asiunia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Hej! Pewnia i tak czesc osob zrezygnuje jeszcze:placz: Quote
Linka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 i znow brata nie zobacze tak?:mad: :mad: :placz: Quote
Agga Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='komar']zapomniałaś... brak Miśka:(:(:(:(... okazało się że nie jedzie do rumuni... ale jedzie do Grecji MIsiek matka ci tego nie daruje!!!!!!!!!!!!! Przynajmniej dziecko miej resztki godności i powiedz to rodzicom:mad: Komar tylko ty sprubuj nawalić:mad: :lol: Asiu dziękuje :loveu: Dlatego pewną sprawe też pay załatwi, ja będe za jego plecami stała. Quote
bigos Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Cholerka okazało się, że mogę pojechać:multi::multi::multi: Agga mam pytania: - czy są jeszcze miejsca?Jeżeli tak to w domku czy w namiocie? - czy psiak musi miec klatke? - czy nadal jadą ludzie z Poznania, z którymi mogłabym pojechać pociągiem? Ja bym jechała z Bigoskiem:lol: Quote
asiunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='bigos']Cholerka okazało się, że mogę pojechać:multi::multi::multi: Agga mam pytania: - czy są jeszcze miejsca?Jeżeli tak to w domku czy w namiocie? - czy psiak musi miec klatke? - czy nadal jadą ludzie z Poznania, z którymi mogłabym pojechać pociągiem? Ja bym jechała z Bigoskiem:lol: Hej! Ja co prawda nie Agga ale moge odpowiedziec:evil_lol:Miejce na namiot jest zawsze,a domki sa juz calkiem zapelnione,chyba za odpowiada np.spanie na podlodze;) Jezeli uwazasz ze Bigoskowi klatka potrzebna mozesz wziac,ale w zeszlym roku nikt klatki nie mial i bylo OK. Ludzie z Poznania nadal jada chociazby organizator zlotu:evil_lol: Quote
Agga Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 No aż się serce raduje jak widze, że kolejni chętni są. Bigos widze, że Asia CI już odpowiedziała. Miejsce na namioty jest i to dużo. Pod drzewkiem, pod latarnią gdzie chcesz.:lol: :evil_lol: Klatka to jak uważasz. DO tej pory nikt nie miał klatki. Z Pozka jada ludzie, po drodze zachaczaja po tych z wrocka i opola. Quote
kalina. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 hehe ja wole pod drzewkiem:lol: tylko nie będe mówiła własnie bo w mój namiot piorun trzaśnie:turn-l: :roflt: . Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='kalinaM']hehe ja wole pod drzewkiem:lol: tylko nie będe mówiła własnie bo w mój namiot piorun trzaśnie:turn-l: :roflt: . no to raczej byśmy wzięły namiot pod drzewkiem:lol: pod latarniami to tylko dziw.. stoją:oops: :p Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 kalinaM napisał(a):nie bierzcie tego do serca:roflt: :biggrina: no właśnie:eviltong: Quote
Agga Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Haha nie zapomne II zlotu dogomaniaków a mojego pierwszego. Tak sobie namiot rozbilismy w cudownym miejscu.Miałam do namiotu czarne lineczki i pech chciał ze cho chwile mi je ktos wyrywał bo sie potykali o nie:evil_lol: Teraz mam ŻÓŁTE:multi: Quote
bigos Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 A czy przygarnąłby mnie ktoś do namiotu? Bo ja takowego sprzętu nie posiadam:cool1: A kto jedzie z Poznania pociągiem, co by sie umówić? P.S. Bigosek to klatki nie potrzebuje, ale czasami na takich zlotach, klatka jest wymagana:mad: Quote
marmara_19 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Bigos ja mam namiot 4 osobowy i jade sama z 2 peiskami:)) jesli Bigosek nie jest awanturniczy to z Cekinem sie dogada:))) Cekin sam awantur nie wszczyna.. a w ogole to bedziemy miec swietna ochrone bo Alfa i Cekin obcych nie wpuszcza:D:D Quote
bigos Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 marmara_19 napisał(a):Bigos ja mam namiot 4 osobowy i jade sama z 2 peiskami:)) jesli Bigosek nie jest awanturniczy to z Cekinem sie dogada:))) Cekin sam awantur nie wszczyna.. a w ogole to bedziemy miec swietna ochrone bo Alfa i Cekin obcych nie wpuszcza:D:D :multi::multi::multi::multi: Będziemy w takim razie w kontakcie na pw:multi::multi::multi: A Bigosek to awanturnikiem nie jest o ile inny psiak go nie będzie zaczepiał. Alfa i Cekin ochroniarzami:cool3::cool3::cool3: Quote
marmara_19 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :)no to super:) powiem tak: Cekin sam awantury nei zaczyna.. jesli juz jest awantura to albo wygrywa <ale nie zabija innego psa> albo sie poddaje.. zalezy z jakim osobnikiem ma doczynienia:) ale mysle, ze karmienie i zabawki pod ciaglym naszym nadzorem to z pieskami nie ebdzie problemu:D Quote
olekg89 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 A chciałem wam powiedziec ,że w tym roku nie bede miał namiotu cyrkowego!I nie bedziecie sie ze mnie śmiać! Bo kupiłem sobie IGLO> Dla tych co nie wiedzą to mój namiot rozbijały 4 osoby : Pay,ja,Cober,Tz Debe(który sie z nas smiał!)I stanoł wkońcu to sobie robili zdjęcia i mnie potem wysmiewali! Aha mój Czarek to taki troche histeryk i lubi sobie taranować pieski:/ale nie groźnie krzywdy nie robi!No i bardzo broni Kaji :D Ale myśle ,ze jak bedzie zameczony to nie bedzie nawet myślał o tym ,żeby taranować psy :) Quote
Mi. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='olekg18']kupiłem sobie IGLO> ciekawe jak to bedzie wygladalo:lol: lubi sobie taranować pieski:/ moja niestety tez:diabloti: Quote
BORA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Też bym pojechała, ale musiałabym najpierw namiot kupić :lol: Już patrzę jakie na allegro są ;) Quote
olekg89 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Luthien Iglo to rodzaj namiotu! taki co sie bardzo szybko rozkłada! tylko takie patyczki sie wkłada w materiał i namiot stoi:D Quote
Bogarka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Czy mnie ktos mógłby zabrac z Krakowa np. do Morska? Quote
AgaCzips Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 z powodu spraw finansowych nas na zlocie też może nie być :( Na początku sierpnia jadę jeszcze w jedno miejsce i obawiam się, że nie starczy pieniązków na przybycie na zlot :( Quote
asiunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Hej! Aguniu a moze dziadek by sie dal naciagnac jak w zeszlym roku?Jak ja Meci wytlumacze brak Czipsa?:placz: Quote
00000 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Aguniu a moze dziadek by sie dal naciagnac jak w zeszlym roku?Jak ja Meci wytlumacze brak Czipsa?:placz: A ja już chciałam Adze kaganiec wysłać dla Czipsika....;) Czipsik to nic - jak ty Metce wytłumaczysz brak największego adoratora....:???: Quote
asiunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Hej! No nie wiem wlasnie...Agusiu nie mozesz az tak zaszkodzic zdrowiu psychicznemu Metki!:placz: Quote
AgaCzips Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Asiu bardzo wątpię, aby dał się namówić :( Obiecał mi już trochę kasy, ale muszę dołożyć do aparatu i kupić sobie z jedne spodnie i jakieś bluzki. Mam nadzieję ze coś mi z tego zostanie, ale wiesz jak to jest... kasa się rozpływa jak lód. Jak "mafia Poznańska" się zgodzi to Czipsa wyślę z nimi-specjalnie dla Meci ;) Quote
Recommended Posts