Agga Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Kochani ale mnie wzięło na pisanie:oops: Napisałąm to co czułam. Pewnie można by jeszcze więcej. Ale osoby na których mi zależy to sami wiedzą co i jak. Patikujek jutro dajemy czadu w Opolu. We wtorek atakujemy Katowice! Katowice uważajcie nadciaga Agga, Patikujek i orzech!! Kochani ja was prosze gadajcie na temat naszej patologicznej rodziny tutaj co albo na temacie rodzinka na offie. Quote
olekg89 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 O nie to wy tez we wtorek do katowic??????O matko boska!!!! Quote
olekg89 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Kaja & Czarek ( miały tez inne imiona) Kaja to była ME ME a Czarek Fu Fu vel gucci Quote
Patikujek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Zapomniałaś Agguniu że we wtoreki nasz ukochany nadpobudliwy dzieciak tez jedzie:evil_lol: A ja mogę jedynie potwierdzić wszystkie słowa Aggi i czekać z niecierpliwością na następny zlocik:placz: Agguniu jutro w Opolu pokażemy jak się zachowują przyzwoici ludzie:evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Nie Tanina to była MEME a Olo to FUFU przeciez nawet na namiocie podpisałeś:evil_lol: A imiona Kaji i Czarka podajemy tylko na pv bo w poście to by na dzień dobry ban był:D A na tym zdjęciu chatki GOPR jest takja do połowy ścięta przez zdjęcie tablica(granatowa z białym kóółkiem i czerwonym krzyżem) i ja wykręciłam w niej jedną śróbkę i wisiała obie przed naszym odjazdem ledwo co więc zastanawiam się czy dalej wisi czy już spadła:evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 A co do drzewka to tylko krótko powiem że sami se zróbcie bo na nie to cała ściana by potrzebna była Quote
AgaCzips Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ufff...:lol: czego sie nie robi dla rodziny:lol: Quote
Patikujek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Boskie Aguś gratuluje jakbym to chciała na ścianie rozpisać to by ściany nie starczyło:evil_lol: Quote
Linka Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 to rozumiem że mogę już mowic do orzecha per szwagrze?:evil_lol: :eviltong: Quote
orzech Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 No to przez nastepne pare lat bede mial to zdjecie na pulpicie:loveu: Quote
AgaCzips Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 jak sie Asik przypomni jakie ma dzieci to uzupełnimy:evil_lol: Quote
Agga Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 MIsia BORA Tuficzek gdzieś pana zgubił Metka Quote
Patikujek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 No to ja powżucam jeszcze kilka komórkowych fotek z dnia nr. 0 i kilka późniejszych tez tam jest No to najpierw Olek(poznawał teren dnia zerowego) Kaja troszeczkę zdenerwowała się na Torę i Olek własnie wołałą ją po jej niecenzuralnym imieniu Jesli wisiała tabliczka ZAKAZ to Olek jej nie widział akurat okulary mu spadły Baksymilian Olo Tanina, Żaba14 i Dawid Tora A tak wyglądało obozowisko zanim przyjechała reszta zlotowiczów A oto kondonik Olka:evil_lol: A tak wyglądało po przyjeździe reszty Daga Maleństwo Gerda Metka Vega A tak wygladały skałki na które wspinał się Olek A tak wygladaja nocą te same skałki (rzecz jasna w dzień wesela podświetlone na zielono) Quote
Patikujek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 No i jeszcze nasz ukochany stok Tak wyglądał kosz w domku nr. 13 w niedziele(dzień wyjazdu) Quote
Patikujek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Asiu czas wziąc Bilobil może ci się przypomni:D Quote
Lucy* Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 orzech napisał(a):No to przez nastepne pare lat bede mial to zdjecie na pulpicie:loveu: Orzech :shake: .... kobietom się mówi że dożywotnio :evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 O i kolejne fotki:D, A Orzech tą fotke po prostu na inna ładniejszą za kilka dni zmieni:D Quote
Agga Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Czaruś synalek Oleczka Olek jak zwykle czarował swym wzrokiem Maleństwo Kaja Quote
Recommended Posts