Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

sota36 napisał(a):
W tamtym roku, na wakacje 2 myszki zamieszkaly u nas w domu na wsi - ja panika totalna! Moj pies... spal, kiedy po nim lazily! Oj, nie obroni mnie moj pies po agresywnym tatusiu. Nie obroni!

Jak następnym razem będą mogę użyczyć mojego szczurołapa, ten to żadnego zwierzątka nie popuści:cool1:

Posted

Od-Nowa napisał(a):
myślę,że Dobcia nie tyle z Misiem się spotyka co z dowodem jego diety czyli misią kupą :cool3::diabloti::evil_lol:

Czyli gówniana robota:diabloti:

Posted

z Muminków :cool1:

padła od oparów albo z tej pasj dała się pożreć miśkowi,żeby zobaczyć jak treść żołądka się prezentuje :evil_lol:
Dobciu jak potrzebujesz wsparcia to krzyyyycz głośno :lol:

Posted

Wróciłam:multi: Cześć dziewczynki:loveu: hihihi ale Was fantazja poniosła... nie było aż tak źle... nooo może momentami bardzo ciężko, jednak jestem baaaaardzo zadowolona:loveu: Poznałam na prawdę fajnych ludzi, prawdziwych przyrodników, zaangażowanych z całego serca w to, co robią. Przeżyłam burzę i gradobicie w środku lasu, brodzenie w błocie, wspinaczki na śliskie i strome stoki; przedzierałam się przez zarośla jeżyn i pokrzyw, które kuły, gryzły i drapały. Złapałam 3 kleszcze /wredy źle skończyły:diabloti:/ i wybitnie smakowałam komarom:cool1:

Od-Nowa no cóż... las karmi nas, to my czasem musimy nakarmić las:p

Selkret... hehehe nie taka znów gówniania... inne rzeczy też robiłam:evil_lol: ale znalazłam aż 3 sztuki 'śladów bytowania niedźwiedzia':oops::cool3:

może jakieś zdjęcia?:razz:
w sumie nie mam ich za dużo, bo warunki nie pozwalały na focenie. Cały czas coś sie robiło, a to tropiło, a to przedzierało przez zarośla albo... jadło...heh bo chodzenie prawie cały dzień po lesie potrafi wykończyć.

Bieszczady są zupełnie inne niz Beskidy. Znacznie większe przestrzenie, maleńkie wioski, albo częściej... zupełny brak ludzi na przestrzeni wielu kilometrów...coś pięknego....

a ten widok szczególnie mi sie spodobał... taki wiejski...

cdn...

Posted

sprytne boćki potrafią wykorzystać każda okazję:lol:

wilk:loveu:

:cool3::cool3::cool3:

z tego zdjęcia jestem najbardziej zadowolona:)

cdn...

Posted

[quote name='wiq']no jesteś wreszcie :multi:

3 kupy to już coś :evil_lol:

super widoki :cool3:

nio:multi:

aaa jasne, w sumie zebrałyśmy nieco więcej:evil_lol:

taaa...i cisza... spokój:loveu:

...tęcza po burzy

i na koniec psi akcent. Psiakom niestety nie żyje się tam łatwo... Te które biegają luzem z jednej strony przed nami uciekały a zaraz nami szły w nadziei na coś do jedzenia... koleżanki spotkały psa daleko od osiedli ludzkich na łańcuchu przy budzie pilnującego stada krów... Dostało mu się kilka kanapek z pasztetem za co bardzo wylewnie dziękował:lol:

a ten na zdjęciu łapał i zjadał(!) gryzonie

;)

Posted

jakie łapsko ma wielkie! :lol:

moje też tak wpieprzają od razu :evil_lol:

heh, jak ten pies miał pilnować krów będąc na łańcuchu?

Posted

[quote name='Tinka:)']mój też od razu zjada:shake:

http://images27.fotosik.pl/245/9b48c79659e2158b.jpg :loveu::loveu:

taaa....ale tamte jak sobie czegoś nie złapią, to raczej nic innego jeść nie będą...

[quote name='zuzolandia']http://images31.fotosik.pl/317/239a3e13b264d68b.jpg

hihhi ja spojrzawszy myslalam ze to kooopa hihihihihihihiihihhi

witaj nasza kochana Jadziulkoooooooooooooo!!!! nareszcie wroconas !!! buziole!

Witam!!!:lol:
...takiego widoku Wam oszczędzę:evil_lol:

[quote name='wiq']jakie łapsko ma wielkie! :lol:

moje też tak wpieprzają od razu :evil_lol:

heh, jak ten pies miał pilnować krów będąc na łańcuchu?

przednią ma trochę mniejszą;)

Negro nawet nie wiem... bo nic nie łapie;]

szczekając?:niewiem: nie widziałam go, ale podobno był bardzo duży, jak podhalan, tylko że ciemny... a znajomi mówili, że widok psa na łańcuchu pilnującego bydła to wcale nie rzadki widok w Bieszczadach.