KaRa_ Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 komar napisał(a):ja milioner??:P a co do adopcji... podanie, oplata rekrutacyjna w wysokosci 80 zł, 4 zdjęcia paszportowe. Egzaminy wstepne tydzien poxniej:P... odpowiemy na podanie w przeciagu 14 dni roboczych od daty stepla pocztowego. Numer konta poprosze i adres:evil_lol: Quote
efra-husky Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 komar napisał(a):ja milioner??:P dziewczyny rozespane się przesłyszały, ja nic takiego nie pamiętam :evil_lol: Quote
Sara Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Patikujek o rany... :lol: Czemu chcesz być spokrewniony z partnerami życiowymi ? :lol: Quote
Agga Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Oj Efra ja juz wiem dlaczego ciebie kolana bolały:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 efra-husky napisał(a):dziewczyny rozespane się przesłyszały, ja nic takiego nie pamiętam :evil_lol: Przy takiej pobudce to rozespana nie moglismy byc:evil_lol: A ja bardzo dobrze slyszalam, bo myslalam,ze atak smiechu dostane:razz: Quote
efra-husky Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 KaRa_TC napisał(a):Przy takiej pobudce to rozespana nie moglismy byc:evil_lol: A ja bardzo dobrze slyszalam, bo myslalam,ze atak smiechu dostane:razz: a wy to na prawdę france jesteście ;) Quote
Patikujek Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Oj wiemy kochaniutka to za ten zły dotyk:D:D:D:evil_lol: a opłata za wkupianie sie do rodziny to 80 zł alr na główke(dla każdego członka rodziny po 80:evil_lol:) Quote
KaRa_ Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Oj wiemy kochaniutka to za ten zły dotyk:D:D:D:evil_lol: a opłata za wkupianie sie do rodziny to 80 zł alr na główke(dla każdego członka rodziny po 80:evil_lol:) Oj chyba bede musiala isc zebrac na ulice:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 ale wy jesteście okropni:eviltong: Niedość że są bezdomni to jeszcze kase od nich chcecie wyciągać:eviltong: dziewczyny rozespane się przesłyszały, ja nic takiego nie pamiętam :evil_lol: kto był rozespany ten był:diabloti: Quote
olekg89 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 A pamiętacie" gdybym był dziewczyną to bym sie puszczał na lewo i prawo" hahahaha przemyslenia moje po 3 piwie :D Quote
Diana14 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Komarku Ty jeden uratowałeś honor no:evil_lol: Obiadek był mniami, wyrobiłam się chyba prawie równo w pół godziny. Tylko później gorzej było z wchodzeniem na stok...:roll: Quote
KaRa_ Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 AgaCzips napisał(a):ale wy jesteście okropni:eviltong: Niedość że są bezdomni to jeszcze kase od nich chcecie wyciągać:eviltong: Dokładnie! Ja tu rodziny szukam bo bez dachu nad glowa i bez rodzinnej milosci:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
olekg89 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 I tak sie ruchamy :D Tzn ja z orzeszkiem :) Palimy razem , pijemy to prawie jak rodzina. Quote
Marta_Ares Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Nie no te fotki są świetne:evil_lol: :evil_lol: śliczna Metkunia:loveu: A ja tez chce byc w dogomaniackiej rodzinie, ale niestety na zlocie nie bylam:( czy znajdzie sie jakies miejsce dla mnie??? Quote
Diana14 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 A o ja mam dla Was coś jeszcze:evil_lol: Skurupulatnie notowane w elektronicznym notesiku (czyt. telefonie). * Komar przeleciał góry, pomógł mu w tym Patikujek. * Chodźmy przelecieć harcerzy - Patikujek * Chamstwo i prostata - Komar:evil_lol: * To jest mapa ogólna, nic na niej nie ma - Cober o mapie Komara. * Orzech rozpływa mi się w ustach - Agga * Dzisiaj chyba mnie Komar będzie pchał - nie wnikam kto to powiedział:diabloti: * Będziemy Agge prać az stwardnieje - wspólna wena twórcza nas naszła * Komar Cię bzyknie to zaraz będzie Ci lepiej - chyba Patrycja * Ja tez mam satynowy szlafroczek, taki w kotki - Olek * Jestes cienki cienias - efra do Komara:evil_lol: * Ja wszystko łykam i wszystko biorę do buzi - Olek * Nawet Efra(pies) umie zagrac "Małgośkę" i to na dwóch stunach! - efra Quote
olekg89 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Hahahahaha Dianko kochana skąd ty woiesz ,ze ja wszystko biore do buzi :D Quote
Diana14 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Sam sie do tego przyznałeś podczas biwaku na naszym tarasie:evil_lol: Quote
XXL Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 extra fotki i jak co roku nie dalem plamy i NIE przyjechalem hahahah :D:evil_lol: Quote
Diana14 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Jeszcze jedno sobie przypomniałam * Dziabnij go w gitare ode mnie - Efra do siostry na temat Komara...i jego gitary:evil_lol: Quote
Agga Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Dzień 5 20.08 niedziela Do 8:00 trzeba było zwinąć namioty bo zaraz przy obozowisku odbywały się mecze siatkówki plażowej i zdeczka im przeszkadzaliśmy. Poniektórzy poskładali swe namioty wieczorem lub w nocy. Reszta zrobiła to rano. Akurat w dniu naszego wyjazdu na ośrodku zaczęła się zabawa. (Bikini Party). Miały być wybory Miss mokrego podkoszulka. Może gdybyśmy zostali dłużej dogomaniaczki by się skusiły. W końcu do mają się czym pochwalić. Jak to kiedyś Pay zauważył, że przeciętny biust dogomaniaczki to 75C Spakowani czekaliśmy z bagażami przy naszym kochany stole. Efra zabrała swym autem Diankę, Komara, Dagę i Agge oraz piecha Vegunię i bagaże. Hmm szkoda, że nikt nam zdjęcia nie zrobił bo zapakowani byliśmy na tylnim siedzeniu tak, że Efra w lusterku nic nie widziała. Agga siedziała pomiędzy Dagą a Komarem i jedyna z tej trójki miała ręce przygniecione bagażem. Nawet w nos się nie mogła podrapać. Za to mogła ich po nóżkach pogłaskać. Byli zadowoleni a Komar to już w wniebowzięty. Gorzej było się wydostać z auta.Bigosowa załatwiła reszcie grupy przewóz bagaży a sami pojechali PKS. Pare osób pojechało TAXI. Tą samą co jechali do Morska. Tak więc jak coś to na zlocie mamy swego prywatnego szofera (taxi) oraz dostawce mięsa na grilla ( rzeźniko- wet).Będąc już całą ekipą w Zawierciu zajadaliśmy się pizza. Pierwsza pojechała do domu Dianka. Później cała ekipa zapakowała się do pociągu i ruszyliśmy w dalszą drogę. PO drodze w Sosnowcu wysiadła Lucy* z siostra oraz Asiunia. Orzeszek wtedy zrobił się strasznie smutny. MY zreszta też. W Katowicach przesiadka na pociąg. Komar, Agga i chips poszli odprowadzić Dagę. Baby zalały się łzami. Komar nie wiedział co robić z nimi. Trzy baby a on sam. W pociągu niestety miejsca nie było, został nam tylko korytarz. Kolejną osobą, która opuściła dogomaniaków była Agga. Czipsowa znowu się popłakała. Miałam przy sobie Komara i orzecha, dwóch super facetów. Agga pożegnała się z nimi. Reszcie Agga pomachała już z peronu. No i reszta pojechała…. Quote
Agga Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Komar przeleciał góry, pomógł mu w tym Patikujek. * Chodźmy przelecieć harcerzy - Patikujek * Chamstwo i prostata - Komar:evil_lol: * To jest mapa ogólna, nic na niej nie ma - Cober o mapie Komara. * Orzech rozpływa mi się w ustach - Agga * Dzisiaj chyba mnie Komar będzie pchał - nie wnikam kto to powiedział:diabloti: * Będziemy Agge prać az stwardnieje - wspólna wena twórcza nas naszła * Komar Cię bzyknie to zaraz będzie Ci lepiej - chyba Patrycja * Ja tez mam satynowy szlafroczek, taki w kotki - Olek * Jestes cienki cienias - efra do Komara:evil_lol: * Ja wszystko łykam i wszystko biorę do buzi - Olek * Nawet Efra(pies) umie zagrac "Małgośkę" i to na dwóch stunach! - efra *dojąc oczka- olek miał na mysli odjąc oczka w obroży *Lucy z kropka- pay sobie tak wymyslił *Paydog *Bogdarka- Bogarka *Lucy to krzyżówka mopsa z barbi - Olek o Lucy* *pareras - nowa rasa psa według Orzecha Quote
Recommended Posts