pinczerka_i_Gizmo Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Jadziu, chomiczek jest śliczny :) az strach pomyśleć jaki los go czekał :shake: Na pewno będzie się miał u Was jak w raju :) Quote
Dobcia Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Cześć dziewczyny!:) Labia witaj u nas!:multi: Myszak ma się świetnie... Uciekł mi chyba już z 10 razy, ott taki z niego Jaś Wędrowniczek:evil_lol: ale już nic a nic się nie boi:loveu: OdNówka... mnie moje zawartości pułkowe też się baaardzo podobają:lol: Chciałabym już skończyć sesje i zagłębić się w tajniki gór, pagórków, rzek i szlaków...:loveu: blee a tu jeszcze 3 egzaminy:cool1: Podzielę się z Wami dobrą... ba! Wspaniałą wiadomością! Znalazłam mieszkanie, gdzie będę mogła mieć Negrusia:multi: no trochę to trwało, ale przy 5 mieszkaniu w końcu cel został osiągnięty;) A tak a propo Dobka... wczoraj skończył 8 lat;):loveu: ;) Quote
basia bonnie Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Jadzia! Jak miło Cię znów widzieć na dogo :loveu: z takimi wspaniałymi wieściami! gratuluję tego mieszkania i zazdroszczę :loveu: No i 100 lat dla naszego pięknego solenizanta! :multi: Quote
eria Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 8 lat :crazyeye: a Negruś stale wygląda na 3 :loveu::loveu: Gratuluję mieszkania!!!!!!:multi: Quote
Rinuś Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Gratulacje mieszkania!!!! Wszystkiego najlepszego dla Negrusia :loveu: I zgadzam się z Anią,że negro cały czas wygląda jakby miał ze 3 latka :loveu: Quote
Selket Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Dobcia :multi: :multi: :multi: :calus: Jak miło Cię widzieć :calus: Negruś ma 8 latek? Na zdjęciach nie wygląda na takiego dostojnego pana ;) Bardzo, bardzo się cieszę, że udało Ci znaleźć takie mieszkanko :calus: My teraz czekamy na decyzję jednego z mieszkań czy zgadzają się na psa czy nie, no i czy w ogóle na nas się zgodzą. Siedzę jak na szpilkach, bo bardzo mi zależy na tamatym mieszkanku, zaciskam kciuki i przebieram nóżkami by wszystko się udało :kciuki: Trzymaj się cieplutko i powodzenia na egzaminach, na pewno dasz radę :kciuki: :calus: :kciuki: :calus: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Jadziu! :loveu: Po pierwsze, 100 lat dla Negrusia! :loveu: Zakodowałam już dawno, że jest rok młodszy od mojego Gizmo, ale jak słyszę "8 lat" to az nie mogę uwierzyć :) Dwa razy tyle zdrówka co teraz mu życzę! :loveu: Po drugie, gratulację mieszkanka! :multi: To chyba najlepszy prezent dla Negro :) że będzie mógł w końcu mieszkać z Pancią :loveu: będziecie mieszkać sami, czy większym gronie? Quote
Dobcia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Cześć:lol: W imieniu Negrusia dziękuję za życzenia:) :loveu: Już za tydzień przekażę mu je osobiście;) [quote name='basia bonnie']Jadzia! Jak miło Cię znów widzieć na dogo :loveu: z takimi wspaniałymi wieściami! gratuluję tego mieszkania i zazdroszczę :loveu: No i 100 lat dla naszego pięknego solenizanta! :multi: Ciebie też miło zobaczyć:cool3: [quote name='eria']8 lat :crazyeye: a Negruś stale wygląda na 3 :loveu::loveu: Gratuluję mieszkania!!!!!!:multi: Cześć Aniu:loveu: ...a dopiero taka malusia nieporadna kluseczka z niego była... o własne nóżki się potykał... he he:lol: ...kto by wtedy pomyślał, że takie to będzie pyskate:evil_lol: [quote name='BBeta']Wszystkiego najlepszego! ;) Witaj Beata! Dawno Cię u nas nie było:lol: Quote
Dobcia Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 [quote name='Rinuś']Gratulacje mieszkania!!!! Wszystkiego najlepszego dla Negrusia :loveu: I zgadzam się z Anią,że negro cały czas wygląda jakby miał ze 3 latka :loveu: Dzięki:loveu: heh jak dla mnie mógłby zawsze tyle mieć;) [quote name='Selket']Dobcia :multi: :calus: Jak miło Cię widzieć :calus: Negruś ma 8 latek? Na zdjęciach nie wygląda na takiego dostojnego pana ;) Bardzo, bardzo się cieszę, że udało Ci znaleźć takie mieszkanko :calus: My teraz czekamy na decyzję jednego z mieszkań czy zgadzają się na psa czy nie, no i czy w ogóle na nas się zgodzą. Siedzę jak na szpilkach, bo bardzo mi zależy na tama tym mieszkanku, zaciskam kciuki i przebieram nóżkami by wszystko się udało :kciuki: Trzymaj się cieplutko i powodzenia na egzaminach, na pewno dasz radę :kciuki: :calus: :kciuki: To ja trzymam kciuki razem z Tobą!!!:loveu: Naprawdę warto dobrze poszukać mieszkania, ja nawet już zaczęłam wątpić, czy znajdę takie, gdzie i psa będę mogła mieć i w miarę będzie blisko centrum. Wytrwałość się opłaca:) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jadziu! :loveu: Po pierwsze, 100 lat dla Negrusia! :loveu: Zakodowałam już dawno, że jest rok młodszy od mojego Gizmo, ale jak słyszę "8 lat" to az nie mogę uwierzyć :) Dwa razy tyle zdrówka co teraz mu życzę! :loveu: Po drugie, gratulację mieszkanka! :multi: To chyba najlepszy prezent dla Negro :) że będzie mógł w końcu mieszkać z Pancią :loveu: będziecie mieszkać sami, czy większym gronie? Po pierwsze dziękuję:loveu: A po drugie też dziękuję:lol: Niestety z uwagi na studia nie będę go mogła mieć przy sobie cały rok, ale na wakacje zostaje w Krakowie i w mieszkaniu będę tylko z koleżanką;) Mamy 15 minut do parku i nie wiele dalej na Błonia. Nie da się ukryć, że lokalizacja ze względu na psa jest świetna:) gaduła ;) Quote
Od-Nowa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 urok szczenięcy go przez te 8 lat nie opuścił i mam nadzieję,że przez wiele jeszcze lat będzie towarzyszył :lol: no a wiadomość,że będziesz miała Dobcia ze sobą w Krakowie jest tak sensacyjna,że trzeba ją :knajpa::drink1::cunao::drinking::popcorn::chlup: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 http://images49.fotosik.pl/133/bfe9dd1f1daa50admed.jpg To zdjęcie pobija wszystkie inne :evil_lol: :lol: :loveu: Negruś był ślicznym szczeniorkiem :) Najfajniejsze te wielkie łapy :loveu: Quote
anetta Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Ale wieści :multi::multi: Gratuluję. 100 lat dla Negra :loveu: Zdrówko :drink1: O rany, ale z niego było dziecię :crazyeye: :loveu::loveu: Pierwszy raz widzę te zdjęcie :loveu::loveu: [SIZE="1"]Zastanawiam się dlaczego do tej pory byłam święcie przekonana że Negro jest adoptowany ze schronu :niewiem: :hmmmm: Quote
wiq Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 100 lat dla dobka :mdrmed: a co on myśli o przeprowadzce? :evil_lol: Quote
eria Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 mały Negruś :loveu::loveu: ja nie mogę ale on słodziak był !! :loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 To piękny prezent na urodziny Dobkowe :) Ale będzie szalał na Błoniach :lol: Spóźnione jak zwykle sto lat dla przystojniaka :loveu: Quote
