Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

8) :Cool!: Jade na zlot jade na zlot:multi:

kalinaM+(nie wiem ile osób ze mną)+pies(Perła)+namiot

koszulka
KalinaM-niebieski-s-nick pod logo-www.dogomania.pl(sam adres strony jeśli to możliwe)

ale mysle że zawiazą mnie rodzice na ten zlot tylko to bedzie tak: ja bede spała w swoim namiocie oni w swoim,oni bedą zwiedzać okolice(i przy okazji może zajadą do czestochowy:diabloti:to będe bez nich(i dobże) ) a ja bede z dogomaniakami(hej jest tam niania:evil_lol: <--żart

jak mam zapłacic za koszulkę i jak ją mam odebrać(na miejscu:cool3: :oops: ?)

*luthien*, nathaniel na zlot na zlot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kalinaM napisał(a):
do Ciebie...moge teraz:razz:
czyli najpierw bym pojechała do Ciebie możliwe z nowym psem, a potem ty byś mnie zabrała tam gdzieś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To może ja się pisze:cool3:

Posted

kalinaM napisał(a):
czyli *luthien*-a zabieram z Krakowa(?) i jedziemy razem czyli tak jakby ta + 1 osoba ze mną to *luthien*:p
chwila, jeszcze się zapytać musze :p niewiem czy mnie mama samą puści z "nieznanymi" ludźmi :angryy:

Posted

(rozumiem Twoja mamę )alee nie masz sie co bac:puppydog: 8) nie zmuszam Ciebie abyś jechała z nami, moze akurat bedzie tak że albo mama czy ktoś inny odrazu zawiezię na miejsce...:p

Posted

kalinaM napisał(a):
(rozumiem Twoja mamę )alee nie masz sie co bac:puppydog: 8) nie zmuszam Ciebie abyś jechała z nami, moze akurat bedzie tak że albo mama czy ktoś inny odrazu zawiezię na miejsce...:p
nie chodzi o to :shake: ... chodzi o to na miejscu:angryy:

Posted

aha;)
w koncu jedziemy dobrze sie bawić na zlot, no i w końcu przecież trza poznac nowych ludzi/dogomaniaków jak to tu już ktos wcześniej napisał "dogomaniacy nie gryzą":lol:

Posted

no to to wiem:shake:
no ale powiedziała, że mnie samą nie puści :/ Ale jeszcze ją namówie... najlepiej żeby z kimś porozmawiała przez kom. z kimś kto tam jedzie

Posted

[quote name='kalinaM']jeśli chodzi o to żeby Twoja mama porozmawiała z kims tam ze zlotu ma sie rozumiec, to ja mysle że najlepiej z agga no chyba...
Agga, ratuj!!

Posted

PaY !!!!! ratuj !!! :cool3:

a znasz wymiary tych rozmiarów :evil_lol: ?? Sory ze głowe zawracam ale mam w domu koszulke S wiekszą niż inną XL dlatego pytam :razz: bo wiesz baby to zawsze mają z tym problem (raz żeby się zmieścić a dwa żeby sensowenie wyglądać :eviltong:)

Posted

Lucy* napisał(a):
PaY !!!!! ratuj !!! :cool3:

a znasz wymiary tych rozmiarów :evil_lol: ?? Sory ze głowe zawracam ale mam w domu koszulke S wiekszą niż inną XL dlatego pytam :razz: bo wiesz baby to zawsze mają z tym problem (raz żeby się zmieścić a dwa żeby sensowenie wyglądać :eviltong:)
dołączam się do pytania:cool3:

Posted

Dobra zamawiam narazie w ciemno :cool3: (mam nadzieję że M nie będzie mi do kolan :evil_lol:)

jedna czarna M - przód jak przód (zlot itd) i mój nick na piersi Lucy*
tył - www.dogomania.pl itd.

a druga - niebieska M , przód (zlot itd.) bez nicku (można wogóle ?? bo to dla siory towarzyszki :cool3:)
tył - IV OZD M 2006

dziękuję :p

a kaska do Paya ?????? na to konto co zaliczka ??

Posted

[quote name='kalinaM']jeśli chodzi o to żeby Twoja mama porozmawiała z kims tam ze zlotu ma sie rozumiec, to ja mysle że najlepiej z agga

Agga sie melduje

Posted

[quote name='kalinaM']mam na myśli jakieś "zabawy" wycieczki w okolice morska i tp:p

tak atrakcji nam tam nie brakuje. Piesze wędrówki w dzień i w nocy. Skałki, zbieranie grzybów. W ośrodku jest basen. No masa ciekaweych rzeczy

Posted

[quote name='Lucy*']
a kaska do Paya ?????? na to konto co zaliczka ??

pay będzie u mnie w poniedziałek. Dopuszcze go na chwilke do kopma do napisze co i jak z kasą.

Posted

Kochani mobilizować się zlot tuż tuż...

1.Asiunia+ 1 osoba+ 2psy - domek
2.Linka -domek
3.AggA + 4 osoby - namiot+Koszulka czarna M-nick na rękawie-tył nazwa serwera
4.PaY-namiot+ koszulka
5.AnTu - namiot
6.Komar - namiot+koszulka czarna XL-przód nick na piersi -zdjęcie na rękawie -tył 4 OZDM 2006
7.Misiekesa + 1 osoba - namiot
8.efra_husky + 1 osoba + 3 psy - domek+koszulka granatowa M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006
9.carragan + 1 pies-domek
10.Zaba14 +osoba - namiot+koszulka biała M-nick na rękawie-tył adres serwera i wszystko o psach
11.dbbst + 1 osoba + szpila - namiot
12.lucy* + 1 osoba + pies - domek+koszulkaczarnaM-nick na przodzie na piersi-tył adres serwera
+koszulka niebieska M-logo-tył 4OZDM 2006
13.Jureja -domek+koszulka czarnaM-nick pod logo-tył adres serwera
14. Kara_TC - 2psy - domek
15Bogarka - domek +Koszulka czarna XL-nick pod logo-tył 4OZDM2006
16.Olekg18 + 2 psy-namiot
17.mosii+4 psy-namiot
18.rav - namiot
19.Truskawa - namiot
20.AgaCzips + 1 pies - namiot
21.Agatha i CObra +3 psy - namiot
22.ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)+2 osoby+pies-namiot
23.Malawaszka - namiot+koszulkaM-nick na rękawie-tył4OZDM2006
24.marmara_19 + 2 psy - namiot
25.gosica + osoba + 2 psy -namiot
26.rebellia+ pies+koszulka
27.Bogarka-domek+koszulka czarnaM-nick koło logo-tył 4OZDM 2006
28.usia+osoba+2 psy- namiot+koszulka czarna M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006
29.marcino -napisał, że na 90% nas odwiedzi na zlocie
29.KalinaM+1osoba+1pies-namiot+koszulka niebieskaS-nick pod logo-tył nazwa serwera
30.PatikujekZabrze+koszulka czarnaXL-nick pod logo-tył 4OZDM2006

Pagaj -czarna M-nick pod logo-tył sam adres serwera
Kochani jak widzicie jakis błąd dajcie znać.Pay przez wekend niedostępny więc jak cos to ja dopisze.