Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyzwyczaiłam się do niego i jego pieszczotliwych zwrotów jak debil, down, kretyn czy idiota :lol:. Nie mam ugodowego charakteru :eviltong:. Należę do osób, które lubią się kłócić, a jeżeli się juz kłócę to jest to całkiem na serio i walę prostu z mostu nie patrząc na ewentualne konsekwencje. I lubię wyłapywać nieścisłości dlatego trzeba ze mną uważać :evil_lol:.

Diana tu nie chodzi o Olka ;) :

Sara napisał(a):
Bierzesz sucz na zlot ?

Nie wiem czy zoabczysz moją tempą sucz :lol:. Zlot nie za bardzo mi pasuje. Jeśli nawet się załapie to nie wiem czy będzie ona jechać, bo od 19 sierpnia jedziemy na obóz szkoleniowy i praktycznie przez całe dnie będzie musiała coś robic w tym ja też:lol:. Jeżeli załapię się na jakiś transport samochodem na dwa dni to będę mogła pojechać ;). A suka mogłaby się w domu wyspać przez te dwa dni :lol:.

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to przynajmniej dobrze się z charakterem ukrywasz :lol: Ja się nie ukrywam wobec tego większości tematów na DGM unikam... Ale skończmy już może dywagacje natury psychologicznej.:lol:

Hmm dobre i to... Spotkanie z suczydłem może sie jeszcze nadarzy. Moja Figa się jeszcze nigdy nie bawiła z bokserem więc byłoby to nowe doświadczenie. Biorąc poprawkę na towarzystwo w jakim sie aktualnie obraca mój jamnik ( owczarki belgijskie wszelkiej maści i wszelakiego rodzaju ) pewno by próbował Fionkę paść za łapki lub tyłek ( jeśliby dosięgła :lol: ) albo za "kryzę"...:lol: :lol: :lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Przykro mi ale Olusiowa Kaja jest zarezerwowana:evil_lol:

żaba_14 napisał(a):
Czarus też :evil_lol: jeśli Oluś zdania nie zmienił :evil_lol:

Mysle że jakoś się podzielimy nimi :lol:

Posted

DObra kochani wróciłam z hmmm zreszta jak wstawie foty na galerii zobaczycie gdzie byłam. Olek specjalnie dla ciebie będa foty:cool3:

No rozpisaliście się. Tak więc mówie, odrazu ze od jutra Paya nie ma przez najbliższe 2 tyg. Więc jak będą jakieś pytanie pytajcie sie odrazu mnie. Jak będą za trudne to zasięgne porad paya:evil_lol:

Posted

Agga napisał(a):
DObra kochani wróciłam z hmmm zreszta jak wstawie foty na galerii zobaczycie gdzie byłam. Olek specjalnie dla ciebie będa foty:cool3:

No rozpisaliście się. Tak więc mówie, odrazu ze od jutra Paya nie ma przez najbliższe 2 tyg. Więc jak będą jakieś pytanie pytajcie sie odrazu mnie. Jak będą za trudne to zasięgne porad paya:evil_lol:

Skorzystam z okazji i zadam pytanie :evil_lol: ;
Czy są jeszcze jakieś wolne domki ? :roll:

Posted

1.Asiunia+ 1 osoba+ 2psy - domek
2.Linka -domek
3.AggA + 4 osoby - namiot+Koszulka czarna S-nick na rękawie-tył nazwa serwera
4.PaY-namiot+ koszulka
5.AnTu - namiot
6.Komar - namiot+koszulka czarna XL-przód nick na piersi -zdjęcie na rękawie -tył 4 OZDM 2006
7.Misiekesa + 1 osoba - namiot
8.efra_husky + 1 osoba + 3 psy - domek+koszulka granatowa M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006
9.carragan + 1 pies-domek
10.Zaba14 +osoba - namiot+koszulka biała M-nick na rękawie-tył adres serwera i wszystko o psach
11.dbbst + 1 osoba + szpila - namiot
12.lucy* + 1 osoba + pies - domek+koszulkaczarnaM-nick na przodzie na piersi-tył adres serwera
+koszulka niebieska M-logo-tył 4OZDM 2006
13.Jureja -domek+koszulka czarnaM-nick pod logo-tył adres serwera
14. Kara_TC - 2psy - domek +Koszulka czarna XL-nick pod logo-tył 4OZDM2006
15Bogarka - domek +koszulka czarna M-nick koło logo-tył 4 OZDm 2006
16.Olekg18 + 2 psy-namiot
17.mosii+4 psy-namiot
18.rav - namiot
19.Truskawa - namiot+koszulka czarna M-nick na rękawie, tył 4 OZDM 2006
20.AgaCzips + 1 pies - namiot
21.Agatha i CObra +3 psy - namiot
22.ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)+2 osoby+pies-namiot
23.Malawaszka - namiot+koszulka czarnaM-nick na rękawie-tył4OZDM2006
24.marmara_19 + 2 psy - namiot
25.gosica + osoba + 2 psy -namiot
26.rebellia+ pies+koszulka
27.Bogarka-domek+koszulka czarnaM-nick koło logo-tył 4OZDM 2006
28.usia+osoba+2 psy- namiot+koszulka czarna M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006
29.marcino -napisał, że na 90% nas odwiedzi na zlocie
29.KalinaM+1osoba+1pies-namiot+koszulka niebieskaS-nick pod logo-tył nazwa serwera
30.PatikujekZabrze+2 osoby+1pies+namiot+koszulka czarnaXL-nick pod logo-tył 4OZDM2006
31.Diana+ 1 pies+ namiot
32. bigos+1 pies+namiot
33.Formica+1 osoba+ 2 psy+namiot
34.Bora+1 pies
35. Jatka+1 osoba+1 pies+domek(jesli jest wolne miejsce)?

Kochani zerknijcie czy wszystkie dane są w porządku.

CO do domków są zarezerwowane dwa na 100% i one sa zajęte już.Zapytam paya jak zadzwoni.

Pagaj -czarna M-nick pod logo-tył sam adres serwera

Posted

Jakby się jeszcze kilka chętnych osób na domek znalazło to prosze pamietać i o mnie:cool3: Myslę, ze wtedy spokojnie można by było zarezerwowac trzeci domeczek...:roll:
Tylko o ile pamietam to tam w pobliżu są chyba dwa tylko...nie?

Posted

PaYooK napisał(a):
ELO!!!

napisze meila oraz jutro zadzwonie do osrodka w sprawie 3 domku

łaaa superaśnie:multi: Dziękujemy :buzi:Jakby co to ja chce na dole spać:eviltong:

Posted

Hej!

Ja mam dosc nietypowa prosbe do zlotowiczow.Czy moglabym prosic o plec(i moze foto?)psiakow ktore jada?:roll:zastanawiam sie nad zabraniem drugiego psa ltory jest dosc aspolecznym rasista i ulatwiloby mi to decyzje:oops:

Posted

A własnie te domki to w tym samym miejscu co wtedy ????Bo mnie przywiezie mama :D (wygodny sie zrobiłem :D) .Bedzie ktoś od rana tam, bo ja bede od rana i nudzić mi sie będzie :D

Posted

kalinaM napisał(a):
jeśli luthien nie jedzie to ja na pocieszenie będe miała Lilly*:):lol: .

Zawsze do usług :lol:
*Luthien* ma się zjawić w końcu babcia palma mówiła, że ma mnie mieć na oku :evil_lol: , a jak sie nie pojawi to :mad:

Posted

Agga napisał(a):

Agga, a gdzie mam tych zdjec szukac poza tym ze w galerii?
Diana przyjedzie super :multi:

Posted

Bogarka napisał(a):
Agga, a gdzie mam tych zdjec szukac poza tym ze w galerii?

Bogarko a np. w galerii Payooka i jego psów, w galerii dogomaniaków, oraz w galerii o Rotti(tam już wstawione):-( . Zdjęcia zmniejszyłam i zaraz postaram się w stawiać.

Posted

No to tak:
wiek 6 lat
rasa: mieszaniec yorka
Znaki szcz.: kastrat, zawsze noszący niebieska obróżkę :evil_lol:
stosunek do innych psów: raczej się ich boi ale po przyzwyczajeniu chętnie się bawi

Posted

Agga cuż za wyróżnienie :P Lece lookać :D

A tak wogole to ja chciałem powiedzieć tym co mnie nie znają to ja nie jestem taki wredziol na jakiego wygladam! Wparwdzie mama mówi ,ze jestem TROLEM!Ale zwykle robie sobie jaja i nie należy brac moich dogryzań na serio :) to tyle :P

Posted

olekg18 napisał(a):

A tak wogole to ja chciałem powiedzieć tym co mnie nie znają to ja nie jestem taki wredziol na jakiego wygladam! Wparwdzie mama mówi ,ze jestem TROLEM!Ale zwykle robie sobie jaja i nie należy brac moich dogryzań na serio :) to tyle :P

Sąd najwyższy uniewinnia olekg18 :eviltong:

Posted

olekg18 napisał(a):

Hej!

Prawda!Wredna wsza z niego ale mily i fajny tez potrafi byc:evil_lol:;)

Posted

olekg18 napisał(a):
A własnie te domki to w tym samym miejscu co wtedy ????Bo mnie przywiezie mama :D (wygodny sie zrobiłem :D) .Bedzie ktoś od rana tam, bo ja bede od rana i nudzić mi sie będzie :D

Hrhr jak Ci sie bedzie nudzić to możesz zabrać i mnie i Dawida po drodze :evil_lol: chociaż już sama nie wiem czy Dawid jedzie :roll: :roll:

Asiu jak uda Ci się zabrac Rockiego to bede szczęsliwa.. w końcu bym go poznała :cool3: