Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja proponuje chatke górzystów... bylem w tamtym roku i tam jest zajebiscie... ale nie sadze by chcialo wam sie tam iscd bo tam top trzeba na nartach biegowych:P... chyba ze bede kazdego po kolei zanosił pod gore (mam w tym wprawe):D:D:

Posted

[quote name='Starski']

PS: jak ustawić, żeby dostawać powiadomki z tego tematu jak ktoś odpisze?

Wystarczy wejść w narzędzia wątku

i dajesz Subskrybuj ten wątek. Po każdej odpowiedzi zostaniesz powiadomony ;)

Posted

Manu napisał(a):
AnTu, nie ścinaj, sliczne som :p

To widzę, że Miisia ma podobnie jak moja Shima...

Przyznajcie się, kto te zdjęcia robił ? Bo ja tu głównie rekę AnTu widzę :cool1:
...i zazdraszczam nikosia :roll: ;)

dzieki:)

misia to sie wlasnego cienia boi...

caragan i ja robilysmy

juz nie wstawiam wiecej fot wkurzyla mnie dgm skasowal mi se caly post i juz mi sie nie chce nic wstawiac:angryy:

a dziura oczywiscie ta sama co 2lata temu:)

Posted

no i w koncu na fotce pokazane jak zwiedzam różne dziury:D:D... niech załują ci co nie doszli;P ale dziura konkretna... a jakie ubranka czyste po wyjsciu i pachnace:P

Posted

hehe no faktycznie ubranka mieliscie czysciutkie:lol::lol:
dlatego wlasnie sie pytalam co tam robiłes, bo ta dziura to faktycznie na fotkach na duza nie wygladala, myslalam ze moze tam wpadles:eviltong:

Posted

no bo to tak sie konczy ze sie tam wpada:P a jak bedziesz za rok i zot bedzie w tym samym miejscu to jaknajbardziej zapraszam do zwiedzania i wchodzenia razem ze mna;) moze uda mi sie zalatwic sprzet alpinistyczne i zapewnie dodatkowe atrakcje;)

Posted

ELO!!!

powiem tak ze zwiedzanie jaskini jest super ;) adrenalinka sie podnosi ;) ale za pierwszym razem bylo najlepiej bo na 4 osoby mielismy jedna latarke :p a teraz wygoda mialem swoja latareczke ( thx orzech) zapraszam z komarem do wspolnego czolgania sie korytarzami :D

Posted

Po 1. Chodziło mi o moje wystąpienie na balkonie pewnego wieczoru, ale wy to tez nie źli jesteścieWIELKA TRÓJCA

Po 2. Jak jeszcze raz przeczytam Pa...ek to przysięgam że załatwie ci Oleczku mój drogi bana na rok a pomoże mi w tym moja córeczka

Po 3. Czas na nowe zdjęcia

Czipsowa

Bogarka

Agga(moja córunia)

Bigos

Agga i Bogarka

Maleństwo

Dawid i Ania(żaba14)

Lusi*

Komar

Olek, Orzech, Asiunia i Komar

Olek, Kaja i Czarek