Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A i dodam jeszcze że jak ja pierwsza wyjeżdżałam to PaY tak namietnie mnie pożegnał że aż mi zrobił siniaka naszyi(to świństwo wygąda jak malinka i dziwnie się na mnie rodzinka patrzy a szczególnie babcie)

Posted

A jak chłopaki wysiedli w Wrocku to byla chwilka przerwy to Komar pobiegl po ciastka dla Czipsowej na pocieszenie, a pozniej chlopaki biegli za pociagiem aby wszystkim przybic piatke;)

Posted

Marta_Ares napisał(a):
o KaRa super dzieki za fotki:)
P.S. A to chyba Twoje psy były w sierpniowym numerze Mojego Psa (w temacie o nadawaniu imion)????

Te fotki na zachete byly,aby inni owniez wrzucali;).A no te moje burki zapozowaly troszke;)

Posted

komar napisał(a):
a ja powróciłem bo robiłe szybkiego formata... no pomysle nad powiekzeniem rodzinki... UWAGA!!! POSZUKUJE RODZICÓW:D

Moge być Twoją matka:lol:

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
A i dodam jeszcze że jak ja pierwsza wyjeżdżałam to PaY tak namietnie mnie pożegnał że aż mi zrobił siniaka naszyi(to świństwo wygąda jak malinka i dziwnie się na mnie rodzinka patrzy a szczególnie babcie)

Teletubisie i TULIMY :evil_lol: :calus:

Posted

[quote name='KaRa_TC']A ja mam bardzo fajne zdjecie uśmiechu Sary:evil_lol:

P.S: Chyba musze sie wkupic do tej patologicznej rodzinki, czekam na propozycje adopcji:diabloti:

Jaki cudny "UŚMIECH" :diabloti: dzięki !!!! :evil_lol: :evil_lol:

a tak wogle to możesz być moją synową :cool3: co Ty na to ?? (teraz czekam na propozycje odnosnie mojego syna :eviltong: )

Posted

Lucy* napisał(a):
Jaki cudny "UŚMIECH" :diabloti: dzięki !!!! :evil_lol: :evil_lol:
a tak wogle to możesz być moją synową :cool3: co Ty na to ?? (teraz czekam na propozycje odnosnie mojego syna :eviltong: )

Wiedziałam,że uśmiech się spodoba:evil_lol: Już się stałam matką Komar:evil_lol: