Agga Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 COberko czy Tobie się chopak na oczy rzuciło?Cały czas tam jesteście. Ja sobie z Agatka ustaliłam i już od dawna na liście jesteście. :mad: A póki pamiętam. ROzmawiałam z Payem. Powiedział, że w poniedziałek się dowie co do koloru koszulek. Ale myśli, że z tym nie będzie problemu. No ludziska deklarwować się co do koszulek. Trzeba zamówieine zrobić. Szybciutko się obmierzyć tu i ówdzie :DSzczególnie ówdzie:P WAŻNE!!!!!! Kochani przypominam o zabraniu stroju kąpielowego. Jest możliwość popływania w basenie. Niech ktos tylko o tym zapomni:mad: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ja koszulkę też ale nie wiem jaki rozmiar :evil_lol: :oops: Quote
PaYooK Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 ELO!!! wiec tak: biała koszlka + nadruk A4 = 25 zł czarna koszulka + nadruk A4 = 35 zł W cenę wliczona jest biała/czarna, bawełniana koszulka o gramaturze 155, splocie 32 oraz nadruk wielkości formatu A4. Nadruk można umieścić w prawie każdym miejscu na koszulce. Jeżeli życzysz sobie zrobić drugi nadruk A4 na tej samej koszulce (np. jeden z przodu, drugi z tyłu), to dopłacasz 13 PLN. jeszcze dzis podjade i zapytam jakie koszta przy wiekszej ilosci Quote
PaYooK Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 ELO!!! proponowane rozdzielenie osob: 1 domek PIETRO - 1 POKOJ KARA_TC i JUREJA PIETRO - 2 POKOJ LUCY i SIOSTRA PARTER - CARRAGAN 2 domek PIETRO - 1 POKOJ EFRA + 1 (piatek - niedziela mozliwe ze od 16,08) PIETRO - 2 POKOJ BOGARKA + DAGA&OSKAR PARTER - ASIK Quote
PaYooK Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 propozycja.... jesli ktos ma ciekawszy pomysl niech sie nim podzieli Quote
efra-husky Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 mi się twój pomysł bardzo podoba :klacz: Jestem za :thumbs: Quote
PaYooK Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 ELO!! oto lista osob ktora wplacila zaliczke: Lucy* + siostra = 100 zł Kara_TC = 50 zł Asik = 50 zł CARRagan = 60 zł :mad: :mad: Quote
PaYooK Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 LISTA: Asiunia - pies - domek Linka - domek AggA + 4 osoby - namiot + KOSZULKA - M PaY AnTu - namiot + KOSZULKA Komar - namiot Misiekesa + 1 osoba - namiot efra_husky + 1 osoba + 3 psy - domek KOSZULKA carragan + 1 pies-domek Zaba14 +osoba - namiotm+KOSZULKA dbbst + 1 osoba + szpila - namiot luc + 1 osoba + pies - domek Jureja i Kara_TC - 2psy - domek KOSZULKA x 2 (czarna + nick) Bogarka - domek + KOSZULKA (czarna z białym logo M) Olekg18 + 2 psy-namiot rav - namiot Truskawa - namiot AgaCzips + 1 pies - namiot Mosii + 4 psy Agatha i CObra +3 psy - namiot ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje) Malawaszka - namiot marmara_19 + 2 psy - namiot gosica + osoba + 2 psy -namiot rebellia+ pies usia+osoba+2 psy- namiot marciomo Quote
Agga Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 To niech będzie biała M rebellia i mossi a wy gdzie macie miejsce noclegu? Quote
malawaszka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 malawaszka napisał(a):ja koszulkę też ale nie wiem jaki rozmiar :evil_lol: :oops: i znowu o mnie zapomnieli :diabloti: Quote
KaRa_ Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!! nastepne wplaty wplyneły od ASik KaRa_Tc i Jureja :cool1: zapomniales dodac do listy Jureji co wplacily zaliczke za domek;) Quote
Agga Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='malawaszka']i znowu o mnie zapomnieli :diabloti: Waszko tu trzeba krzyczec inaczej nie darady Ja mysle, że M ci wystarczy kochana:evil_lol: Quote
Usia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 hmmmmmmmyyyy jezeli tu i teraz trzeba krzyczeć to co bedzie jak sie spotkamy wszyscy w grupie ??:razz: :multi: Quote
Usia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 słuchajcie a co z transportem jak jedziemy?? czy grupa ze stolicy jakoś sie spotyka i jedzie razem czy tak kazdy sam sobie ?? jesli spotykamy sie gdzieś w pociagu to bedzie juz rogrzewka przed imprezką :Cool!::):):):) :drinking::cunao: Quote
Agga Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 mossi za noclegi płaci sie chyba pod koniec zlotu. usia grupa z wawy przyjeżdza o innej godzinie niż grupa z Pozka, Wrocka i Opola oraz innych miast. Z roku poprzedniego: to wawka była przed nami chyba w morsku. CHYba dwa auta po nas przyjechały na dworzec w Zwierciu i zabrały nas do Morska:lol: Z tego co mi się planuje moja 4 załogi pojedzie autem wiec ja jade praktycznie bez bagażu.Więc jakos damy rade. Quote
Usia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 dobra to ja do tych co jada ze stolicy.Ja bede w takim razie jechac prawdopodobnie samochodem wiec mam miejsca na 2 osoby ewentualnie 3 w duzym scisku :eviltong: (golf 2+ moje bydlaki) albo moge wziac bagaze jak by co , pisac na pw Quote
KaRa_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Agga']mossi za noclegi płaci sie chyba pod koniec zlotu. usia grupa z wawy przyjeżdza o innej godzinie niż grupa z Pozka, Wrocka i Opola oraz innych miast. Czyli my z tych miast jedziemy jednym pociagiem tak?:cool3: Ile godzin sie jedzie z Poznania?aby moja sucz wytrzymala podroz:lol: Quote
KaRa_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Bogarka napisał(a):Kara TC, którego psa bierzesz? Biore Delte czyli w moim banerze na środku czekoladke;) Quote
Cimi Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 KaRa_TC napisał(a):Czyli my z tych miast jedziemy jednym pociagiem tak?:cool3: Ile godzin sie jedzie z Poznania?aby moja sucz wytrzymala podroz:lol: Kara musisz liczyć około 6 godzin- właśnie sprawdzałam :eviltong:. A pies wytrzyma też się kiedyś zastanawiałam czy mój pies wytzryma, ale my miałyśmy o 3 godziny dłuższą podróż ;). Quote
KaRa_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Cimi napisał(a):Kara musisz liczyć około 6 godzin- właśnie sprawdzałam :eviltong:. A pies wytrzyma też się kiedyś zastanawiałam czy mój pies wytzryma, ale my miałyśmy o 3 godziny dłuższą podróż ;). Ostatnio jechała 40min autobusem i tramwajem i robiła sceny:lol: że zamiast siedziec to ona musiala sie polozyc i blokowac przejscie, albo wstawa i chciala na mnie skoczyc:evil_lol: Quote
Cimi Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 No do zlotu jeszcze trochę czasu jest, więc możesz smiało przyzwyczajać psa do dłuższych podróży :lol:. Mój pies to na samym początku się kładł i wstawał na każdy odgłos :cool3:. Quote
Recommended Posts