Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_TC napisał(a):
No,no bardzo ładnie tam:loveu: ale czy po naszym wyjezdzie z tamtad bedzie rownie pieknie?:evil_lol:

jak po poprzednich zlotach ośrodek przetrwał to i tym razem da radę :lol: tylko obowiązkowo ci co biorą pieski muszą się zaopatrzyć w coś do zbierania kupek psiowych :razz:

Posted

kalinaM napisał(a):
upss no to cos mi się pokręciło z alicjąrydzewską:oops: ...:lol:
aaa dzisiaj wysyłam kase za koszulke;)

Ee tam o pare latek sie machnelas:lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Ja tam totalnie zielona jeszcze jestem:evil_lol:Ani spiworku,ani plecaka nicz:evil_lol:za to psiur ma juz karme i ciastka dzisiaj kupione:cool3:

Ja nic nie mam, prócz psiurka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Myślę, że przygotowania zacznę 12-13 sierpień. Mi w zupelności wystarczy:cool1:

Posted

Hej!

Ja pewnie w sumie ostatnie rzeczy bede dopakowywac w dzien wyjazdu(o ile plecak zdobede:lol:).Jakby ktos z dgmaniakow mial zbedny drugi spiwor chetnie sie nim zaopiekuje podczas zlotu:evil_lol:

Posted

Ja już wszystko mam oprócz karmy dla psiaka ale tej to nawet nie kupuje bo Baks na zlocie mam obawy że nic jeść nie będzie a już w szczególności karmy (on nw domu ma z nią problemy)

I mam nadzieję żę mój mały nie dostanie zawału jak zobaczy tyle psów na raz:)

Posted

malawaszka napisał(a):
jak po poprzednich zlotach ośrodek przetrwał to i tym razem da radę :lol: tylko obowiązkowo ci co biorą pieski muszą się zaopatrzyć w coś do zbierania kupek psiowych :razz:

Oo nowa informacja:evil_lol: wezme cale opakowanie siateczek snadaniowych:lol: chyba,że do tego czasu naucze ją załatwiania swoich potrzeb w kibelku:evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
KaRa_TC - macie już bilety kolejowe?

Ja chyba odezwe się do Paya, bo on mial rezerwowac przedział:cool1:

Jeszcze nie mamy;) To jak coś się dowiesz to daj mi i Jureji znak;) bo my równiez,za rezerwacją przedziału jesteśmy;)

Posted

ALicja napisała:

myślisz .....jutro będzie Agga to powie czy muszę czy nie:cool1:chociaż ...no dobra to znaczy ze oni nie umią liczyć i nie wiedzą ile kilosków do Rybnika / a teraz trzymać kciuki żebym dojechała na odwiedzinki do Morska

Alicjo droga patrzac na TWój rocznik kochana nie uważasz, że z opiekunem musisz przyjechac???Dojedziesz do Morska nie ma innej opcji.

ja juz prawie spakowana. Plecak, spiwór, namiot...pytanie gdzie karimata:roll:

Posted

Agga napisał(a):
ALicja napisała:

Alicjo droga patrzac na TWój rocznik kochana nie uważasz, że z opiekunem musisz przyjechac???Dojedziesz do Morska nie ma innej opcji.

ja juz prawie spakowana. Plecak, spiwór, namiot...pytanie gdzie karimata:roll:
:placz::placz::placz:o matyldo toż to właśnie z opiekunem mam problem :razz:.....Agga ale do zlotu jeszcze 13 dni:razz:a ty już na walizkach:razz:

Posted

Alicjo no załatwiaj sobie tego opiekuna szybko.
No ja juz prawie spakowana - pleck juz stoi koło okna.

Zosiu mysle, że jak pogadam z Waszunią to się dziewczynka zgodzi. W koncu my rocznik 1980 jestesmy tacy kochani:loveu:

Posted

Bogarka napisał(a):
Hej!
Mi cos wypadło moe przyjechac dopiero 17 sierpnia. I miałabym prosbe. Czy mógłby ktos po mnie podjechac (do przystanku autobusowego czy do Zawiercia)?

Bogarka nie ma problemu - i nawet Agga nie musiała ze mną gadać :evil_lol: ;)

Posted

No co :oops:
ja juz gotowa do drogi:lol:
TRuskawa ja juz zaklepałam dla ciebie miejsce w namiocie złotko:loveu:

Kochani co powiecie na takiego grila w tym roku:

Posted

Agga napisał(a):
No co :oops:
ja juz gotowa do drogi:lol:
TRuskawa ja juz zaklepałam dla ciebie miejsce w namiocie złotko:loveu:

Kochani co powiecie na takiego grila w tym roku:

:oops:Agga ....tu są nieletni:oops: