Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć dziewczyny!:)

Labia witaj u nas!:multi:

Myszak ma się świetnie... Uciekł mi chyba już z 10 razy, ott taki z niego Jaś Wędrowniczek:evil_lol: ale już nic a nic się nie boi:loveu:

OdNówka... mnie moje zawartości pułkowe też się baaardzo podobają:lol: Chciałabym już skończyć sesje i zagłębić się w tajniki gór, pagórków, rzek i szlaków...:loveu: blee a tu jeszcze 3 egzaminy:cool1:

Podzielę się z Wami dobrą... ba! Wspaniałą wiadomością! Znalazłam mieszkanie, gdzie będę mogła mieć Negrusia:multi: no trochę to trwało, ale przy 5 mieszkaniu w końcu cel został osiągnięty;)
A tak a propo Dobka... wczoraj skończył 8 lat;):loveu:

;)

Posted

Gratulacje mieszkania!!!!
Wszystkiego najlepszego dla Negrusia :loveu:
I zgadzam się z Anią,że negro cały czas wygląda jakby miał ze 3 latka :loveu:

Posted

Dobcia :multi: :multi: :multi: :calus:
Jak miło Cię widzieć :calus: Negruś ma 8 latek? Na zdjęciach nie wygląda na takiego dostojnego pana ;) Bardzo, bardzo się cieszę, że udało Ci znaleźć takie mieszkanko :calus:
My teraz czekamy na decyzję jednego z mieszkań czy zgadzają się na psa czy nie, no i czy w ogóle na nas się zgodzą. Siedzę jak na szpilkach, bo bardzo mi zależy na tamatym mieszkanku, zaciskam kciuki i przebieram nóżkami by wszystko się udało :kciuki:
Trzymaj się cieplutko i powodzenia na egzaminach, na pewno dasz radę :kciuki: :calus: :kciuki: :calus:

Posted

Jadziu! :loveu:

Po pierwsze, 100 lat dla Negrusia! :loveu: Zakodowałam już dawno, że jest rok młodszy od mojego Gizmo, ale jak słyszę "8 lat" to az nie mogę uwierzyć :) Dwa razy tyle zdrówka co teraz mu życzę! :loveu:

Po drugie, gratulację mieszkanka! :multi: To chyba najlepszy prezent dla Negro :) że będzie mógł w końcu mieszkać z Pancią :loveu: będziecie mieszkać sami, czy większym gronie?

Posted

Cześć:lol:

W imieniu Negrusia dziękuję za życzenia:) :loveu:
Już za tydzień przekażę mu je osobiście;)

[quote name='basia bonnie']Jadzia! Jak miło Cię znów widzieć na dogo :loveu: z takimi wspaniałymi wieściami! gratuluję tego mieszkania i zazdroszczę :loveu: No i 100 lat dla naszego pięknego solenizanta! :multi:

Ciebie też miło zobaczyć:cool3:

[quote name='eria']8 lat :crazyeye: a Negruś stale wygląda na 3 :loveu::loveu:
Gratuluję mieszkania!!!!!!:multi:

Cześć Aniu:loveu:
...a dopiero taka malusia nieporadna kluseczka z niego była... o własne nóżki się potykał... he he:lol:

...kto by wtedy pomyślał, że takie to będzie pyskate:evil_lol:

[quote name='BBeta']Wszystkiego najlepszego! ;)

Witaj Beata! Dawno Cię u nas nie było:lol:

Posted

[quote name='Rinuś']Gratulacje mieszkania!!!!
Wszystkiego najlepszego dla Negrusia :loveu:
I zgadzam się z Anią,że negro cały czas wygląda jakby miał ze 3 latka :loveu:

Dzięki:loveu: heh jak dla mnie mógłby zawsze tyle mieć;)

[quote name='Selket']Dobcia :multi: :calus:
Jak miło Cię widzieć :calus: Negruś ma 8 latek? Na zdjęciach nie wygląda na takiego dostojnego pana ;) Bardzo, bardzo się cieszę, że udało Ci znaleźć takie mieszkanko :calus:
My teraz czekamy na decyzję jednego z mieszkań czy zgadzają się na psa czy nie, no i czy w ogóle na nas się zgodzą. Siedzę jak na szpilkach, bo bardzo mi zależy na tama tym mieszkanku, zaciskam kciuki i przebieram nóżkami by wszystko się udało :kciuki:
Trzymaj się cieplutko i powodzenia na egzaminach, na pewno dasz radę :kciuki: :calus: :kciuki:

To ja trzymam kciuki razem z Tobą!!!:loveu:
Naprawdę warto dobrze poszukać mieszkania, ja nawet już zaczęłam wątpić, czy znajdę takie, gdzie i psa będę mogła mieć i w miarę będzie blisko centrum. Wytrwałość się opłaca:)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Jadziu! :loveu:

Po pierwsze, 100 lat dla Negrusia! :loveu: Zakodowałam już dawno, że jest rok młodszy od mojego Gizmo, ale jak słyszę "8 lat" to az nie mogę uwierzyć :) Dwa razy tyle zdrówka co teraz mu życzę! :loveu:

Po drugie, gratulację mieszkanka! :multi: To chyba najlepszy prezent dla Negro :) że będzie mógł w końcu mieszkać z Pancią :loveu: będziecie mieszkać sami, czy większym gronie?

Po pierwsze dziękuję:loveu:
A po drugie też dziękuję:lol: Niestety z uwagi na studia nie będę go mogła mieć przy sobie cały rok, ale na wakacje zostaje w Krakowie i w mieszkaniu będę tylko z koleżanką;) Mamy 15 minut do parku i nie wiele dalej na Błonia. Nie da się ukryć, że lokalizacja ze względu na psa jest świetna:)

gaduła

;)

Posted

urok szczenięcy go przez te 8 lat nie opuścił i mam nadzieję,że przez wiele jeszcze lat będzie towarzyszył :lol:
no a wiadomość,że będziesz miała Dobcia ze sobą w Krakowie jest tak sensacyjna,że trzeba ją :knajpa::drink1::cunao::drinking::popcorn::chlup:

Posted

Ale wieści :multi::multi: Gratuluję.

100 lat dla Negra :loveu: Zdrówko :drink1:
O rany, ale z niego było dziecię :crazyeye: :loveu::loveu: Pierwszy raz widzę te zdjęcie :loveu::loveu:
[SIZE="1"]Zastanawiam się dlaczego do tej pory byłam święcie przekonana że Negro jest adoptowany ze schronu :niewiem: :hmmmm:

Posted

cześć!!!:)

[quote name='Od-Nowa']urok szczenięcy go przez te 8 lat nie opuścił i mam nadzieję,że przez wiele jeszcze lat będzie towarzyszył :lol:
no a wiadomość,że będziesz miała Dobcia ze sobą w Krakowie jest tak sensacyjna,że trzeba ją :knajpa::drink1::cunao:

Taniu, nawet nie wiesz, jak sie ciesze:multi:

Mam troszkę 'podziurawione' wakacje, przez to że na praktyki na tydzień jadę, potem znów na 2 obozy, ale w między czasie będę w Krakowie i Dobka sobie przywiozę;)

A tak a propo praktyk... gdyby ktoś w połowie lipca nie miał jak sporzytkować czasu, zapraszam na bazę na Radocynie w Beskidzie Niskim:) Oczywiście można przywędrować z psem:lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']http://images49.fotosik.pl/133/bfe9dd1f1daa50admed.jpg

To zdjęcie pobija wszystkie inne :evil_lol: :loveu:

Negruś był ślicznym szczeniorkiem :) Najfajniejsze te wielkie łapy :loveu:

Ooo tak, od razu było po nim widać, że wyrośnie na wieeelkiego psa:evil_lol::lol:

Posted

[quote name='anetta']Ale wieści :multi:Gratuluję.

100 lat dla Negra :loveu: Zdrówko :drink1:
O rany, ale z niego było dziecię :crazyeye: :loveu:Pierwszy raz widzę te zdjęcie :loveu:
Zastanawiam się dlaczego do tej pory byłam święcie przekonana że Negro jest adoptowany ze schronu :niewiem: :hmmmm:

Dzięki:loveu:
To zdjęcie i jeszcze inne wklejałam już kiedyś;) Mam niestety tylko kilka fot Negrusia, kiedy był malusim szczeniorkiem, bo wtedy nie miałam jeszcze własnego aparatu;)

Przygarniety jest Hasanek, ale też nie ze schronu;)

[quote name='Rinuś']Przyszliśmy się przywitać do Negrusia :loveu:

Cześć:cool3:

[quote name='wiq']100 lat dla dobka :mdrmed:

a co on myśli o przeprowadzce? :evil_lol:

jeszcze mu nie mówiłam:evil_lol:
pomieszkiwał już kiedyś w krakowie, nie było źle;) po tygodniu zupełnie ignorował ludzi, rowery itp, dlatego mam nadzieję, że teraz będzie jeszcze lepiej;)

[quote name='eria']mały Negruś :loveu:ja nie mogę ale on słodziak był !! :loveu:

uwielbiam to zdjęcie:loveu:

[quote name='Rudzia-Bianca']To piękny prezent na urodziny Dobkowe :)
Ale będzie szalał na Błoniach :lol:

Spóźnione jak zwykle sto lat dla przystojniaka :loveu:

Dziękujemy:loveu: