Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KaRa_TC']Czyli my z tych miast jedziemy jednym pociagiem tak?:cool3: Ile godzin sie jedzie z Poznania?aby moja sucz wytrzymala podroz:lol:

Tak ekipa z Pozka do Wrocka i do Opola. Po drodze się zbieramy. DO opola hmmm 3.33 h jakos tak +/-
następny etap w tym samym pociagu Opole -Katowice. W Katwoicach jak sie da wysikanie psów:lol: Ostatnio któryś sikał na peronie:lol: Nie pamietam czy to nie był Pagajek włąsnie:roll:
W katowicach osobowym do Zawiercia tłoczno ale raźnie:multi:
W Zawiericu duzo miejsca na wysikanie i odpoczynek psów i nas. Wtam czekamy az jakas dobra dusza po nas przyjedzie. Zawsze pożna iść na pieszo w ostateczności:evil_lol: Ogólnie jest wesoło. Zdarza się zgubić to i owo ale wszystko idzie dość prężnie:diabloti:

Posted

[quote name='Agga'] Ostatnio któryś sikał na peronie:lol: Nie pamietam czy to nie był Pagajek włąsnie:roll:

No jaki dworzec - taka reakcja....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Ech... chyba zaczynam zazdościć Wam :-(

Posted

[quote name='Agga']Tak ekipa z Pozka do Wrocka i do Opola. Po drodze się zbieramy. DO opola hmmm 3.33 h jakos tak +/-
następny etap w tym samym pociagu Opole -Katowice. W Katwoicach jak sie da wysikanie psów:lol: Ostatnio któryś sikał na peronie:lol: Nie pamietam czy to nie był Pagajek włąsnie:roll:
W katowicach osobowym do Zawiercia tłoczno ale raźnie:multi:
W Zawiericu duzo miejsca na wysikanie i odpoczynek psów i nas. Wtam czekamy az jakas dobra dusza po nas przyjedzie. Zawsze pożna iść na pieszo w ostateczności:evil_lol: Ogólnie jest wesoło. Zdarza się zgubić to i owo ale wszystko idzie dość prężnie:diabloti:

Ale do tego Wrocka sie przesiadamy na Opole?

Posted

[quote name='KaRa_TC']Ale do tego Wrocka sie przesiadamy na Opole?

Wsiadasz w Pozku i wysiadasz w Katowicach luz bluss:lol: Grzejecie miejsca od Pozka:eviltong:

Posted

[quote name='Agga']Wsiadasz w Pozku i wysiadasz w Katowicach luz bluss:lol: Grzejecie miejsca od Pozka:eviltong:
Ufff no to pieknie;). Niech ten czas leci szybciej do tego zlotu a przy zlocie moze zwolnic:evil_lol:

Posted

ELO!!

wlasnie sobie srawdzalem połączenia i chyba z poznania wyruszymy o 7:35 w katowicach przesiadka na osobowe i do zawiercia na 13:48 i do morksa bylby autobus o 14:15 i by bylo jakies 5 km do przejscia od przystanku do osrodka

Posted

[quote name='PaYooK']ELO!!

wlasnie sobie srawdzalem połączenia i chyba z poznania wyruszymy o 7:35 w katowicach przesiadka na osobowe i do zawiercia na 13:48 i do morksa bylby autobus o 14:15 i by bylo jakies 5 km do przejscia od przystanku do osrodka
To czeka nas dluuga podroz:evil_lol: Mam nadzieje,ze ktos mi z ta moja histeryczka pomoze :lol:

Posted

[quote name='Agga']Tak ekipa z Pozka do Wrocka i do Opola. Po drodze się zbieramy. DO opola hmmm 3.33 h jakos tak +/-
następny etap w tym samym pociagu Opole -Katowice.

To super,że wszyscy jedziemy razem:multi: .
A kto jedzie ze mną i karą od razu z Poznania.nie chciałybysmy wsiadac do pociągu w Poznaniu same;) .Prawda Kara:cool3:

Posted

kara spokojnie wrazei czego tableteczki sie da.
pay myslisz, że dadza rade 5 km na nogachOdrazu mi sie kojarzą zeszłoroczne wakacje w Niechorzu:lol:
Jureja w pozku pay i Antu:lol:

czyli odbiór bagazy nastąpił by w Morsku.

Posted

[quote name='Agga']kara spokojnie wrazei czego tableteczki sie da.
pay myslisz, że dadza rade 5 km na nogachOdrazu mi sie kojarzą zeszłoroczne wakacje w Niechorzu:lol:

ELO!!!
hmmm jak bez plecakow co to jest 5 km :evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']kara spokojnie wrazei czego tableteczki sie da.

Tu nie chodzi o tableteczki tylko o wiercenie sie :lol: 5km na nogach?:crazyeye:

Posted

[quote name='PaYooK']ELO!!!

w zeszlym roku w niechorzu przedreptalismy jakies 15-20 km :cool3:
O jacie:crazyeye: ja ostatnio szlam 8km to myslalam,ze padne:roll:

Posted

Pagajeczko,a nie mozesz na te kilka dni zostawic nianczenia swoim chlopakom ? :roll:

BTW.Co do transportu bezposrednio do Morska,to jesli w tym roku tez mnie podrzuci Dawid,zawsze moge mu powiedziec,ze znowu zapomnialam pieniedzy :evil_lol:

Posted

Goldenmanka napisał(a):
bo teraz za młoda jestem i rodzice mnie nie puszczą :roll:

Czipsowej Agi tez puscic nie chcieli,ale chyba jednak do nich dotarlo,ze ani nie gryziemy,ani nie deprawujmy,bo Aga obecna na zlocie byla ;) Tak wiec negocjuj,a nuz... ;)