Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Diana14 napisał(a):
Gosica a moze po prostu trochę go przegłodź żeby Ci się podczas jazdy nie meczył i wymiotował.

To nie do konca takie proste u psa,jesli ten ma bardzo silna chorobe lokomocyjna,bowiem wowczas nierzadko sama slina wymiotuje.

Gosica,wez po prostu gruby recznik i...cierp z godnoscia ;)

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej!
prawdopodobnie zjawie sie na zlocie dopiero w..sobotę:-( :-( :-( :angryy: :angryy: :angryy:
ale jestem w takcie przekonywania mojej wszechwiedzącej mamy:lol: :roll: .

Posted

ELO!!!

Kalina niech mamuska dzwoni do nas a my ja przekonamy ;)

koszulki dzisiaj dotarły wiec juz jestem spokojny ;)

hmmmm czy ktos by chcial koszulke ale bez nicku ??? jak cos to pisac do mnie na gg 6157932

Posted

carragan napisał(a):
To nie do konca takie proste u psa,jesli ten ma bardzo silna chorobe lokomocyjna,bowiem wowczas nierzadko sama slina wymiotuje.

Gosica,wez po prostu gruby recznik i...cierp z godnoscia ;)

Wiem bo moja suka ma chorobe lokomocyjną, ale po tym co się działo z nią po tabletkach wolę jej po prostu nic nie dawać tylko przegłodzić. Według mnie bezpieczniejsze.

Posted

ELO!!!

hmmm zakupy zrobione... do pakowania musze obymyslec plan ;)( najlepiej przy piwku, a jak niee starczy to polwke sie wezmie :p ) jak ja zmieszcze 20 koszulek ?? :cool3: heheh zartuje pewnie bede sie pakowal jutro wieczorem :evil_lol: my bedziemy gdzies kolo 14 w Zawierciu a w morsku hmmm zejdzie do kolo 15

pozdro

Posted

[quote name='PaYooK']ELO!!!
jak ja zmieszcze 20 koszulek ?? :cool3: pozdro

Hihihihi pojedziesz jak handlarz zza wschodniej granicy :evil_lol:

BTW czemu wszyscy kupują chińskie zupki :niewiem: Są zjadliwe i nawet smaczne gotowe dania Knorra i Winiar, np makaron z sosem bolońskim, ziemniaczki puree :cool3: To ostatnie z kefirem zdarza mi się jadać na samotny obiad :razz: [SIZE="1"]Bo TZ sztucznego jadła nie ruszy :diabloti:

Posted

komar napisał(a):
to ty PaY zajmuj miejsce dla mnie i orzecha;)... co bysmy na korytarzu nie stali';P

Pay sluchaj sie komara, bo chlopak calkiem madrze gada ;)

Posted

AgaCzips napisał(a):
czy to: :mad: ma oznaczać że mamy zacząć się bać?:roll:

nie, to ona sie bedzie bala..

a tak w ogole fajny baner;P

Posted

hej!

Ja się zjawie albo jutro(późniejszym popołudniem)a naj później w piątek(a do tego mama ma migrene:placz: :sadCyber: więc narazie nici z gadu gadu o zlocie).Acha mam małe pytanko jak już tam sie zjawie w Morsku to mam się gdzieś tam zarejestrować czy coś w tym stylu...?

ehhh i do tego jeszcze lilly w szpitalu więc też nie wiadomo czy się zjawi...:roll: .