Agga Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 DObra przebrnęłam przez galerię. Zdjęcia śliczne. Ja juz swoje zrzuciłam na kompa wyszło cos prawie 500. Jutro je zmniejsze i powoli będe wstawiać. Bęzie to trwało bardzo długo, ponieważ komp jest stary jak swiat i format mu nie pomógł. Quote
mrowka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Komarku ślicznie powychodziłeś:shake: A ja powiem że zły dotyk boli przez całe życie(kilka osób wie o co chodzi oj wyprawa na harcerzy) :crazyeye: no ladnie co wyscie tam robili grzeczn napewno nie byliscie w to nei uwierze, no chyba ze dogomaniakami nie jestescie :lol: Dianka wisieneczko a Was co tak malo na foteczkach? :shake: :mad: Quote
Marta_Ares Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 czy ktos z Dogomaniaków nalezy do harcerstwa???? bo ja od roku tez jestem w harcerstwie:lol: Quote
komar Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 no w sumie moze i tak:-) trzeba bylo mowic:) Quote
Starski Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Poznałem Was po koszulkach i tego samego dnia znalazłem się tu na forum. ;) Szwędałem się po ośrodku i Was widziałem jak smacznie spaliście sobie na stoku. :lol: (W sumie to widzieliśmy się codziennie :eviltong: ) Myślałem, żeby zagadać ale z natury jestem wstydliwy :oops: Może następnym razem... :roll: Quote
KaRa_ Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 komar napisał(a):no w sumie moze i tak:-) trzeba bylo mowic:) To nastepnym razem prosze The Offspring i jak znasz Blinka:razz: i jeszcze pozniej cos wymysle:razz: Quote
Agga Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 MAŁGOSKA!!!!!!!!!:evil_lol: Olek ja sie ciebie nie boje dziecko:evil_lol: Zaraz moze napisze pierwszy dzien ze zlotu zobacze. Quote
komar Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 w harcerstwoe moze nie... czy SAS cos ci mowi??;> www.sas.org.pl Quote
mrowka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='komar']w harcerstwoe moze nie... czy SAS cos ci mowi??;> www.sas.org.pl SAS? tak tak taa knajpka na rogu :evil_lol: :hmmmm: to jest to w czym z niedziedziem nalezeliscie :roll: Aggus sliczna fotka :loveu: Quote
Patikujek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Jak w harcerstwie jestes to musisz zaproponowac żebyście obóz zrobili tam koło morska to będziemy cie chodzić straszyć:D A SAS tez może sobie w tym czasie obóz szczelić:D Quote
olekg89 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Moja matka była harcerką i na któryms obozie w wieku lat 19 zrobiła sobie bachora :D hahahaha I tak o to jestem. Quote
KaRa_ Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 olekg18 napisał(a):Moja matka była harcerką i na któryms obozie w wieku lat 19 zrobiła sobie bachora :D hahahaha I tak o to jestem. To się jej udał synuś:evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Małgośki to się musisz Komar nauczyć bo w przyszłym roku chórek juz się Baśką nie zaspokoi coś czuje:D A ja poproszę więcej z repertuaru Zabili mi żółwia i Więcej Strachów na lachy no i akuratów:D Quote
Patikujek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Oj udał, ciekawe czy to było z druchem???:D Quote
KaRa_ Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 No to Komar na nastepnym zlocie wiesz co grac;) Do tego czasu toni ja sprobuje sie nauczyc grac moja gitarka:roll:, bo nrazie poznalam co to sa progi:roll: Quote
Patikujek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 No to super zostaje ci nauczenie się pozostałych 10 % i będzie świetnie a ja postram się nauczyć śpiewać wczystkich piosenek Quote
komar Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 im wiecej konkurencji tym ciekawiej... a ja wiem co to koło kwintowe:D Quote
KaRa_ Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Hihi ale Ci zrobie konkurencje:evil_lol: do nastepnego zlotu napewno juz sie naucze grac bo gitarke mam od niedawna a moj nauczyciel zadko przyjezdza;) Quote
Lucy* Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 [quote name='KaRa_TC']To się jej udał synuś:evil_lol: oj wybitnie się udał :evil_lol: .. oto dowody... szkoda tylko że się nie nagrało : - Kaja Ty @@@@ chodź tu :evil_lol: Quote
komar Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 filmik swoietny:D... hehe... ale ilez w nim akcji i fabuly:) Quote
Diana14 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 mrowka napisał(a):Dianka wisieneczko a Was co tak malo na foteczkach? :shake: :mad: Mrówa a od kiedy ja w liczbie mnogiej jestem:eviltong: ? Ja nie lubie aparatów a one mnie toteż nie marudzaj i oglądaj mego psa foty:evil_lol: Quote
komar Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 ja gram od 7 lat:P wiec mozesz nie dac rady:P Quote
Recommended Posts