powiedział wcześniej nasz IDOL :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
tunio Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 samograj napisał(a):JAK TU TRAFIŁAŚ??? Tak samo jak zwykle od ponad trzech lat.Przez Explorer'a :lol: BTW.Bea,kawy Ci nie zaluje,bo lacze sie w uzaleznieniu,ale na Boga,wez Ty dziewczyno odstaw te pety ! :nono: Quote
bea100 Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 carragan napisał(a):...BTW.Bea,kawy Ci nie zaluje,bo lacze sie w uzaleznieniu,ale na Boga,wez Ty dziewczyno odstaw te pety ! :nono: Nooo jakby mogła impra na dogo się odbyć bez Kareńki-i małej/najmniejszej pieseńki? ;) A pety? Oczywiście ,,odstawiam" jednym rzutem obłym i wprawnym prosto... do popielniczki :razz: Quote
dogaja Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 samograj napisał(a):Co jak co ale ja jak zwykle jestem zwarta i gotowa!!! Ciekawe co z Dogają, przecież skończyła imprezę przed północą- może ten upadek jej zaszkodził??? GDZIE JEST NASZ GAJUS TROPUS????? A BARMAN-CO Z NIM, TOŻ TO BYŁ GWÓŹDŹ PROGRAMU??? Co? Ja przed północą?! Tańczyć- już wprawdzie nie tańczyłam, ale żeby mnie posądzać o wczesne zajście z pola bitwy! A kto Was układał do snu wczesnym ranem? Co, nie pamiętacie???!!! No, ładnie. A myśmy z Beą jeszcze dłuuuugo strasznie piły kawę... :drink1: o poranku... :morning: :morning: Ale skoro sprawdzają obecność - to myśmy się stawiły, proszę koleżeństwa! Co nie, Bea? A co do Gajusa Tropusa to najpierw wytropił, że Barman znikł... więc postanowił(a) obsłużyć się sam(a). Potem Gajusia Tropusia wytropiła, pięknego Cygana, z którym sobie pograli... ... i pośpiewali Więc nic dziwnego, że teraz... A propos: Czy Barman już coś urodził (i możemy zrobić imprezkę?) :???: Quote
Recommended Posts