Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diana... co do śniadanka to tylko jak sie zjawisz gdzies we wrocku lyub na zlocie:D... a co do tych namiotów... to namiot wiszący był zemsta za namiot wedrujący który został prznoszony tylko jak mnie i miska nie było... ale przenoszony w dalekie miejsca... a wiszacy powstal w czasie gdy wszyscy byli... ale ze wszyscy byli w domku (pijani) i bylo ciemno to zawiesilismy go przed balkonem i czekalismy az ktos sie zorientuje:D... a pomysłodawcą wiszącego byłem JAD::D:D... moze w tym roku tez coś wymyslimy opryginalnego;)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogladałam zdjęcia z III zlotu...

wyrzerka...piwo:D

wyrzerka piwo:D

ale mam nadzieje ze nie będzie tam pijaków (porządnie opitych tylko "lekko":drink::) co zygzakiem łazą no i którzy beda chodzili w nocy i... wina wina wina dajcie ...mietek ciagle chla i do kibla gna po kaca ma(czy jak to tam było:D)

a z tymi namiotami to musiała byc nie zła jazda...:D

Posted

kalinaM napisał(a):
wyrzerka...piwo:D

toż to motyw przewodni zlotów:evil_lol: :eviltong: Gdzies miałam takie fajne zdjęcia....:cool3: zaraz poszukam:lol:

Posted

Komentarz i fotki z II zlotu dogomaniaków:evil_lol: Sorry nie moglam się powstrzymac...

Na zlociqu było bardzio fajno.Nie często można było zaobserwować zadumanych dogomaniaków a jednak....i oto nadeszła wielkopomna chwila...chwila skupienia...dum dum dum (od lewej TAJRAGA, Rav, Pagaj)

W trudzie, boju i gnoju harowali Komar i Rav aby zapewnić nam wyzywienie.... :cool: Płonie ognisko w lesie...:-D

Chodziliśmy się skarżyć harcerzom, że nie mamy jedzenia a to wszystko przez Tajragę która nam zjadła kiełbaski :P

Oczywiście nie mogło się obejść bez popitki....jednym wystarczyła puszka piffka... (od lewej AnTu i Pagaj)

A inni chcieli wiecej....(plan głowny Rav, za nim ode lewej Komar, misiekesa, PaYooK, zdjecia robi TAJRAGA)

Oto efekt uboczny spożycia fioleciqu.Rav zapomniał, że nie rzuca się w ludzi jedzeniem a zwłaszcza kanapkami z Nutella :P....

Po jedzeniu przyszła pora na chwilę relaxu...czyt.ekscytujące rozmowy o bzykaniu ;-) Rav chyba się trochę speszył... (do młodych dogomaniaków: nie zrozumcie źle pojecia "bzykanie";) )

Oto zdjęcie na którym widać jak dogomaniacy dbają o porządek i czystość.... (moje ulubione:evil_lol: )

Jedzonko było pycha ale ktoś musi to teraz pozmywac....garkotłuki AnTu i Agga...

Niektórym zaczęło się nudzić przez co ujawniły się ich głęboko skrywane talenty artystyczne... :lol: (nie chcecie wiedzieć co w efekcie koncowym Rav wydłubał:evil_lol: ; od lewej TAJRAGA i Rav)

Mała rzecz a cieszy.... :lol: (na planie głownym PaYooK i agatha)

Tuż przed wyjazdem....jak zwykle głodny Komar pozerający butelkę...:lol: (obok Rav)

No to teraz już wiecie z kim będziecie spędzac czas na zlocie:evil_lol:

Posted

muszą być:D... bo jak nie to... to bedziemy podchodzic mieszkańców podlesic i innych pobliskich wiosek:D... a mam gdzies nawet zdjecie wiszącego namiotu;)... ale nie chc emi si go wrzucac:P... ale kto by pomylał że na bandazu to wszystko sie utrzyma;d... a w tym roku tez bede odpalał grilla butla z gazem;D:D:D

Posted

olekg18 napisał(a):
No własnie :( nie było ,a mi agga nadzieje takie zrobiła:(Spoko znów wezme 25 zupek chinskich :D

Hej!

Nie ma bata-ja biore tylko wszystko na styk(poza psim zarciem zeby na Carr nie musiala znowu zywic:oops:)zebym nie musiala znowu polowe zarcia zostawic:lol:

Posted

asiunia napisał(a):
(poza psim zarciem zeby na Carr nie musiala znowu zywic:oops:)

Cala przyjemnosc byla po mojej stronie,szczegolnie ze jak wiadomo ja zawsze duzo ze soba zabieram...Niezorientowanych informuje,ze przewaznie jest to plecak turystyczny (dosyc spory),10l wiadro i dwa,wielkie czarne worki foliowe...

A co do obaw to sa zupelnie nieuzasadnione...Ja tam z przyjemnoscia pobede w gronie dogomaniakow przez te kilka dni.

Posted

carragan napisał(a):
Cala przyjemnosc byla po mojej stronie,szczegolnie ze jak wiadomo ja zawsze duzo ze soba zabieram...Niezorientowanych informuje,ze przewaznie jest to plecak turystyczny (dosyc spory),10l wiadro i dwa,wielkie czarne worki foliowe...

Hej!

I oczywiscie wiadereczko do picia:evil_lol:

Posted

kalinaM napisał(a):
smieszny text do przedostatniego zdjęcia i w ogóle fajne/śmieszne txty do tych fot:lol: .

Bo na tym zlocie wogóle było śmiesznie:evil_lol: Szkoda, ze tak krótko byłam, ale za to jakie wspomnienia są:cool3: Szkoda, ze w zeszłym roku sobie zlocik odpuściłam.... no a w tym nie mogę...:placz:

Posted

Jaaaa... Dianka.... ale przypomniałaś.... to był WYJĄTKOWY zlocik... :multi:
Tak fajnie było...
Tacy fajni ludzie byli...
Ech... fajnie powspominać: ogólne bzykanko... i pana w czerwonym polarku, który nas wszystkich prześladował.... i pekające gumki dziewczyn.... i wogle wogle wogle....:p

Posted

Pagaj napisał(a):
Jaaaa... Dianka.... ale przypomniałaś.... to był WYJĄTKOWY zlocik... :multi:
Tak fajnie było...
Tacy fajni ludzie byli...
Ech... fajnie powspominać: ogólne bzykanko... i pana w czerwonym polarku, który nas wszystkich prześladował.... i pekające gumki dziewczyn.... i wogle wogle wogle....:p

Hahaha te pękające gumki....powiało grozą:eviltong:
A ja gadałam z mamą i....moge jechać!!! HURA HURAAA jak ja się cieszę, ze Was zobaczę:multi: Biorę jednego psiura tylko nie wiem jeszcze czy domek czy namiot bo mam tak...ch**** dojazd do Zawiercia, ze nie wiem czy dam rade z namiotem jeszcze frunąć...:shake: 2 lata temu mialam chyba tylko 3 przesiadki...:angryy:

Posted

Pagaj napisał(a):
Ale masz fajnie, że jedziesz...

Pagajku mój, a Ty nie...??? No nie może Ciebie zabraknąć:placz:

PaY wpisz mnie na listę ja + pies, a co do tego czy namiot czy domek to niedługo powiem.

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Mam nadzieję żę tym razem też bedzie tak fajnie jak wtedy z tego co opowiadacie :lol:

Ja mam nadzieję, ze bedzie jeszcze fajniej:evil_lol:

Posted

Cobra napisał(a):
:) super:) ze bedziesz:) bede mial kogo topic

nie świruj bo się rozmysle...albo inaczej pogadamy:mad:

Komar no teraz to się już od obietnicy nie wykręcisz:eviltong: Szczegół, ze nie pamietam z jakiej okazji to było ani kiedy to było...:evil_lol:

Posted

Cobra napisał(a):
ale Ty maruda jestes

nikt Ci nie karze słuchać:sg168: a teraz mój drogi...nie zasłaniaj mi słońca:evil_lol:
Muszę się nacieszyć:Cool!: :bigcool: :drinking: