Patikujek Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 No a ja troszkę zapis o sobie zmieniam zabieram ze sobą 2 osoby jeszcze więc będzie to tak: Patikujek_Zabrze + 2 osoby - namiot + 1 KOSZULKA CZARNA XL-NICK POD LOGO-TYŁ 4OZDM2006 :):):) Quote
Mi. Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 ja mam pytanie. Czy tam jest już karma dla psów, czy trzeba zabrać?? Czy może tam da się kupić....?:cool3: Quote
Cimi Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 *luthien* napisał(a):Czy tam jest już karma dla psów, czy trzeba zabrać?? A skąd ma się tam wziąć karma:???: ? Quote
Mi. Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Cimi napisał(a):A skąd ma się tam wziąć karma:???: ? szczeże to nie mam pojęcia:eviltong: Tak sie pytam ;) Quote
Usia Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 mam pytanko czy sa jakies inne kolory koszulek...?? Quote
asiunia Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 *luthien* napisał(a):ja mam pytanie. Czy tam jest już karma dla psów, czy trzeba zabrać?? Czy może tam da się kupić....?:cool3: Hej! Musisz ze soba zabrac, z reszta jedzenie dla siebie tez,bo sklepik jest dosc daleko:evil_lol: Quote
00000 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 carragan napisał(a):Pagajeczko,keidy ja nie zartuje... :roll: Przez te kilka dni przeciez ani domu z dymem nie puszcza,ani psa nie zamecza... ;) Moja droga, przecież ja się zapłaczę za moim dziamdziakiem...:eviltong: Quote
Agga Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='*luthien*']ja mam pytanie. Czy tam jest już karma dla psów, czy trzeba zabrać?? Czy może tam da się kupić....?:cool3: Jedzonko dla psów zabieramy z domu. usia napisała: mam pytanko czy sa jakies inne kolory koszulek...?? niebieski, biały , czarny , grantowy, rozmiary od S do XXL KOmarku spokojnie nie bój się o miśka ja mu nic nie zrobie:mad: 1.Asiunia+ 1 osoba+ 2psy - domek 2.Linka -domek 3.AggA + 4 osoby - namiot+Koszulka czarna M-nick na rękawie-tył nazwa serwera 4.PaY-namiot+ koszulka 5.AnTu - namiot 6.Komar - namiot+koszulka czarna XL-przód nick na piersi -zdjęcie na rękawie -tył 4 OZDM 2006 7.Misiekesa + 1 osoba - namiot 8.efra_husky + 1 osoba + 3 psy - domek+koszulka granatowa M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006 9.carragan + 1 pies-domek 10.Zaba14 +osoba - namiot+koszulka biała M-nick na rękawie-tył adres serwera i wszystko o psach 11.dbbst + 1 osoba + szpila - namiot 12.lucy* + 1 osoba + pies - domek+koszulkaczarnaM-nick na przodzie na piersi-tył adres serwera +koszulka niebieska M-logo-tył 4OZDM 2006 13.Jureja -domek+koszulka czarnaM-nick pod logo-tył adres serwera 14. Kara_TC - 2psy - domek +Koszulka czarna XL-nick pod logo-tył 4OZDM2006 15Bogarka - domek +koszulka czarna M-nick koło logo-tył 4 OZDm 2006 16.Olekg18 + 2 psy-namiot 17.mosii+4 psy-namiot 18.rav - namiot 19.Truskawa - namiot 20.AgaCzips + 1 pies - namiot 21.Agatha i CObra +3 psy - namiot 22.ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)+2 osoby+pies-namiot 23.Malawaszka - namiot+koszulkaM-nick na rękawie-tył4OZDM2006 24.marmara_19 + 2 psy - namiot 25.gosica + osoba + 2 psy -namiot 26.rebellia+ pies+koszulka 27.Bogarka-domek+koszulka czarnaM-nick koło logo-tył 4OZDM 2006 28.usia+osoba+2 psy- namiot+koszulka czarna M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006 29.marcino -napisał, że na 90% nas odwiedzi na zlocie 29.KalinaM+1osoba+1pies-namiot+koszulka niebieskaS-nick pod logo-tył nazwa serwera 30.PatikujekZabrze+2 osoby+namiot+koszulka czarnaXL-nick pod logo-tył 4OZDM2006 Pagaj -czarna M-nick pod logo-tył sam adres serwera Kochani jak widzicie jakis błąd dajcie znać.Pay przez wekend niedostępny więc jak cos to ja dopisze. Quote
kalina. Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 a ja siedze po nocy hehe i myśle o zlocie :loveu: hehe a jak będzie z bagażami gdzie je bedzie można zostawić ci co są mają namiot to w namiocie (bo jak kto co zakosi) Quote
