Jump to content
Dogomania

"Powystawowe jaja jak berety i inne pierdoły...!!!"

Recommended Posts

• Replies 834
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i impreza sie szykuje i bardzo dobrze:loveu:
Co do kolegów, na impreze z checia przyjdzie mój kolega, tez agent o kodzie "J23", moge go przyprowadzić ??. osobiście czasem nazywam go :siara:
Super, będzie biba:ylsuper:
potańcówki:cunao:....

Barem pozwolicie zajmę się ja :]:knajpa:
Samograjko rób sałatke i nie ściemniaj, jakaś odmiana też nam sie należy :cooldevi:

No to :chlup: w ten gupi dziup :evil_lol:

Posted

jorge30 napisał(a):
:mad: :mad: :mad:
Dziewczyny!!!!
WSZYSTKIE KTÓRE BRAŁY UDZIAŁ W DYSKUSJI NAD "NIE WIADOMO O CO??"
Przeanalizujcie SWOJE posty i uderzcie sie w piersi - czy aby niepotrzebnie dolałyście oliwy do ognia.
Jeżeli dojdziecie do wniosku, że jednak moze niepotrzebnie...to bardzo proszę każda każdej grzecznie podać rączę i przeprosić.

Uderzam się w piersi i grzecznie podaję rączkę. Szkoda, że tylko wirtualnie.
Przepraszam :oops:

Posted

samograj napisał(a):
HEJ!!!
DOGAJA, JA CHĘTNIE ZROBIĘ SAŁATKĘ, ALE PRZY MOICH ZDOLNOŚCIACH KULINARNYCH MOŻE TO SIĘ SKOŃCZYĆ TAK

DLATEGO NA RAZIE ZAPRASZAM NA KAWĘ:

Sorry, ale kawą zajmę się ja. Innej niż swoja nie pijam.
:kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2:

jorge30 napisał(a):

Co do kolegów, na impreze z checia przyjdzie mój kolega, tez agent o kodzie "J23", moge go przyprowadzić ??.
Samograjko rób sałatke i nie ściemniaj, jakaś odmiana też nam sie należy :cooldevi:

Ale Ty, Jorge, też coś ściemniasz z tym J23. Myślałam raczej o jakichś normalnych, fajnych - nomen omen - kumplach. Miejsca ci u nas dostatek!

jorge30 napisał(a):

Barem pozwolicie zajmę się ja :]:knajpa:

No to :chlup: w ten gupi dziup :evil_lol:

Pozwolimy.
Wszystkie głupie dzioby są u nas mile widziane...

:eviltong: 0X :Poland: :vamp: :evilbat: :krolik: :-P :shocked!: :biggrina: :obrazic:
Halo! Czy ktoś nas słyszy?!

Posted

samograj napisał(a):
TELEFONICZNIE NIE DAM RADY- DO NOWEGO OKRESU ROZLICZENIOWEGO
WCZORAJ HANIA BYŁA DOSTEPNA DO PÓŹNA W NOCY, ALE NA MOJE PW NIE ODPOWIADA!!! W poscie zaznaczyłam, że jest PW!!!

To, że mam włączony komputer i jest otwarta dogomania niestety nie zawsze nie oznacza, że na niej jestem. Czasem do kompa siada mój brat nie wyłączając wszystkich otwartch przeze mnie okienek. A czasem ja zostawiam wszystko i np idę do psów - a jak wracam to mam siłę tylko wyłączyć komp. Dlatego moja zielona kropka czasem jest złudna :shake:.

Posted

Hania napisał(a):
Uderzam się w piersi i grzecznie podaję rączkę. Szkoda, że tylko wirtualnie.
Przepraszam :oops:

SUPER!!!:multi: :multi: :multi:
CZYLI MIŁA ATMOSFERA POWRACA ???
DZIĘKI WIELKI BRACIE!!!
JEDNAK ŚWIAT BEZ FACETÓW NIE MÓGŁBY ISTNIEĆ-CO ZNACZY MĘSKA RACJONALIZACJA!!!!
CHYBA WAM JEST ŁATWIEJ W ŻYCIU???? CO???:razz:

Posted

"dogaja" napisał(a):
Sorry, ale kawą zajmę się ja. Innej niż swoja nie pijam.
:kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2:

Dobra dobra, w barze jestem ja i tu tez kawe sie robi:eviltong:
Jeszcze mojej nie piłas więc nie wybrzydzaj :diabloti:

OOO!! powoli schodza się imprezowicze, mają nawet bilety wstępu widzę:loveu:
Kawusi z mojego barku :kaffee_2: ?? uprzedzam, wzmacniana :drinka: :diabloti:

Posted

A sałatkami, kulinariami itp mogę się zająć ja :evil_lol:. Uwielbiam gotować i robić przetwory. W tym roku zabrakło nam słoików :evil_lol: Nalewkami też. Już jakieś nastawiłam na spotkanie przed przyszłoroczną klubówką :cool3:. Może nauczę się też robic wino, ale na razie pierwsze sobie bulgoce w baniaku.
Kawę umiem robić tylko z kardamonem, ale nie wiem czy dobrą bo ja pijam trzy kawy rocznie :roll: - bardzo mocne i bardzo słodkie jak już nie mam wyjścia.

