KaRa_ Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No,no bardzo ładnie tam:loveu: ale czy po naszym wyjezdzie z tamtad bedzie rownie pieknie?:evil_lol: Quote
zaba14 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Pay kasa już poszła i powinna być dziś o 14 zaksiegowana :razz: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 KaRa_TC napisał(a):No,no bardzo ładnie tam:loveu: ale czy po naszym wyjezdzie z tamtad bedzie rownie pieknie?:evil_lol: jak po poprzednich zlotach ośrodek przetrwał to i tym razem da radę :lol: tylko obowiązkowo ci co biorą pieski muszą się zaopatrzyć w coś do zbierania kupek psiowych :razz: Quote
kalina. Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 upss no to cos mi się pokręciło z alicjąrydzewską:oops: ...:lol: aaa dzisiaj wysyłam kase za koszulke;) Quote
orzech Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 kalinaM napisał(a):upss no to cos mi się pokręciło z alicjąrydzewską:oops: ...:lol: aaa dzisiaj wysyłam kase za koszulke;) Ee tam o pare latek sie machnelas:lol: Quote
efra-husky Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 jak tam przygotowania przed zlocikiem :cool3: Zostało 13 dni ;) Quote
asiunia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Hej! Ja tam totalnie zielona jeszcze jestem:evil_lol:Ani spiworku,ani plecaka nicz:evil_lol:za to psiur ma juz karme i ciastka dzisiaj kupione:cool3: Quote
bigos Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Ja tam totalnie zielona jeszcze jestem:evil_lol:Ani spiworku,ani plecaka nicz:evil_lol:za to psiur ma juz karme i ciastka dzisiaj kupione:cool3: Ja nic nie mam, prócz psiurka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Myślę, że przygotowania zacznę 12-13 sierpień. Mi w zupelności wystarczy:cool1: Quote
asiunia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Hej! Ja pewnie w sumie ostatnie rzeczy bede dopakowywac w dzien wyjazdu(o ile plecak zdobede:lol:).Jakby ktos z dgmaniakow mial zbedny drugi spiwor chetnie sie nim zaopiekuje podczas zlotu:evil_lol: Quote
Patikujek Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ja już wszystko mam oprócz karmy dla psiaka ale tej to nawet nie kupuje bo Baks na zlocie mam obawy że nic jeść nie będzie a już w szczególności karmy (on nw domu ma z nią problemy) I mam nadzieję żę mój mały nie dostanie zawału jak zobaczy tyle psów na raz:) Quote
Bogarka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ja jeszcze musze bilet kupic... Jak bedzie z dojazdem do samego osrodka czy podobnie jak w zeszłym roku czy kazdy sobie organizuje indywidualnie? Quote
KaRa_ Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 malawaszka napisał(a):jak po poprzednich zlotach ośrodek przetrwał to i tym razem da radę :lol: tylko obowiązkowo ci co biorą pieski muszą się zaopatrzyć w coś do zbierania kupek psiowych :razz: Oo nowa informacja:evil_lol: wezme cale opakowanie siateczek snadaniowych:lol: chyba,że do tego czasu naucze ją załatwiania swoich potrzeb w kibelku:evil_lol: Quote
bigos Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 KaRa_TC - macie już bilety kolejowe? Ja chyba odezwe się do Paya, bo on mial rezerwowac przedział:cool1: Quote
KaRa_ Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 bigos napisał(a):KaRa_TC - macie już bilety kolejowe? Ja chyba odezwe się do Paya, bo on mial rezerwowac przedział:cool1: Jeszcze nie mamy;) To jak coś się dowiesz to daj mi i Jureji znak;) bo my równiez,za rezerwacją przedziału jesteśmy;) Quote
Agga Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 ALicja napisała: myślisz .....jutro będzie Agga to powie czy muszę czy nie:cool1:chociaż ...no dobra to znaczy ze oni nie umią liczyć i nie wiedzą ile kilosków do Rybnika / a teraz trzymać kciuki żebym dojechała na odwiedzinki do Morska Alicjo droga patrzac na TWój rocznik kochana nie uważasz, że z opiekunem musisz przyjechac???Dojedziesz do Morska nie ma innej opcji. ja juz prawie spakowana. Plecak, spiwór, namiot...pytanie gdzie karimata:roll: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Agga napisał(a):ALicja napisała: Alicjo droga patrzac na TWój rocznik kochana nie uważasz, że z opiekunem musisz przyjechac???Dojedziesz do Morska nie ma innej opcji. ja juz prawie spakowana. Plecak, spiwór, namiot...pytanie gdzie karimata:roll: :placz::placz::placz:o matyldo toż to właśnie z opiekunem mam problem :razz:.....Agga ale do zlotu jeszcze 13 dni:razz:a ty już na walizkach:razz: Quote
Bogarka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Hej! Mi cos wypadło moe przyjechac dopiero 17 sierpnia. I miałabym prosbe. Czy mógłby ktos po mnie podjechac (do przystanku autobusowego czy do Zawiercia)? Quote
Agga Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Alicjo no załatwiaj sobie tego opiekuna szybko. No ja juz prawie spakowana - pleck juz stoi koło okna. Zosiu mysle, że jak pogadam z Waszunią to się dziewczynka zgodzi. W koncu my rocznik 1980 jestesmy tacy kochani:loveu: Quote
asiunia Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Agga napisał(a): No ja juz prawie spakowana - pleck juz stoi koło okna. Hej! Dzises:crazyeye:ja jeszcze nie mam plecaka:eviltong: Quote
malawaszka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Bogarka napisał(a):Hej! Mi cos wypadło moe przyjechac dopiero 17 sierpnia. I miałabym prosbe. Czy mógłby ktos po mnie podjechac (do przystanku autobusowego czy do Zawiercia)? Bogarka nie ma problemu - i nawet Agga nie musiała ze mną gadać :evil_lol: ;) Quote
Agga Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 No co :oops: ja juz gotowa do drogi:lol: TRuskawa ja juz zaklepałam dla ciebie miejsce w namiocie złotko:loveu: Kochani co powiecie na takiego grila w tym roku: Quote
Alicja Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Agga napisał(a):No co :oops: ja juz gotowa do drogi:lol: TRuskawa ja juz zaklepałam dla ciebie miejsce w namiocie złotko:loveu: Kochani co powiecie na takiego grila w tym roku: :oops:Agga ....tu są nieletni:oops: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts