Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Usia']słuchajcie ja sie pisze na dwie koszulki czarne ze zjazdu rozmiar : S i i mniejsza o nr od S ( nie wiem jaka to :))

ELO!!!

rozmiary od S do XXL

zapytam o mniejszy od S

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ELO!!

zamowienia na koszulki powinny wygladac tak:

NICK - KOLOR KOSZULKI - ROZMIAR - GDZIE NICK (pod logo lub rekaw) - NAPIS Z TYLU (adres lub 4 OZDM2006)

np.
Agga - czarna - M - nick pod logo - adres serwisu

Posted

hehe:lol: też bym chciała jechac na zlot dogomaniaków hehe ale jak przybędzie mi troche latek hehe no bo tam bedą raczej sami pełnoletni dogomaniacy hehe:lol:

Posted

[quote name='kalinaM']hehe:lol: też bym chciała jechac na zlot dogomaniaków hehe ale jak przybędzie mi troche latek hehe no bo tam bedą raczej sami pełnoletni dogomaniacy hehe:lol:

ELo!!!

wcale nie :) nie wszyscy sa pelnoletni wiec zapraszam

Posted

[quote name='Payook']
ELo!!!

wcale nie :smile: nie wszyscy sa pelnoletni wiec zapraszam
naprawdę???...:cool3: to może zadam takie pytanko:jaki będzie na tym zlocie
najmłodszy dogomaniak?:oops: :cool1:

Posted

kalinaM napisał(a):
hehe:lol: też bym chciała jechac na zlot dogomaniaków hehe ale jak przybędzie mi troche latek hehe no bo tam bedą raczej sami pełnoletni dogomaniacy hehe:lol:

Im wiecej osob tym lepiej, do rozmowy wystarczy wspola pasja, a nie wiek :cool3:

Posted

wątpie żeby rodzice puścili mnie samą:roll: szczególnie mama:roll: jakbym miała jechać na ten zlot to pewnie mama by ze mna pojechała(ale o psiurach i przeżyciach z nimi związanych to by chetnie pogadała bo ona też psiara):angryy: Bo moja mama to jest przewrażliwiona
-a jak sie zgubisz:roll:
-a jaki ci sie co stanie:roll:
-a jak zasłabniesz:roll:
i tp id
wiec nie wiem czy pojade w tym roku
obciach(?)z mamą~_~

Posted

a ja tam nie mam takich koleżanek psiar tylko chłopaki im w głowie(dla nich pies to tylko pies):niewiem::roll:
:diabloti: może i fajnie by było z moja mamą ale jaki to obciach mógłby być dla mnie(mamincórka:eviltong: ):evil_lol:

Posted

no nie wiem zastanowię się(nie chcę tu nikomu tyłka zawracać:oops: :mad: )Nie wiem czy w tym roku pojade ale w następnym...
(Qurcze jestem coraz bardziej napalona na ten zlot ale jeszcze musze pogadac o nim z moją mamą.)

Posted

To gadaj gadaj, bo masz jeszcze trochę czasy do zlotu :eviltong:.

A ja może pojadę..:cool3:. Jeśli marmara będzie jechać na dwa dni i zabierze mnie samochodem :lol:.

Posted

ma sie rozumiec że ten zlot trwa 3 dzionki:)
wiec jeśli bym pojechała to:
kalinaM+1 osoba(chyba ale raczej:-?)+1 pies + namiot+koszulka
jeśli:mad:

pogadam pogadam koniecznie pogadam:mad:

acha jeszcze jedno jaki jest najmniejszy rozmiar koszulki:)

Posted

Domek kosztuje 130zl, wiec ta suma podzielona na 5 osob (bo tyle jest w domku) wynosi 26zl, to na cale 4 dni w domku koszt wynosi 104zl na osobe tak?;)