Posted

A o KUMPLI i KUMPELki idzie ??
Dobra wezmę wszystkich, a co niech też mają coś z życia :evil_lol:

Zabrakło słoików ?? :-( A ja nie mam co z nimi zrobić - a chciałbym zamienić miejsce ktore te puste zajmują na miejsce wolne by móc postawić pełne i by sie zapełniło te miejsce puste....:cool1:

Posted

Hania napisał(a):
To, że mam włączony komputer i jest otwarta dogomania niestety nie zawsze nie oznacza, że na niej jestem. Czasem do kompa siada mój brat nie wyłączając wszystkich otwartch przeze mnie okienek. A czasem ja zostawiam wszystko i np idę do psów - a jak wracam to mam siłę tylko wyłączyć komp. Dlatego moja zielona kropka czasem jest złudna :shake:.

JEŻELI PODAJEMY RACZKĘ, TO JUZ SIĘ NIE TŁUMACZMY!!!
DZIS JEST NOWY DZIEŃ, ZACZNIJMY ODLICZAĆ OD ZERA-TAMTYCH WYDARZEŃ NIE BYŁO!!!
PROPONUJĘ POSŁUGIWANIE SIĘ NOWYM KALENDARZEM - na cześć jorge30, proponuję kalendarz jorgiański:evil_lol:
Dziś mamy 01.01. 0001r
DOGAJA!!!
CZEMU WZGARDZIŁAS MOJA KAWĄ, NAWET NIE SPRÓBOWAWSZY!!!
To może świeże pieczywo???

Posted

samograj napisał(a):
JEDNAK ŚWIAT BEZ FACETÓW NIE MÓGŁBY ISTNIEĆ-CO ZNACZY MĘSKA RACJONALIZACJA!!!!
CHYBA WAM JEST ŁATWIEJ W ŻYCIU???? CO???:razz:

Ba - jakieś wątpliwosci :diabloti:
Ale prawda jest taka, że gdyby tu byli sami faceci to....nie mogliby istnieć bez łagodzącego elementu żeńskiego, więc cieszmy sie że jestesmy tu i .....

.....rumba,:cunao: samba,:cunao: flamenco :cunao:....

:laola:
:drink1:
:knajpa:

Posted

W tej sytuacji, mam prośbę do Zpr-ki, jako oddźwiernej tego topiku, żeby spowodowała, jakimś czarodziejskim sposobem, lekką korektę jego tytułu.
Był on niewątpliwie adekwatny do momentu w tych ciężkich czasach, o których wszyscy wiemy, ale wolimy już nie wspominać. Ponieważ jednak przeważająca ilość zawartych tu WCZEŚNIEJ treści i emocji miała, miomo wszystko, "powystawowy" wyraz, a i dotarcie przez chwilowo (a szczęśliwie) WÓWCZAS nieobecnych lub całkiem nowych userów do pewnych informacji może być teraz utrudnione - proponuję tytuł, z cyklu "I wilk syty i owca cała":

"Powystawowe jaja, jak berety i inne pierdoły..."

Co Wy na to? :roll:

Posted

dogaja napisał(a):
W tej sytuacji, mam prośbę do Zpr-ki, jako oddźwiernej tego topiku, żeby spowodowała, jakimś czarodziejskim sposobem, lekką korektę jego tytułu.
Był on niewątpliwie adekwatny do momentu w tych ciężkich czasach, o których wszyscy wiemy, ale wolimy już nie wspominać. Ponieważ jednak przeważająca ilość zawartych tu WCZEŚNIEJ treści i emocji miała, miomo wszystko, "powystawowy" wyraz, a i dotarcie przez chwilowo (a szczęśliwie) WÓWCZAS nieobecnych lub całkiem nowych userów do pewnych informacji może być teraz utrudnione - proponuję tytuł, z cyklu "I wilk syty i owca cała":

"Powystawowe jaja, jak berety i inne pierdoły..."

Co Wy na to? :roll:

A CZY ZPR TEZ JEST ZAPROSZONA NA BIBĘ???
HANIU!!!
RĄCZKA DO MONISI I VICE VERSA!!! DA RADĘ!!!

Posted

jorge30 napisał(a):
Dobra dobra, w barze jestem ja i tu tez kawe sie robi:eviltong:
Jeszcze mojej nie piłas więc nie wybrzydzaj :diabloti:
:drinka: :diabloti:

samograj napisał(a):

DOGAJA!!!
CZEMU WZGARDZIŁAS MOJA KAWĄ, NAWET NIE SPRÓBOWAWSZY!!!
To może świeże pieczywo???

To nie ze wzgardy (gdzież bym śmiała, Samograjko), ale z mojego kawowego rozpaskudzenia! Mam do niej specjalny stosunek. Moja kawa jest po prostu WYBITNA i zawsze GOTOWANA! Nie ma takiego ekspresu na świecie, który robi lepszą.
Co do pieczywka to, jeśli chcecie, mogę upiec. Robię takie przedwojenne: wyłącznie na zakwasie (99% piekarni w Polsce, które reklamują się, że pieką na zakwasie, a dodaje i tak trochę drożdży piekarskich, bo sami sobie już nie wierzą). Mój zakwas niczego się nie boi! Podnosi nawet najcięższe razowce. Bo wie, że go kocham.

A Ty, Jorgusiu, zajmij się może jednak tylko tym barem.
Twoja męska duma na tym nike ucierpi:
TO TY BĘDZIESZ PRZECIEŻ
GWOŹDZIEM PROGRAMU!!!

:cool1:

Hania napisał(a):
A sałatkami, kulinariami itp mogę się zająć ja :evil_lol:. Uwielbiam gotować i robić przetwory. W tym roku zabrakło nam słoików :evil_lol: Nalewkami też. Już jakieś nastawiłam na spotkanie przed przyszłoroczną klubówką :cool3:. Może nauczę się też robic wino, ale na razie pierwsze sobie bulgoce w baniaku.

Wspaniale! Możemy też naznosić różnych wiktuałów i dziabać je do sałatek wespół w zespół. Zawsze to i pretekst do pogaduszek, i... do tych nalewek (wiadomo, kuchnia się wyżywi, a i pragnienie ugasi).

Trenuj, Haniu, z tym winem. Mam, co do klubówki w moich stronach pewne niecne plany...

Posted

Na bibę zaproszeni sa wszsycy!
Ja mogę się zająć robieniem drinków :loveu:

A w związku z kawą możemy zrobić konkurs na najlepszą kawiarkę, ale ja do jury się nie piszę, bo kawy nie lubię ;)

Posted

samograj napisał(a):
A CZY ZPR TEZ JEST ZAPROSZONA NA BIBĘ???

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Samograjko, słoneczko Ty moje, a podobno nie ma głupich pytań...

Posted

dogaja napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Samograjko, słoneczko Ty moje, a podobno nie ma głupich pytań...

PYTAŃ NIE !!!
ALE MOGĄ BYĆ GŁUPIE ODPOWIEDZI I .... Głupole zadający pytania

Posted

KUMPEL jorge30 dotarł na imprezkę i już drinkuje!!!
I jakaś laska się zajada, tylko KTO to jest??? I co wcina?
tu znowu ktoś wypija naszą Colę!!! ZNACIE TYCH LUDZI?

JA STAWIAM:

wybierajcie!!!!

MOŻE JEDNAK KTOŚ SPRÓBUJE MOJEJ KAWY I OSŁODZI SOBIE ŻYCIE CIASTECZKIEM - SABINA1, mmbbaj, PUZ, bea100 i reszta- zapraszam!

STÓŁ ZASTAWIONY CZEKA:

A TO BAR jorge30-jego królestwo!!!

Posted

JinnyAl - CV ze zdjeciem zaakceptowane - przyjmuję Cię jako pomoc BAR-mana :) (ja już ledwo na nogach stoje ale ciii....)
Trzeba lody do drinków przygotować, wisienki, cytrynę, szejker zmrozić, szampan też - bo chyba nie chemy robić miss mokrego podkoszulka...:evil_lol:
Wino prosze poukładać rocznikami, w drugiej kolejności kolor, a wśród koloru od wytrawnych do słodkich (jakaś moje takie...zboczenie do porządków??) jakie mamy piwa??, kranik proszę sprawdzić...
ja zajmę się polerowaniem blatu, szkła i chromu - musi lsnić jak psu...nos :], jeszcze zajmę sie mocniejszymi trunkami, mam nadzieję że przetrwam....

...ufff....

....gdzie moje whisky z lodem - wstrząśnięte nie mieszane....

Posted

Dziękujemy za pozdrowienia, dołacz sie do nas, niestety muszę nadal trzymać rękę na pulsie i w kazdej chwili może Was opuścic barman na jakiś czas...dobrze że przyjąłem pomoc :cool3:
Czego sie napijesz??

Posted

jorge30 napisał(a):
Dziękujemy za pozdrowienia, dołacz sie do nas, niestety muszę nadal trzymać rękę na pulsie i w kazdej chwili może Was opuścic barman na jakiś czas...dobrze że przyjąłem pomoc :cool3:
Czego sie napijesz??

;) to ja poprosze whisky z colą :razz: lubię ...kurcze Madzia za Twoje zdrówko i siły bo jorge sam nie da rady;)

Posted

JinnyAl napisał(a):
A w związku z kawą możemy zrobić konkurs na najlepszą kawiarkę, ale ja do jury się nie piszę, bo kawy nie lubię ;)

HA!!!! Wreszcie jakaś pokrewna dusza!!!