Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bigos']"Tutaj niczego nie mozna być pewnym." cyt. Patikujek_Zabrze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

hmmmm.....:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :eviltong::diabloti:

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AgaCzips']mam dosyć dużo zdjęć niewyraźnych:placz: Pay, prześle Ci wszystkie i wybierzesz które zegrać dobrze?:roll:

hmm ty zrob juz segregacje zdjec nie ostrych

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Ciagu dalszego nie bylo bo zabralam co moje:eviltong:

Naszczescie moja kochana Asia (czyt. Kotomiś) nawrocila mnie na wlasciwa droge:buzi: Pokazala mi co to prawdziwa milosc i dalem sobie spokoj z chlopcami... chociaz czesc mojego serducha nadal bije dla oleczka:p Naszczescie mam duze serce i wystarczy dla kazdego:eviltong:

Posted

Koszulki były super tylko mi kreski brakuje ale przezyje to:D

Mieliście świetna podróż moja była trochę monotonna ale za to krótka:) A ty Daga żałuj że ze mną nie jechałas Karoline mój tata wysadził koło Ikea w Katowicach ale ty wolałaś ćwiczyc joge to masz:D

Ja jestem za zimowym zlotem, trzeba tylko ustalić termin, będe chocbym miała z domu uciec:)

A co do gitary to mój pijany sąsiad wczoraj dał wieczorem niezły popis, ale jak pokazałam mu tekst Wielkiego pora to mu nie poszło szczególnie:D:evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
Wasiu ja i papieros gdzie?
Asiu był dzien nieparzysty to sobie go wziełas :D Parzyste dni jest mój :)

na foteczkach Zosi :eviltong:

fiu fiu to ja widzę Orzech miał powodzenie uuualaaaaa ;)

Posted

malawaszka napisał(a):
na foteczkach Zosi :eviltong:

fiu fiu to ja widzę Orzech miał powodzenie uuualaaaaa ;)

ehhh gdybym wiedzial, ze tak sie zakocham i pozniej bede musial tyle cierpiec z powodu odleglosci... to bym w ogole z domu sie nie ruszal:shake:

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):

Mieliście świetna podróż moja była trochę monotonna ale za to krótka:)

Taaaaaa chyba zapomniałaś o postoju na małe rzyganko:evil_lol:

Posted

Po 1. Wypraszam sobie wykropkowany mój nick juz na zlocie nie jestesmy i wracam do nicku Patikujek:mad:

Po 2. Olku masz naprawde seksowny paluszek:evil_lol:

Po 3. Gosica nie martw się ja większość zlotowiczów pierwszy raz na oczy widziałam ale "Ich Troje" pomaga przezwyciężać bariery no i rzecz jana Kubuś(zlotowicze wiedzą o czym mówię

A teraz żeby nie robic Offa

Olo

Dawid i Żaba14

Tak wygladał Czarek po kilku dniach głodówki:evil_lol:

Bora

Olek

Olek i Tanina

Vega

Frida

Czips

Antu i Caragan

CDN