tunio Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='Pagaj']Moja droga, przecież ja się zapłaczę za moim dziamdziakiem...:eviltong: Taa,ale jak nie przyjedziesz to sie zaplaczesz za nami :eviltong: Szczegolnie,ze dziamdziaczek bedzie przez caly rok,a my tylko kilka dni :cool1: [quote name='kalinaM'] (bo jak kto co zakosi) Bylam juz na dwoch zlotach i dotychczas zadnej kradziezy nie bylo. Quote
kalina. Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 carragan napisał(a):Bylam juz na dwoch zlotach i dotychczas zadnej kradziezy nie bylo. uuufff to dobrze:rolleyes: Quote
Agga Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Były już 3 zloty i jak do tej pory nie było kradzieży. Zawsze można cos drogocenniejsze zostawić w domku. Quote
KaRa_ Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='kalinaM']a ja siedze po nocy hehe i myśle o zlocie :loveu: hehe a jak będzie z bagażami gdzie je bedzie można zostawić ci co są mają namiot to w namiocie (bo jak kto co zakosi) Zawsze bedzie mozna co cenniejsze rzczy schowac do ktoregos domku;) Quote
kalina. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ja tam nic za specjalnie cennego nie biore...:siara: to teraz tylko do zlotu czekać z niecierpliwością:p I nadzieją że *luthien*pojedzie:krolik: Quote
Agga Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Moja i Paya w tym głowa - pojedzie nie ma innej opcji. Juz kiedys sie pomagało dogomaniakow co by rodzinke przekonać.:mad: :p Quote
kalina. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='agga'] Moja i Paya w tym głowa - pojedzie nie ma innej opcji. Juz kiedys sie pomagało dogomaniakow co by rodzinke przekonać.:mad: :p no to fajnie oby luthien zabrała psiura:p Quote
Mi. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Agga']Moja i Paya w tym głowa - pojedzie nie ma innej opcji. Juz kiedys sie pomagało dogomaniakow co by rodzinke przekonać.:mad: :p dzięki jeszcze raz :wink::loveu: [quote name='KalinaM']no to fajnie oby luthien zabrała psiura:p Jeżeli pojade- zabiore:p Quote
asiunia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Agga'] Juz kiedys sie pomagało dogomaniakow co by rodzinke przekonać.:mad: :p HeJ! Tjaa moja mama nadal jest pod urokiem"rzeczowego pana Dominika":evil_lol: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='asiunia']HeJ! Tjaa moja mama nadal jest pod urokiem"rzeczowego pana Dominika":evil_lol:;)Pana Dominika :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 najprawdopodobniej nie bedzie mnie na zlocie :placz: :placz: powód prozaiczny dostałam niezle płatna prace i zaczynam ją najprawdopodobniej od sierpnia strasznie mi przykro z tego powodu ale jestem przycisnieta finansowo i musze podjąc tą robote :placz: Quote
Alicja Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='dbsst']najprawdopodobniej nie bedzie mnie na zlocie :placz: :placz: powód prozaiczny dostałam niezle płatna prace i zaczynam ją najprawdopodobniej od sierpnia strasznie mi przykro z tego powodu ale jestem przycisnieta finansowo i musze podjąc tą robote :placz::placz::placz::placz:siostro bliźniaczko , a ja liczyłam ,ze cię spotkam :-( Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:siostro bliźniaczko , a ja liczyłam ,ze cię spotkam :-( ja też liczyłam na spotkanie jeśli sie okaze ze praca nie zacznie sie tak jak planuja w sierpniu a we wrzesniu to przyjade ale nie moge tego obiecac :placz: Quote
Agga Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Asiu a o mnie mama pewnie zapomniała:roll: dbsst ja tego nie przeboleje. Brak Ciebie, brak Szpili, brak TZ_ciecia -TRAGEDIA!!!!!!!!!!!! Quote
asiunia Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 dbsst napisał(a):ja też liczyłam na spotkanie jeśli sie okaze ze praca nie zacznie sie tak jak planuja w sierpniu a we wrzesniu to przyjade ale nie moge tego obiecac :placz: Hej! Debsciaku nie rob nam tego:placz::placz::placz::placz: Oj Aggus ten meski urok na nia bardziej podzialal...nie mniej jednak Toibie tez jestem strasznie wdzieczna :buzi: Quote
komar Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='Agga'] dbsst ja tego nie przeboleje. Brak Ciebie, brak Szpili, brak TZ_ciecia -TRAGEDIA!!!!!!!!!!!! zapomniałaś... brak Miśka:(:(:(:(... okazało się że nie jedzie do rumuni... ale jedzie do Grecji Quote
Recommended Posts