Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

COberko czy Tobie się chopak na oczy rzuciło?Cały czas tam jesteście. Ja sobie z Agatka ustaliłam i już od dawna na liście jesteście. :mad:

A póki pamiętam. ROzmawiałam z Payem. Powiedział, że w poniedziałek się dowie co do koloru koszulek. Ale myśli, że z tym nie będzie problemu.
No ludziska deklarwować się co do koszulek. Trzeba zamówieine zrobić. Szybciutko się obmierzyć tu i ówdzie :DSzczególnie ówdzie:P

WAŻNE!!!!!!

Kochani przypominam o zabraniu stroju kąpielowego. Jest możliwość popływania w basenie. Niech ktos tylko o tym zapomni:mad: :evil_lol:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ELO!!!

wiec tak:
biała koszlka + nadruk A4 = 25 zł
czarna koszulka + nadruk A4 = 35 zł

W cenę wliczona jest biała/czarna, bawełniana koszulka o gramaturze 155, splocie 32 oraz nadruk wielkości formatu A4. Nadruk można umieścić w prawie każdym miejscu na koszulce. Jeżeli życzysz sobie zrobić drugi nadruk A4 na tej samej koszulce (np. jeden z przodu, drugi z tyłu), to dopłacasz 13 PLN.

jeszcze dzis podjade i zapytam jakie koszta przy wiekszej ilosci

Posted

ELO!!!

proponowane rozdzielenie osob:
1 domek
PIETRO - 1 POKOJ KARA_TC i JUREJA
PIETRO - 2 POKOJ LUCY i SIOSTRA
PARTER - CARRAGAN
2 domek
PIETRO - 1 POKOJ EFRA + 1 (piatek - niedziela mozliwe ze od 16,08)
PIETRO - 2 POKOJ BOGARKA + DAGA&OSKAR
PARTER - ASIK

Posted

LISTA:
Asiunia - pies - domek
Linka - domek
AggA + 4 osoby - namiot + KOSZULKA - M
PaY AnTu - namiot + KOSZULKA
Komar - namiot
Misiekesa + 1 osoba - namiot
efra_husky + 1 osoba + 3 psy - domek KOSZULKA
carragan + 1 pies-domek
Zaba14 +osoba - namiotm+KOSZULKA
dbbst + 1 osoba + szpila - namiot
luc + 1 osoba + pies - domek
Jureja i Kara_TC - 2psy - domek KOSZULKA x 2 (czarna + nick)
Bogarka - domek + KOSZULKA (czarna z białym logo M)
Olekg18 + 2 psy-namiot
rav - namiot
Truskawa - namiot
AgaCzips + 1 pies - namiot
Mosii + 4 psy
Agatha i CObra +3 psy - namiot
ALicjaRydzewska (mam taką nadzieje)
Malawaszka - namiot
marmara_19 + 2 psy - namiot
gosica + osoba + 2 psy -namiot
rebellia+ pies
usia+osoba+2 psy- namiot
marciomo

Posted

[quote name='PaYooK']ELO!!!

nastepne wplaty wplyneły od ASik KaRa_Tc i Jureja :cool1:
zapomniales dodac do listy Jureji co wplacily zaliczke za domek;)

Posted

[quote name='malawaszka']i znowu o mnie zapomnieli :diabloti:

Waszko tu trzeba krzyczec inaczej nie darady Ja mysle, że M ci wystarczy kochana:evil_lol:

Posted

słuchajcie a co z transportem jak jedziemy?? czy grupa ze stolicy jakoś sie spotyka i jedzie razem czy tak kazdy sam sobie ?? jesli spotykamy sie gdzieś w pociagu to bedzie juz rogrzewka przed imprezką :Cool!::):):):) :drinking::cunao:

Posted

mossi za noclegi płaci sie chyba pod koniec zlotu.
usia grupa z wawy przyjeżdza o innej godzinie niż grupa z Pozka, Wrocka i Opola oraz innych miast. Z roku poprzedniego: to wawka była przed nami chyba w morsku. CHYba dwa auta po nas przyjechały na dworzec w Zwierciu i zabrały nas do Morska:lol: Z tego co mi się planuje moja 4 załogi pojedzie autem wiec ja jade praktycznie bez bagażu.Więc jakos damy rade.

Posted

dobra to ja do tych co jada ze stolicy.Ja bede w takim razie jechac prawdopodobnie samochodem wiec mam miejsca na 2 osoby ewentualnie 3 w duzym scisku :eviltong: (golf 2+ moje bydlaki) albo moge wziac bagaze jak by co , pisac na pw

Posted

[quote name='Agga']mossi za noclegi płaci sie chyba pod koniec zlotu.
usia grupa z wawy przyjeżdza o innej godzinie niż grupa z Pozka, Wrocka i Opola oraz innych miast.
Czyli my z tych miast jedziemy jednym pociagiem tak?:cool3: Ile godzin sie jedzie z Poznania?aby moja sucz wytrzymala podroz:lol:

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Czyli my z tych miast jedziemy jednym pociagiem tak?:cool3: Ile godzin sie jedzie z Poznania?aby moja sucz wytrzymala podroz:lol:

Kara musisz liczyć około 6 godzin- właśnie sprawdzałam :eviltong:. A pies wytrzyma też się kiedyś zastanawiałam czy mój pies wytzryma, ale my miałyśmy o 3 godziny dłuższą podróż ;).

Posted

Cimi napisał(a):
Kara musisz liczyć około 6 godzin- właśnie sprawdzałam :eviltong:. A pies wytrzyma też się kiedyś zastanawiałam czy mój pies wytzryma, ale my miałyśmy o 3 godziny dłuższą podróż ;).

Ostatnio jechała 40min autobusem i tramwajem i robiła sceny:lol: że zamiast siedziec to ona musiala sie polozyc i blokowac przejscie, albo wstawa i chciala na mnie skoczyc:evil_lol:

Posted

No do zlotu jeszcze trochę czasu jest, więc możesz smiało przyzwyczajać psa do dłuższych podróży :lol:. Mój pies to na samym początku się kładł i wstawał na każdy odgłos :cool3:.