AnTu Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='bigos']Komarku-czekam na pamietnik z drugiego dnia zlotu;) Chętnie powspominam zagadki "matematyczno-przyrodnicze":p:p:p ale co?? hahaha Quote
AgaCzips Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 KaRa_TC napisał(a):To juz sie boje:evil_lol: :diabloti: Quote
Patikujek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 efra-husky napisał(a):Teletubisie i TULIMY :evil_lol: :calus: W wydaniu sparingowym:evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 A ja proponuje tatusiu(Komarze) żebys mi zmajstrował jakąś mamusie w końcu dobrze jest jak córka sie wychowuje przy matce:D Quote
AgaCzips Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Agga']Akurat w dniu naszego wyjazdu na ośrodku zaczęła się zabawa. (Bikini Party). niestety:-( [quote name='Agga'] Miały być wybory Miss mokrego podkoszulka. Może gdybyśmy zostali dłużej dogomaniaczki by się skusiły. W końcu do mają się czym pochwalić. i byśmy były o 1000 do przodu:diabloti: + 600 za 1 miejsce w siatkówce:evil_lol: [quote name='Patikujek'](to świństwo wygąda jak malinka i dziwnie się na mnie rodzinka patrzy a szczególnie babcie) :evil_lol: Quote
AgaCzips Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):A ja proponuje tatusiu(Komarze) żebys mi zmajstrował jakąś mamusie w końcu dobrze jest jak córka sie wychowuje przy matce:D a Carragan?:cool3: Quote
KaRa_ Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']A ja proponuje tatusiu(Komarze) żebys mi zmajstrował jakąś mamusie w końcu dobrze jest jak córka sie wychowuje przy matce:D Wnuczka by mogla stworzyc nowe drzewko:evil_lol: A ja dalej lece z fotami Quote
KaRa_ Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 AgaCzips napisał(a):a Carragan?:cool3: Ja proponuje Czipsowa raczej:evil_lol:Bo te ciasteczka byly zareczynowe:cool3: Quote
Patikujek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Oni kazali nam się zmywać po prostu dlatego bo wiedzieli że wygramy te konkursy a na pewno wszystko już wcześniej obstawione było:evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ale Czipsowa pomagała zmajstrować Komara to ja nie chce takiej mamy:placz: A drzewkiem się zaraz nowym zajme:D Quote
AgaCzips Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ja proponuje Czipsowa raczej:evil_lol:Bo te ciasteczka byly zareczynowe:cool3: pra (pra?) dziadek z pra (pra?) wnuczką?:-o Ja wiem że nasza rodzina jest ten teges ale bez przesady:lol: Quote
AgaCzips Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Ale Czipsowa pomagała zmajstrować Komara to ja nie chce takiej mamy:placz: że co?:crazyeye: :lol: Quote
Patikujek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Teraz Komar ma matke i Ojca:D związki homoseksualne są teraz w modzie:D:evil_lol: zaraz wstawie nowe drzewo:D Quote
Patikujek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 To teraz szukamy żony dla Komara(mojej mamy) i kogos dla mnie chyba że uznacie że byłam samowystarczalna kiedy robiłam moją trójkę A ty Martusiu juz zostałas zaadoptowana sama zobacz przez kogo:D Quote
efra-husky Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a): związki homoseksualne są teraz w modzie:D :evil_lol: pewnie, że tak bo lepiej mieć żeńskiego bodygarda niż męskiego cieniasa ;) :evil_lol: Quote
AgaCzips Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 wiesz Pati, ja chyba jednak zostane przy hetero:lol: Komar ma już żone8-) Quote
AgaCzips Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Oni kazali nam się zmywać po prostu dlatego bo wiedzieli że wygramy te konkursy a na pewno wszystko już wcześniej obstawione było:evil_lol: no ba!:diabloti: Quote
Patikujek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 ja nie cem ciebie za mamusie ja cam ciebie na dziadka:D Quote
AgaCzips Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze'] ja cam ciebie na dziadka:D ale ja szukam męża nie żony:eviltong: Pozatym jesteś moją pra babcią, zapomniałaś:razz: ja nie cem ciebie za mamusie a gdzie ja napisałam że chce Ciebie za dziecko? :diabloti: Quote
AgaCzips Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 AgaCzips napisał(a): Komar ma już żone8-) żeby nie było,miałam tu namyśli Carragan:lol: Quote
KaRa_ Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Ja z Czipsowa:crazyeye: To chyba Komar wyszedl z probowki:evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Nie KaRa ty jestes samowystarczalna:evil_lol: a Czipsowa to tylko tak dla towazystwa Quote
Sara Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 A co w Seksmisji się dało to czemu by nie na DGM :diabloti: A ja ?!!:placz::placz::placz: Quote
KaRa_ Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Nie KaRa ty jestes samowystarczalna:evil_lol: a Czipsowa to tylko tak dla towazystwa Wiatropylnosc:evil_lol: Quote
Recommended Posts