Dobcia Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 cześć!!!:) [quote name='Od-Nowa']urok szczenięcy go przez te 8 lat nie opuścił i mam nadzieję,że przez wiele jeszcze lat będzie towarzyszył :lol: no a wiadomość,że będziesz miała Dobcia ze sobą w Krakowie jest tak sensacyjna,że trzeba ją :knajpa::drink1::cunao: Taniu, nawet nie wiesz, jak sie ciesze:multi: Mam troszkę 'podziurawione' wakacje, przez to że na praktyki na tydzień jadę, potem znów na 2 obozy, ale w między czasie będę w Krakowie i Dobka sobie przywiozę;) A tak a propo praktyk... gdyby ktoś w połowie lipca nie miał jak sporzytkować czasu, zapraszam na bazę na Radocynie w Beskidzie Niskim:) Oczywiście można przywędrować z psem:lol: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://images49.fotosik.pl/133/bfe9dd1f1daa50admed.jpg To zdjęcie pobija wszystkie inne :evil_lol: :loveu: Negruś był ślicznym szczeniorkiem :) Najfajniejsze te wielkie łapy :loveu: Ooo tak, od razu było po nim widać, że wyrośnie na wieeelkiego psa:evil_lol::lol: Quote
Dobcia Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 [quote name='anetta']Ale wieści :multi:Gratuluję. 100 lat dla Negra :loveu: Zdrówko :drink1: O rany, ale z niego było dziecię :crazyeye: :loveu:Pierwszy raz widzę te zdjęcie :loveu: Zastanawiam się dlaczego do tej pory byłam święcie przekonana że Negro jest adoptowany ze schronu :niewiem: :hmmmm: Dzięki:loveu: To zdjęcie i jeszcze inne wklejałam już kiedyś;) Mam niestety tylko kilka fot Negrusia, kiedy był malusim szczeniorkiem, bo wtedy nie miałam jeszcze własnego aparatu;) Przygarniety jest Hasanek, ale też nie ze schronu;) [quote name='Rinuś']Przyszliśmy się przywitać do Negrusia :loveu: Cześć:cool3: [quote name='wiq']100 lat dla dobka :mdrmed: a co on myśli o przeprowadzce? :evil_lol: jeszcze mu nie mówiłam:evil_lol: pomieszkiwał już kiedyś w krakowie, nie było źle;) po tygodniu zupełnie ignorował ludzi, rowery itp, dlatego mam nadzieję, że teraz będzie jeszcze lepiej;) [quote name='eria']mały Negruś :loveu:ja nie mogę ale on słodziak był !! :loveu: uwielbiam to zdjęcie:loveu: [quote name='Rudzia-Bianca']To piękny prezent na urodziny Dobkowe :) Ale będzie szalał na Błoniach :lol: Spóźnione jak zwykle sto lat dla przystojniaka :loveu: Dziękujemy:loveu: Quote
Dobcia Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 gryzoń:loveu: :siara: za pare dni do domu:multi: na całe dwa dni, ale lepsze to niż nic...:roll: Quote
wiq Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 zaraz sobie zapiszę nazwę tej bazy.. :P http://images41.fotosik.pl/139/cc5acf078a76283dmed.jpg to jest najlepsze .. wygląda jak Bobek z muminków :grin: Quote
Dobcia Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='wiq']zaraz sobie zapiszę nazwę tej bazy.. :P http://images41.fotosik.pl/139/cc5acf078a76283dmed.jpg to jest najlepsze .. wygląda jak Bobek z muminków :grin: zapisz sobie koniecznie! będę Was wypatrywać:cool3: powiedziałam mu to i... i... i... obraził się:eviltong::evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ale swietny malutki Negrus:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Od-Nowa Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 http://images41.fotosik.pl/139/cc5acf078a76283dmed.jpg genialne to zdjęcie :evil_lol: Quote
Recommended Posts