Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mrowka']no wiesz o co mi chodzilo :evil_lol: Pana P. tez prawie nie widac przeciez :roll:

Pan P. w piątek pojechał do domu balować na wieczorze kawalerskim...:cool1: :roll:

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Wiadomo że fajnie, ja chcę spowrotem do was wszyskich
a ty mrówka wiesz że moją wnuczką jesteś prawda???
:crazyeye: czy ja mam wkoncu babcie?! :crazyeye: czy ja dobrze widze?! :crazyeye:
:multi: jee mam babcie :multi: :lol:
No dobra a teraz przejdzmy do rzeczy babciu :loveu: koniec wakacji sie zbliza no i przydaloby sie troche noo yy pieniazkow :cool3: :evil_lol:

Antu swietne fotki!! :loveu:

no prosze kogo ja widze wkoncu :evil_lol:

Posted

[quote name='Diana14']Pan P. w piątek pojechał do domu balować na wieczorze kawalerskim...:cool1: :roll:
No ladnie, jaki balangowicz sie z niego zrobil.. :shake:
nie mow ze na weselicho idziecie :placz: ja tez chce :placz: przyniescie chociaz kawalek ciasta dla biednej mrowy :cool3:

Posted

Hej mróweczko masz babcie i nawet pradziadka!!!
Którym jest Komar
wstawiałam w tej galerii gdzies na poczatku drzewo genealogiczne naszej wielkiej kazirodzkiej rodziny więc poszukaj i się przyjzyj co i jak:D

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Świetna piosenka Orzeszku a teraz prosimy coś o całym zlocie i jego zlotowiczach:D

Dzieki pati, o zlotowiczach tez bedzie jak tylko odezwie sie wena :P
Bo narazie mam tylko do milosnych:lol:
A o tych procentach nie bede sie wypowiadal, bo sam juz sie pobubilem:oops:

Posted

Tatusia a dlaczego dopiero teraz mi to muwisz i to nawet nie osobiście:placz:

Można było dyskretniej:placz:

No to teraz przyznac się kto jest moją prawdziwą rodziną bo ojcu własnemu wierzyć nie można tylko ciekawe czemu cała rodzinka taka podobno do Komarka??:evil_lol:

Posted

ten dymek to taka bariera oznaczajaca nasze łobozowisko:-)... przeciez na zlocie mowilem że was adoptowałem... a to ze wszyscy do mnie podobni to juz inna kwestia:D