Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goldenmanka napisał(a):
ja mam 16 lat :evil_lol:

wątpie czy mi sie uda tym razem.. ale za rok napewno :evil_lol:

ee tam.. ja mam 18 i musialam rodzicow przekonywac :lol: dasz radę ;)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carragan napisał(a):
Pagajeczko,a nie mozesz na te kilka dni zostawic nianczenia swoim chlopakom ? :roll:

Żartowałaś oczywiście??
:bigcool:

PaYooK napisał(a):

Czips jechala z nami w zezlzym roku i miala mniej niz 16 i bylo spoko

Coraz młodszy się zlot robi, hahahah....
Zlot dogomaniaczków :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
A potem wraca dziecię zdeprawowane do domciu....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;)

Posted

Jureja napisał(a):
Przyjedz teraz:lol: ja mam nadzieje,że za 3 lata to tez będzie zlot...

Ja już raz byłam i było suuuper i chętnie przyjechałabym jeszcze raz...ale za tydzien rodzą mi się małe puppeny i nie moge.

Imanca nie namawiam, ale...JEDŹ! Będzie fajnie zobaczysz:cool3: A to, ze nikogo nie znasz to żadne wytłumaczenie. Poznasz na miejscu:evil_lol:

Posted

[quote name='Imanca']A ja też Wam zlociku zazdroszce. Lata już swoje mam, więc nie o wiek chodzi :) Ale nikogo nie znam, a i nikt się nie chce dać wyciągnąć :(

oj... co TY wogole mowisz? ja tez wiekszość osob nie znam ;) ale poznam! Ty też poznasz ;)

Posted

No właśnie, ja byłam niedawno na zlocie użytkowników forum labradory.info.
Ponad trzydzieści osób było i też nikogo nie znałam.
Ale poznałam i było BOSKO :multi:

Grunt to dobre nastawienie i dużo humoru do plecaka.
Dogomaniacy nie gryzą :lol:

Posted

[quote name='Imanca']A ja też Wam zlociku zazdroszce. Lata już swoje mam, więc nie o wiek chodzi :) Ale nikogo nie znam, a i nikt się nie chce dać wyciągnąć :(

Imanca no wiesz co...To już IV zlot na każdym zlocie są osob, które nikogo nie znają. Żeby poznać trzeba się zjawić. Tak więc, decyduj się i z ekipa z Wawy przyjedź.

Posted

LISTA:
Asiunia - pies - domek
Linka - domek
AggA + 4 osoby - namiot + KOSZULKA - M
PaY AnTu - namiot + KOSZULKA
Komar - namiot
Misiekesa + 1 osoba - namiot
efra_husky + 1 osoba + 3 psy - domek KOSZULKA
carragan + 1 pies-domek
Zaba14 +osoba - namiotm+KOSZULKA
dbbst + 1 osoba + szpila - namiot
luc + 1 osoba + pies - domek
Jureja i Kara_TC - 2psy - domek KOSZULKA x 2 (czarna + nick)
Bogarka - domek + KOSZULKA (czarna z białym logo M)
Olekg18 + 2 psy-namiot
rav - namiot
Truskawa - namiot
AgaCzips + 1 pies - namiot
Mosii + 4 psy
Agatha i CObra +3 psy - namiot
ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)
Malawaszka - namiot
marmara_19 + 2 psy - namiot
gosica + osoba + 2 psy -namiot
rebellia+ pies
usia+osoba+2 psy- namiot
marcino -napisał, że na 90% nas odwiedzi na zlocie

Posted

Ja też mam swoje lata.....
A wielu dogomaniaków z Warszawy poznalam na imprazce w La Madam, w kwietniu bodajże, na rzecz schroniska w Ostrowi Maz. Imanka, wiesz jak super zobaczyć kogos w realu, kogo znasz tylko z nicka i konfrontujesz wyobrazenie z osobą?! ile pisku, zdziwienia, radości, bo znajdujesz sie wśród ludz, którzy mówią "wspólnym językiem", a wiek nie odgrywa żadnej roli. Poznałam osoby w wieku moich synów i jesteśmy wręcz zaprzyjaźnieni, brałam udział w kolejnej imprezie i nic to, że byłam najstarsza :oops: . Ale poznałam też kilka osob w moim wieku i to były kobietki z Warszawy właśnie.

Posted

Ja też za najstarszą się nie uważam :icon_roc:, ale coż z tego jade aby pozanc nowych ludzi , ktorzy tak jak i ja moga pogadać o psach i wymienić sie doświadczeniami . Normalni ludzi jak zaczynam im swoje wywyody to odchodza bo maja do.śc , poniewaz zawsze mowie o psach (a może trudno im sie dziwić :roll:).Pozdrowka Gosica

Posted

Ahhh, źle się wyraziłam z tym moim wiekiem. Ja raczej w odpowiednim, żeby spokojnie jeździć od paru lat samodzielnie. Zgody nikogo nie potrzebuje, bo niektórzy mieli takie problemy. Pewnie jestem w wieku niektórych synów i mam takie koleżanki, które mogłyby być moimi mamami :)
Ale tak kompletnie nikogo nie znając to głupio - Wy poznałyście przynajmniej na jakichś imprezach. A co do pisków i zdziwienia i rozmowy we "wspólnym języku" - to tego właśnie zazdroszcze. Ale do sierpnia jeszcze jest czas...

Posted

[quote name='Imanca']Ahhh, źle się wyraziłam z tym moim wiekiem. Ja raczej w odpowiednim, żeby spokojnie jeździć od paru lat samodzielnie. Zgody nikogo nie potrzebuje, bo niektórzy mieli takie problemy. Pewnie jestem w wieku niektórych synów i mam takie koleżanki, które mogłyby być moimi mamami :)
Ale tak kompletnie nikogo nie znając to głupio - Wy poznałyście przynajmniej na jakichś imprezach. A co do pisków i zdziwienia i rozmowy we "wspólnym języku" - to tego właśnie zazdroszcze. Ale do sierpnia jeszcze jest czas...

Hej!

Kochana kiedys musi byc ten pierwszy raz;)Umow sie z warszawiakami na spacer(chodzi mi głownie o Dbsst bo ona bedzie na zlocie)i juz bedzie jakas znajoma osobka:evil_lol:Poza tym wiekszosc z nas zna sie tylko z dogo albo rozmow na gg a na zywo zobaczy sie na zlocie;)Nie ma sie co zastanawiac-bedzie super:evil_lol:

Posted

ELO!!!!

LISTA:
Asiunia - pies - domek
Linka - ???
AggA + 4 osoby - namiot + KOSZULKA - M jasna
PaY AnTu - namiot + KOSZULKA M jasna
Komar - namiot
Misiekesa + 1 osoba - namiot
efra_husky + 1 osoba + 3 psy - domek KOSZULKA
carragan + 1 pies-domek
Zaba14 +osoba - namiotm+KOSZULKA
dbbst + 1 osoba + szpila - namiot
luc + 1 osoba + pies - domek
Jureja i Kara_TC - 2psy - domek KOSZULKA x 2 (jasna M, czarna + nick)
Bogarka - domek + KOSZULKA (czarna z białym logo M)
Olekg18 + 2 psy-namiot
rav - namiot
Truskawa - namiot
AgaCzips + 1 pies - namiot
Mosii + 4 psy
Agatha i CObra +3 psy - namiot
ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)
Malawaszka - namiot + KOSZULKA M
marmara_19 + 2 psy - namiot
gosica + osoba + 2 psy -namiot
rebellia+ pies
usia+osoba+2 psy- namiot
marcino -napisał, że na 90% nas odwiedzi na zlocie

Posted

ELO!!!

mam do zaproponowania aha nick albo pod logo albo na rekawku

Koszt w raz z koszulka (logo male na piersi- to z załacznika) , z tyłu napis , + nick koszt to 29-32 zł brutto.

Koszulka 155 gr/m2 100% bawełna, niebieski, biały , czarny , grantowy, rozmiary od S do XXL

a na tylniej stronie jest skrot IV OZDM2006 oczywiscie bedzie pelna nazwa :)

Posted

ELO!!!

uaktualniona lista osob ktre wplacily za domek zaliczke:

Asik 50 zł
Kara_TC 50 zł
Jureja 50 zł
Efra-husky 50 zł
Lucy*100 zł
Carry 60 zł

ja dolozylem 40 zetka do zaliczki bo wynosila ona 400 zł

potwierdzenia wplat mam wydrukowane oraz wydrukowana wplata na zaliczke jest