Diana14 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 O Beton Story...tylko czytać mi się nie chce :eviltong: A gitarka jak już przeżyła moje granie to wszystko przezyje:evil_lol: Ahhh no i najwazniejsze. Wszyscy macie pozdrowienia od Dagmarki która straaaasznie za nami tęskni. Quote
komar Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 ale rozbijamy namioty na wałach obok mnie;P Quote
Marta_Ares Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 hehe faktycznie przystojni wiem wiem ze wielu sie deklaruje ale ja pisze ze postaram sie jakos dojechac bo wlasnie jedyny problem do dojazd Quote
olekg89 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Agaczips- no oczywiscie ,że za wami tez :D A za moim zauszno-kostkowym kochaniem i cudnie wredną krową bardziej :) Agga- niech no ja tytlko zobacze cos nie prawdziwego napisanegoo na dogo to bedzie źle z tobą ! Quote
KaRa_ Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Hehe nie uda Wam sie:evil_lol: a jak znajdziecie to poszczuje was moimi 5psami i 5szczurami:diabloti: Quote
mrowka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 No i znowu mnie z Wami nie bylo :placz: :placz: Naszczescie "troszke" zdjec porobiliscie, 22 strona a zdjec malutko :P no chyba ze idziecie na jakosc a nie na ilosc :lol: Foteczkii cudownee :iloveyou: moglabym Was tak ogladac i ogladac... Zaluje strasznie (kolejny raz :placz:) ze Was nie moglam poznac, zobaczyc, dotknac ( ;) ). Czekam na dalsza fotorelacje i relacje ze zlotuu :calus: Quote
olekg89 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Patrzcie ją dotykać by chciała ! Bezczelna ! A fe Quote
KaRa_ Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 komar napisał(a):a ty nawet nie wiesz ile ta gitara przezyła... jakie warunki, ile upakow na nartach ile fikołków nie zabiraj jej kolejnej przyjemnosci Czy mi się wydawało czy raz grałes mojego 'kochanego' Offspringa?:cool3: Quote
Patikujek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Ja wezmę swoje szczurzydła i mojego grośnego psa-wilkołaka i cie pobijemy:d A to kolejna częśc fotek potem jeszcze z komórki pozżucam:D Ja, Bax, Agga, Asiunia, Vega i Matka Asiunia i Orzech(rozterki sercowe Olka włąsnie prez nią się zaczęły:shake:) Psy zdjęcia nie chciaóły więc BORA, Olek i Tanina Kropka z Baksymilianem Tora beria, Lusi*, żaba14 i Dawid Metka Sara Sara i Lusi* Maleństwo Od lewej: Komar, malawaszka, beria i Agga Nasze ognisko Od lewej: Dawid, zaba14, BORA, Kropka, Baksymilian, Komar, Diana, Daga, Agga Agga i Marzena Reszta jak ściągne zdjęcia z komórki:D Quote
komar Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 no pewnie ze grałem:D... a wasnie taki apel... za rok na zlot napiszciemi tytuly piosenek ktorych mams ie nauczyc grac:D Quote
komar Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 a wąłsnie... Starsky.. kiedy ty nas widziales jak na stoku spalismy???:D i skad wiediales ze to my;P Quote
KaRa_ Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 komar napisał(a):no pewnie ze grałem:D... a wasnie taki apel... za rok na zlot napiszciemi tytuly piosenek ktorych mams ie nauczyc grac:D Byle by te rytmy;) Quote
komar Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 a ja jak zwykle ja jakis wafel, down albo mongoł wyszejdłem... Quote
mrowka Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 olekg18 napisał(a):Patrzcie ją dotykać by chciała ! Bezczelna ! A fe Oleczku a tam odrazu bezczelna :shake: chyba nie wierzysz ze zly dotyk boli przez cale zycie? :evil_lol: :razz: Asik siostra cos Ty tam robila.................:cool3: no ladnie a ja nic nie wiem Quote
Diana14 Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Komar nie przesadzaj nie przesadzaj:eviltong: Ładne zdjecia masz i jeszcze marudzisz:shake: Quote
komar Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 a ja znam dużó z tych rytmow, ale nie sadzilem ze ktos lubi:P bo malo jest osob co słucha takiej muzy jak ja:) np. Zabili Mi Żółwia Quote
tunio Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 A no wlasnie Starski skoro nas poznales to faktycznie mogles podejsc...Slowo skauta,ze bysmy Cie swoimi brytanami nie poszczuli... :lol: Chyba,ze sam bys o to poprosil ;) Quote
Patikujek Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Komarku ślicznie powychodziłeś:shake: A ja powiem że zły dotyk boli przez całe życie(kilka osób wie o co chodzi oj wyprawa na harcerzy) Quote
komar Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 powiedzmy ze mi juz przeszlo... i uwazam ze czasems ie zdarza... wiec juz nie boli:D.. no moze troche to kolano jak sie sturlalem ze stoku;P Quote
KaRa_ Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 komar napisał(a):a ja znam dużó z tych rytmow, ale nie sadzilem ze ktos lubi:P bo malo jest osob co słucha takiej muzy jak ja:) np. Zabili Mi Żółwia Po moich kolcach na rece mozna bylo sie domyslec jakie rytmy lubie:evil_lol: Quote
Recommended Posts