Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='komar']zapomniałaś... brak Miśka:(:(:(:(... okazało się że nie jedzie do rumuni... ale jedzie do Grecji

MIsiek matka ci tego nie daruje!!!!!!!!!!!!!
Przynajmniej dziecko miej resztki godności i powiedz to rodzicom:mad:

Komar tylko ty sprubuj nawalić:mad: :lol:

Asiu dziękuje :loveu: Dlatego pewną sprawe też pay załatwi, ja będe za jego plecami stała.

Posted

Cholerka okazało się, że mogę pojechać:multi::multi::multi:

Agga mam pytania:
- czy są jeszcze miejsca?Jeżeli tak to w domku czy w namiocie?
- czy psiak musi miec klatke?
- czy nadal jadą ludzie z Poznania, z którymi mogłabym pojechać pociągiem?

Ja bym jechała z Bigoskiem:lol:

Posted

[quote name='bigos']Cholerka okazało się, że mogę pojechać:multi::multi::multi:

Agga mam pytania:
- czy są jeszcze miejsca?Jeżeli tak to w domku czy w namiocie?
- czy psiak musi miec klatke?
- czy nadal jadą ludzie z Poznania, z którymi mogłabym pojechać pociągiem?

Ja bym jechała z Bigoskiem:lol: Hej!

Ja co prawda nie Agga ale moge odpowiedziec:evil_lol:Miejce na namiot jest zawsze,a domki sa juz calkiem zapelnione,chyba za odpowiada np.spanie na podlodze;)
Jezeli uwazasz ze Bigoskowi klatka potrzebna mozesz wziac,ale w zeszlym roku nikt klatki nie mial i bylo OK.
Ludzie z Poznania nadal jada chociazby organizator zlotu:evil_lol:

Posted

No aż się serce raduje jak widze, że kolejni chętni są.

Bigos widze, że Asia CI już odpowiedziała.
Miejsce na namioty jest i to dużo. Pod drzewkiem, pod latarnią gdzie chcesz.:lol: :evil_lol:
Klatka to jak uważasz. DO tej pory nikt nie miał klatki.
Z Pozka jada ludzie, po drodze zachaczaja po tych z wrocka i opola.

Posted

[quote name='kalinaM']hehe ja wole pod drzewkiem:lol: tylko nie będe mówiła własnie bo w mój namiot piorun trzaśnie:turn-l: :roflt: . no to raczej byśmy wzięły namiot pod drzewkiem:lol: pod latarniami to tylko dziw.. stoją:oops: :p

Posted

Haha nie zapomne II zlotu dogomaniaków a mojego pierwszego. Tak sobie namiot rozbilismy w cudownym miejscu.Miałam do namiotu czarne lineczki i pech chciał ze cho chwile mi je ktos wyrywał bo sie potykali o nie:evil_lol: Teraz mam ŻÓŁTE:multi:

Posted

A czy przygarnąłby mnie ktoś do namiotu? Bo ja takowego sprzętu nie posiadam:cool1:

A kto jedzie z Poznania pociągiem, co by sie umówić?

P.S. Bigosek to klatki nie potrzebuje, ale czasami na takich zlotach, klatka jest wymagana:mad:

Posted

Bigos ja mam namiot 4 osobowy i jade sama z 2 peiskami:)) jesli Bigosek nie jest awanturniczy to z Cekinem sie dogada:))) Cekin sam awantur nie wszczyna.. a w ogole to bedziemy miec swietna ochrone bo Alfa i Cekin obcych nie wpuszcza:D:D

Posted

marmara_19 napisał(a):
Bigos ja mam namiot 4 osobowy i jade sama z 2 peiskami:)) jesli Bigosek nie jest awanturniczy to z Cekinem sie dogada:))) Cekin sam awantur nie wszczyna.. a w ogole to bedziemy miec swietna ochrone bo Alfa i Cekin obcych nie wpuszcza:D:D

:multi::multi::multi::multi:
Będziemy w takim razie w kontakcie na pw:multi::multi::multi:
A Bigosek to awanturnikiem nie jest o ile inny psiak go nie będzie zaczepiał.
Alfa i Cekin ochroniarzami:cool3::cool3::cool3:

Posted

:)no to super:) powiem tak: Cekin sam awantury nei zaczyna.. jesli juz jest awantura to albo wygrywa <ale nie zabija innego psa> albo sie poddaje.. zalezy z jakim osobnikiem ma doczynienia:) ale mysle, ze karmienie i zabawki pod ciaglym naszym nadzorem to z pieskami nie ebdzie problemu:D

Posted

A chciałem wam powiedziec ,że w tym roku nie bede miał namiotu cyrkowego!I nie bedziecie sie ze mnie śmiać! Bo kupiłem sobie IGLO>
Dla tych co nie wiedzą to mój namiot rozbijały 4 osoby :
Pay,ja,Cober,Tz Debe(który sie z nas smiał!)I stanoł wkońcu to sobie robili zdjęcia i mnie potem wysmiewali!
Aha mój Czarek to taki troche histeryk i lubi sobie taranować pieski:/ale nie groźnie krzywdy nie robi!No i bardzo broni Kaji :D Ale myśle ,ze jak bedzie zameczony to nie bedzie nawet myślał o tym ,żeby taranować psy :)

Posted

[quote name='olekg18']kupiłem sobie IGLO>
ciekawe jak to bedzie wygladalo:lol:

lubi sobie taranować pieski:/

moja niestety tez:diabloti:

Posted

z powodu spraw finansowych nas na zlocie też może nie być :(

Na początku sierpnia jadę jeszcze w jedno miejsce i obawiam się, że nie starczy pieniązków na przybycie na zlot :(

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Aguniu a moze dziadek by sie dal naciagnac jak w zeszlym roku?Jak ja Meci wytlumacze brak Czipsa?:placz:

A ja już chciałam Adze kaganiec wysłać dla Czipsika....;)
Czipsik to nic - jak ty Metce wytłumaczysz brak największego adoratora....:???:

Posted

Asiu bardzo wątpię, aby dał się namówić :( Obiecał mi już trochę kasy, ale muszę dołożyć do aparatu i kupić sobie z jedne spodnie i jakieś bluzki. Mam nadzieję ze coś mi z tego zostanie, ale wiesz jak to jest... kasa się rozpływa jak lód.

Jak "mafia Poznańska" się zgodzi to Czipsa wyślę z nimi-specjalnie dla Meci ;)