KaRa_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Na szczescie w pociagach nie ma wielkich drgan jak to w autobusach;) troszke przeraza mnie ta mysl tej jazdy z bagazami i z psem:lol: Quote
Agga Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='KaRa_TC']Czyli my z tych miast jedziemy jednym pociagiem tak?:cool3: Ile godzin sie jedzie z Poznania?aby moja sucz wytrzymala podroz:lol: Tak ekipa z Pozka do Wrocka i do Opola. Po drodze się zbieramy. DO opola hmmm 3.33 h jakos tak +/- następny etap w tym samym pociagu Opole -Katowice. W Katwoicach jak sie da wysikanie psów:lol: Ostatnio któryś sikał na peronie:lol: Nie pamietam czy to nie był Pagajek włąsnie:roll: W katowicach osobowym do Zawiercia tłoczno ale raźnie:multi: W Zawiericu duzo miejsca na wysikanie i odpoczynek psów i nas. Wtam czekamy az jakas dobra dusza po nas przyjedzie. Zawsze pożna iść na pieszo w ostateczności:evil_lol: Ogólnie jest wesoło. Zdarza się zgubić to i owo ale wszystko idzie dość prężnie:diabloti: Quote
00000 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Agga'] Ostatnio któryś sikał na peronie:lol: Nie pamietam czy to nie był Pagajek włąsnie:roll: No jaki dworzec - taka reakcja....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ech... chyba zaczynam zazdościć Wam :-( Quote
KaRa_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Agga']Tak ekipa z Pozka do Wrocka i do Opola. Po drodze się zbieramy. DO opola hmmm 3.33 h jakos tak +/- następny etap w tym samym pociagu Opole -Katowice. W Katwoicach jak sie da wysikanie psów:lol: Ostatnio któryś sikał na peronie:lol: Nie pamietam czy to nie był Pagajek włąsnie:roll: W katowicach osobowym do Zawiercia tłoczno ale raźnie:multi: W Zawiericu duzo miejsca na wysikanie i odpoczynek psów i nas. Wtam czekamy az jakas dobra dusza po nas przyjedzie. Zawsze pożna iść na pieszo w ostateczności:evil_lol: Ogólnie jest wesoło. Zdarza się zgubić to i owo ale wszystko idzie dość prężnie:diabloti: Ale do tego Wrocka sie przesiadamy na Opole? Quote
Agga Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='KaRa_TC']Ale do tego Wrocka sie przesiadamy na Opole? Wsiadasz w Pozku i wysiadasz w Katowicach luz bluss:lol: Grzejecie miejsca od Pozka:eviltong: Quote
KaRa_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Agga']Wsiadasz w Pozku i wysiadasz w Katowicach luz bluss:lol: Grzejecie miejsca od Pozka:eviltong: Ufff no to pieknie;). Niech ten czas leci szybciej do tego zlotu a przy zlocie moze zwolnic:evil_lol: Quote
PaYooK Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 ELO!! wlasnie sobie srawdzalem połączenia i chyba z poznania wyruszymy o 7:35 w katowicach przesiadka na osobowe i do zawiercia na 13:48 i do morksa bylby autobus o 14:15 i by bylo jakies 5 km do przejscia od przystanku do osrodka Quote
KaRa_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!! wlasnie sobie srawdzalem połączenia i chyba z poznania wyruszymy o 7:35 w katowicach przesiadka na osobowe i do zawiercia na 13:48 i do morksa bylby autobus o 14:15 i by bylo jakies 5 km do przejscia od przystanku do osrodka To czeka nas dluuga podroz:evil_lol: Mam nadzieje,ze ktos mi z ta moja histeryczka pomoze :lol: Quote
Jureja Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Agga']Tak ekipa z Pozka do Wrocka i do Opola. Po drodze się zbieramy. DO opola hmmm 3.33 h jakos tak +/- następny etap w tym samym pociagu Opole -Katowice. To super,że wszyscy jedziemy razem:multi: . A kto jedzie ze mną i karą od razu z Poznania.nie chciałybysmy wsiadac do pociągu w Poznaniu same;) .Prawda Kara:cool3: Quote
Agga Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 kara spokojnie wrazei czego tableteczki sie da. pay myslisz, że dadza rade 5 km na nogachOdrazu mi sie kojarzą zeszłoroczne wakacje w Niechorzu:lol: Jureja w pozku pay i Antu:lol: czyli odbiór bagazy nastąpił by w Morsku. Quote
PaYooK Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 ELO!! napewno ja i AnTu + moj kumpel z klasy ktory nie jest na liscie :evil_lol: Quote
PaYooK Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 [quote name='Agga']kara spokojnie wrazei czego tableteczki sie da. pay myslisz, że dadza rade 5 km na nogachOdrazu mi sie kojarzą zeszłoroczne wakacje w Niechorzu:lol: Jureja w pozku pay i Antu:lol: czyli odbiór bagazy nastąpił by w Morsku. ELO!!! hmmm jak bez plecakow co to jest 5 km :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='Agga']kara spokojnie wrazei czego tableteczki sie da. pay myslisz, że dadza rade 5 km na nogachOdrazu mi sie kojarzą zeszłoroczne wakacje w Niechorzu:lol: Jureja w pozku pay i Antu:lol: czyli odbiór bagazy nastąpił by w Morsku. Tu nie chodzi o tableteczki tylko o wiercenie sie :lol: 5km na nogach?:crazyeye: Quote
PaYooK Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 ELO!!! w zeszlym roku w niechorzu przedreptalismy jakies 15-20 km :cool3: Quote
KaRa_ Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 [quote name='PaYooK']ELO!!! w zeszlym roku w niechorzu przedreptalismy jakies 15-20 km :cool3: O jacie:crazyeye: ja ostatnio szlam 8km to myslalam,ze padne:roll: Quote
Diana14 Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Zazroszczę Wam zlociku:roll: ....Moze za 3 lata przyjadę (jak jeszcze zlocik organizowany będzie;) ) Quote
Jureja Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Przyjedz teraz:lol: ja mam nadzieje,że za 3 lata to tez będzie zlot... Quote
PaYooK Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 ELO!!! tak klikalem sobie z Agga i wpadł pomysl ;) mozna by zrobic taka smycz na klucze zlotowa za 12 zeta kolor niebieski napis np bialy Quote
tunio Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Pagajeczko,a nie mozesz na te kilka dni zostawic nianczenia swoim chlopakom ? :roll: BTW.Co do transportu bezposrednio do Morska,to jesli w tym roku tez mnie podrzuci Dawid,zawsze moge mu powiedziec,ze znowu zapomnialam pieniedzy :evil_lol: Quote
M&M&O&I Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Zazdroszcze Wam :razz: Jak za rok będzie zlot to napewno będę... bo teraz za młoda jestem i rodzice mnie nie puszczą :roll: Quote
tunio Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Goldenmanka napisał(a):bo teraz za młoda jestem i rodzice mnie nie puszczą :roll: Czipsowej Agi tez puscic nie chcieli,ale chyba jednak do nich dotarlo,ze ani nie gryziemy,ani nie deprawujmy,bo Aga obecna na zlocie byla ;) Tak wiec negocjuj,a nuz... ;) Quote
PaYooK Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 ELO!!! no ba z taka ekipa nie strach sie mlodzikow puszczac :D Quote
M&M&O&I Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 ja mam 16 lat :evil_lol: wątpie czy mi sie uda tym razem.. ale za rok napewno :evil_lol: Quote
PaYooK Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 ELO!! Czips jechala z nami w zezlzym roku i miala mniej niz 16 i bylo spoko Quote
Recommended Posts