Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

DObra przebrnęłam przez galerię. Zdjęcia śliczne. Ja juz swoje zrzuciłam na kompa wyszło cos prawie 500. Jutro je zmniejsze i powoli będe wstawiać. Bęzie to trwało bardzo długo, ponieważ komp jest stary jak swiat i format mu nie pomógł.

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Komarku ślicznie powychodziłeś:shake:

A ja powiem że zły dotyk boli przez całe życie(kilka osób wie o co chodzi oj wyprawa na harcerzy)

:crazyeye: no ladnie co wyscie tam robili grzeczn napewno nie byliscie w to nei uwierze, no chyba ze dogomaniakami nie jestescie :lol:

Dianka wisieneczko a Was co tak malo na foteczkach? :shake: :mad:

Posted

Poznałem Was po koszulkach i tego samego dnia znalazłem się tu na forum. ;) Szwędałem się po ośrodku i Was widziałem jak smacznie spaliście sobie na stoku. :lol: (W sumie to widzieliśmy się codziennie :eviltong: ) Myślałem, żeby zagadać ale z natury jestem wstydliwy :oops: Może następnym razem... :roll:

Posted

komar napisał(a):
no w sumie moze i tak:-) trzeba bylo mowic:)

To nastepnym razem prosze The Offspring i jak znasz Blinka:razz: i jeszcze pozniej cos wymysle:razz:

Posted

Jak w harcerstwie jestes to musisz zaproponowac żebyście obóz zrobili tam koło morska to będziemy cie chodzić straszyć:D

A SAS tez może sobie w tym czasie obóz szczelić:D

Posted

olekg18 napisał(a):
Moja matka była harcerką i na któryms obozie w wieku lat 19 zrobiła sobie bachora :D hahahaha I tak o to jestem.

To się jej udał synuś:evil_lol:

Posted

Małgośki to się musisz Komar nauczyć bo w przyszłym roku chórek juz się Baśką nie zaspokoi coś czuje:D

A ja poproszę więcej z repertuaru Zabili mi żółwia i Więcej Strachów na lachy no i akuratów:D

Posted

No to Komar na nastepnym zlocie wiesz co grac;) Do tego czasu toni ja sprobuje sie nauczyc grac moja gitarka:roll:, bo nrazie poznalam co to sa progi:roll:

Posted

Hihi ale Ci zrobie konkurencje:evil_lol: do nastepnego zlotu napewno juz sie naucze grac bo gitarke mam od niedawna a moj nauczyciel zadko przyjezdza;)

Posted

[quote name='KaRa_TC']To się jej udał synuś:evil_lol:

oj wybitnie się udał :evil_lol: .. oto dowody... szkoda tylko że się nie nagrało :
- Kaja Ty @@@@ chodź tu :evil_lol:

Posted

mrowka napisał(a):
Dianka wisieneczko a Was co tak malo na foteczkach? :shake: :mad:

Mrówa a od kiedy ja w liczbie mnogiej jestem:eviltong: ? Ja nie lubie aparatów a one mnie toteż nie marudzaj i oglądaj mego psa foty:evil_lol: