orzech Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Mialem juz nie zasmiecac, ale olus poczul sie zazdrosny o piosenke do asi i nasz zwiazek jest zahwiany, wiec musze go ratowac nawet kosztem bana:lol: Pamiętam te oczy zaropiałe on mnie kochał i ja go kochałem i nawet gdy tańczyłem w grupie on trzymał mi rękę na duuużym kolanie Ref: Tak dobry był dla mnie gdy rano się wstało na każde śniadanie mi robił kakao a teraz gdy odszedł nie bawi mnie kasa bo bardzo brakuje mi jego wielkiego kut..emu się zwracam Pamiętam gdy wstawałem rankiem i czułem tę jedność z olkiem kochankiem i nic a nic nie żałuje że mieliśmy oboje długie chuuuuude rece Quote
Manu Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 AnTu napisał(a):jakies takie urosly:) ale chyba zetne.. a misia najpewniej czula sie wsrod psow... wszystkiego innego sie bala niestetyAnTu, nie ścinaj, sliczne som :p To widzę, że Miisia ma podobnie jak moja Shima... Przyznajcie się, kto te zdjęcia robił ? Bo ja tu głównie rekę AnTu widzę :cool1: ...i zazdraszczam nikosia :roll: ;) Quote
zaba14 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Zimowy zlot to jest to ;) tylko ciekawe gdzie bo jak snieg zasypie droge do Morska to byłoby przekichane przemyślcie lepiej gdzie :razz: Quote
olekg89 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ahhh kochanie :* Czemu ja mam takie głupie psy , które nie bawia sie z psami :( A frida i vega takie tańce odstawiały :) Musze miec kiedys psa od szczeniaka i go wtedy zsocjalizuje , ze bedzie sie bawił z innymi psami :) Quote
olekg89 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ja jezeli moje kochania bedą jechac moge jechac i na sybir :D Quote
olekg89 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 A wogole gosica nie przejmuj sie niesmiałoscią :) ci co byli rok temu moga ci powiedziec jaki byłem. Mysle też ,że gdybys była sama to bardziej zsocjalizowałabys sie z nami :) Quote
AgaCzips Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 A wiecie jak czipsowa zajebiscie pije piwo nie z tej strony gdzie jest otworek tylko z przeciwnej hahaha trzeba mieć ten talent ,co nie:evil_lol: Pozatym ja spijałam tylko pianke, bo tak piwo wzburzyłeś:eviltong: Quote
BORA Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Komar i jego chórek :lol: Wspólne śpiewy z harcerzami do 3 nad ranem :D Quote
Starski Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Witam ;) Na terenie ośrodka nie mogłem być po spożyciu alkoholu, wieć kacy odpada. :eviltong: Na rottweiler'a nikt się nie skarżył bo każdy się bał konsekwencji donosu. :eviltong: A jak się spało na stoku? :eviltong: Pozdrawiam... PS: jak ustawić, żeby dostawać powiadomki z tego tematu jak ktoś odpisze? Quote
efra-husky Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Syberia to daleko, ale może zimowa stolica Polski - Zakopane, albo coś w Pieninach. Byłam kiedyś w Sromowcach Niżnych - nocleg praktycznie u podnóża Trzech Koron, Dunajec, no i szlakiem nie daleko do Szczawnicy ;) Quote
efra-husky Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 ja też ;) Sromowce to była propozycja dla oleczka po dogłębnych lekcjach anatomii ;) :evil_lol: Quote
AnTu Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 olo orzech patikujek&metka patikujek pay&komar pay Quote
asiunia Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Starski napisał(a):Witam ;) a dobry wieczor:evil_lol: Starski napisał(a): Na rottweiler'a nikt się nie skarżył bo każdy się bał konsekwencji donosu. :eviltong: no w sumie tez bym sie bała...ale wlascicielki a nie psa :eviltong: Starski napisał(a): Pozdrawiam... ja również;) Quote
efra-husky Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Sylwester w Zakopcu - no nie wiem czy już nie trzeba by zacząć rezerwować miejsc, żeby mieć na pewno zarezerwowane ;) Quote
Recommended Posts