kalina. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 8) :Cool!: Jade na zlot jade na zlot:multi: kalinaM+(nie wiem ile osób ze mną)+pies(Perła)+namiot koszulka KalinaM-niebieski-s-nick pod logo-www.dogomania.pl(sam adres strony jeśli to możliwe) ale mysle że zawiazą mnie rodzice na ten zlot tylko to bedzie tak: ja bede spała w swoim namiocie oni w swoim,oni bedą zwiedzać okolice(i przy okazji może zajadą do czestochowy:diabloti:to będe bez nich(i dobże) ) a ja bede z dogomaniakami(hej jest tam niania:evil_lol: <--żart jak mam zapłacic za koszulkę i jak ją mam odebrać(na miejscu:cool3: :oops: ?) *luthien*, nathaniel na zlot na zlot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 KalinaM weź zagadaj na gg, jak będziesz miała czas... Quote
kalina. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 do Ciebie...moge teraz:razz: agga, pay to ma być jesce w planie tego zlotu co tam bedzie Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 kalinaM napisał(a):do Ciebie...moge teraz:razz: czyli najpierw bym pojechała do Ciebie możliwe z nowym psem, a potem ty byś mnie zabrała tam gdzieś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To może ja się pisze:cool3: Quote
kalina. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 czyli *luthien*-a zabieram z Krakowa(?) i jedziemy razem czyli tak jakby ta + 1 osoba ze mną to *luthien*:p Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 kalinaM napisał(a):czyli *luthien*-a zabieram z Krakowa(?) i jedziemy razem czyli tak jakby ta + 1 osoba ze mną to *luthien*:pchwila, jeszcze się zapytać musze :p niewiem czy mnie mama samą puści z "nieznanymi" ludźmi :angryy: Quote
kalina. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 (rozumiem Twoja mamę )alee nie masz sie co bac:puppydog: 8) nie zmuszam Ciebie abyś jechała z nami, moze akurat bedzie tak że albo mama czy ktoś inny odrazu zawiezię na miejsce...:p Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 kalinaM napisał(a):(rozumiem Twoja mamę )alee nie masz sie co bac:puppydog: 8) nie zmuszam Ciebie abyś jechała z nami, moze akurat bedzie tak że albo mama czy ktoś inny odrazu zawiezię na miejsce...:p nie chodzi o to :shake: ... chodzi o to na miejscu:angryy: Quote
kalina. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 aha;) w koncu jedziemy dobrze sie bawić na zlot, no i w końcu przecież trza poznac nowych ludzi/dogomaniaków jak to tu już ktos wcześniej napisał "dogomaniacy nie gryzą":lol: Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 no to to wiem:shake: no ale powiedziała, że mnie samą nie puści :/ Ale jeszcze ją namówie... najlepiej żeby z kimś porozmawiała przez kom. z kimś kto tam jedzie Quote
kalina. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 jeśli chodzi o to żeby Twoja mama porozmawiała z kims tam ze zlotu ma sie rozumiec, to ja mysle że najlepiej z agga Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='kalinaM']jeśli chodzi o to żeby Twoja mama porozmawiała z kims tam ze zlotu ma sie rozumiec, to ja mysle że najlepiej z agga no chyba... Agga, ratuj!! Quote
Lucy* Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 PaY !!!!! ratuj !!! :cool3: a znasz wymiary tych rozmiarów :evil_lol: ?? Sory ze głowe zawracam ale mam w domu koszulke S wiekszą niż inną XL dlatego pytam :razz: bo wiesz baby to zawsze mają z tym problem (raz żeby się zmieścić a dwa żeby sensowenie wyglądać :eviltong:) Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Lucy* napisał(a):PaY !!!!! ratuj !!! :cool3: a znasz wymiary tych rozmiarów :evil_lol: ?? Sory ze głowe zawracam ale mam w domu koszulke S wiekszą niż inną XL dlatego pytam :razz: bo wiesz baby to zawsze mają z tym problem (raz żeby się zmieścić a dwa żeby sensowenie wyglądać :eviltong:) dołączam się do pytania:cool3: Quote
Lucy* Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Dobra zamawiam narazie w ciemno :cool3: (mam nadzieję że M nie będzie mi do kolan :evil_lol:) jedna czarna M - przód jak przód (zlot itd) i mój nick na piersi Lucy* tył - www.dogomania.pl itd. a druga - niebieska M , przód (zlot itd.) bez nicku (można wogóle ?? bo to dla siory towarzyszki :cool3:) tył - IV OZD M 2006 dziękuję :p a kaska do Paya ?????? na to konto co zaliczka ?? Quote
Agga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='kalinaM'] agga, pay to ma być jescze w planie tego zlotu co tam bedzie chyba nie rozumiem :roll: Quote
Agga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='kalinaM']jeśli chodzi o to żeby Twoja mama porozmawiała z kims tam ze zlotu ma sie rozumiec, to ja mysle że najlepiej z agga Agga sie melduje Quote
kalina. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 mam na myśli jakieś "zabawy" wycieczki w okolice morska i tp:p Quote
Agga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='kalinaM']mam na myśli jakieś "zabawy" wycieczki w okolice morska i tp:p tak atrakcji nam tam nie brakuje. Piesze wędrówki w dzień i w nocy. Skałki, zbieranie grzybów. W ośrodku jest basen. No masa ciekaweych rzeczy Quote
kalina. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 basen:mad: :multi: nocne wędrówki,grzyby to będzie fajowsko Quote
Mi. Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Agga']Agga sie melduje ooo dzięki bogu :loveu: To wysyłam PW :cool3: Quote
Agga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 [quote name='Lucy*'] a kaska do Paya ?????? na to konto co zaliczka ?? pay będzie u mnie w poniedziałek. Dopuszcze go na chwilke do kopma do napisze co i jak z kasą. Quote
Agga Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Kochani mobilizować się zlot tuż tuż... 1.Asiunia+ 1 osoba+ 2psy - domek 2.Linka -domek 3.AggA + 4 osoby - namiot+Koszulka czarna M-nick na rękawie-tył nazwa serwera 4.PaY-namiot+ koszulka 5.AnTu - namiot 6.Komar - namiot+koszulka czarna XL-przód nick na piersi -zdjęcie na rękawie -tył 4 OZDM 2006 7.Misiekesa + 1 osoba - namiot 8.efra_husky + 1 osoba + 3 psy - domek+koszulka granatowa M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006 9.carragan + 1 pies-domek 10.Zaba14 +osoba - namiot+koszulka biała M-nick na rękawie-tył adres serwera i wszystko o psach 11.dbbst + 1 osoba + szpila - namiot 12.lucy* + 1 osoba + pies - domek+koszulkaczarnaM-nick na przodzie na piersi-tył adres serwera +koszulka niebieska M-logo-tył 4OZDM 2006 13.Jureja -domek+koszulka czarnaM-nick pod logo-tył adres serwera 14. Kara_TC - 2psy - domek 15Bogarka - domek +Koszulka czarna XL-nick pod logo-tył 4OZDM2006 16.Olekg18 + 2 psy-namiot 17.mosii+4 psy-namiot 18.rav - namiot 19.Truskawa - namiot 20.AgaCzips + 1 pies - namiot 21.Agatha i CObra +3 psy - namiot 22.ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)+2 osoby+pies-namiot 23.Malawaszka - namiot+koszulkaM-nick na rękawie-tył4OZDM2006 24.marmara_19 + 2 psy - namiot 25.gosica + osoba + 2 psy -namiot 26.rebellia+ pies+koszulka 27.Bogarka-domek+koszulka czarnaM-nick koło logo-tył 4OZDM 2006 28.usia+osoba+2 psy- namiot+koszulka czarna M-nick na rękawie-tył 4OZDM 2006 29.marcino -napisał, że na 90% nas odwiedzi na zlocie 29.KalinaM+1osoba+1pies-namiot+koszulka niebieskaS-nick pod logo-tył nazwa serwera 30.PatikujekZabrze+koszulka czarnaXL-nick pod logo-tył 4OZDM2006 Pagaj -czarna M-nick pod logo-tył sam adres serwera Kochani jak widzicie jakis błąd dajcie znać.Pay przez wekend niedostępny więc jak cos to ja dopisze. Quote
komar Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 hej... a ja moze i tak sie skusze na koszulke;D:D:... czarna XL ze zdjeciem tym co nizej jest na ramieniu, z tyłu napis 4OZD2006 czy jakos tak a z przodu moj nick moze byc;) http://komar5510.webpark.pl/komary.jpg Quote
komar Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 a tak swoja droga to jest to logo ogólnoBOLSKIEJ akcji przciw komarom;D Quote
Recommended Posts