zuzolandia Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 w zasadzie to na wioskach taki widok jest na porzadku dziennym;-) pies = buda i lancuch ...niestety..... hmmmmm..niedziwedziej koopy jeszcze nie widzialam hihihih ...zawsze to jakas atrakcja ....no sooo ...hihihihi Quote
Rudzia-Bianca Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 I wróciła nam :) Piękne zdjęcia , tylu bocków na raz nigdy w życiu nie widziałam :) A łapka - no cóż maleńka :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 opis wypraw brzmi jak opis z folderu obozu survivalowego :evil_lol: dzielna Dobciu jesteś, że sobie poradziłaś i nie wymiękłaś po całym dniu w puszczy ;) na prawdę widać,że to Twoja pasja :loveu: a na żywo jakieś dzikie zwierzaki widzieliście ( poza psami i boćkami:cool3: ) pozdrawiamy serdecznie Quote
Selket Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Wróciłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :multi: :multi: :multi: Quote
Rudzia-Bianca Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 i odsypia nam Jadzia Bieszczady :) dzień dobry Quote
Dobcia Posted July 12, 2008 Author Posted July 12, 2008 [quote name='zuzolandia']w zasadzie to na wioskach taki widok jest na porzadku dziennym pies = buda i lancuch ...niestety..... hmmmmm..niedziwedziej koopy jeszcze nie widzialam hihihih ...zawsze to jakas atrakcja ....no sooo ...hihihihi niby tak, bo ja sama ze wsi... ale pies pod domem, a pies kilka kilometrów od zabudowań to jednak coś innego... zafascynowały mnie te psy, taka bieszczadzka odmiana podhalana... wytrzymałe, duże, odważne;) [quote name='Rudzia-Bianca']I wróciła nam Piękne zdjęcia , tylu bocków na raz nigdy w życiu nie widziałam A łapka - no cóż maleńka heh ja właśnie też nie:) trop był z poprzedniego dnia także zupełnie świeży;) [quote name='Od-Nowa']opis wypraw brzmi jak opis z folderu obozu survivalowego dzielna Dobciu jesteś, że sobie poradziłaś i nie wymiękłaś po całym dniu w puszczy na prawdę widać,że to Twoja pasja a na żywo jakieś dzikie zwierzaki widzieliście ( poza psami i boćkami ) pozdrawiamy serdecznie mogłabym to robić caaałe życie:loveu: niestety na razie się na to nie zanosi... sprawy formalne i takie tam bzdety:roll: ale ten wyjazd upewnił mnie, że to jest właśnie to, dlatego łatwo się nie poddam;) widzieliśmy głównie tropy: saren, jeleni, żubrów, wilków:loveu:, dzików, borsuka, lisów, kun. Wchodząc w zarośla, w których może być niedźwiedź należy krzyczeć, tupać... chyba że komuś życie nie miłe:evil_lol: więc wypłaszaliśmy wszystkie zwierzaki;) widziałam więc tylko uciekające tyłki jeleni, jednego liska i sarne;) [quote name='Selket']Wróciłaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cześć:loveu::) [quote name='Rudzia-Bianca']i odsypia nam Jadzia Bieszczady dzień dobry nie ma co odsypiać- nawet zakwasów nie mam:) my już po spacerku, a po południu wezmę też Haska nad wodę:) ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 a to przepraszam za posądzenie o lenistwo ;) a Negro szczęśliwy- pancia wróciła :) Quote
eria Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Nergro jest W WODZIE !!! CAŁY !!!!!!!:crazyeye: :evil_lol: http://images33.fotosik.pl/318/24cf4fbfc2d096eb.jpg wwoooooooow !!!!!!!!! Quote
zuzolandia Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 http://images30.fotosik.pl/218/9cd3a6e6d8f0a7fb.jpg un zdaje sie pływa???:crazyeye::crazyeye::crazyeye: hmmmm.......moze zostaniesz straznikiem w jakims parku narodowym?? ......gdy wchodzilam do TPN ...to pan straznik kazał mi zostawic psa czyli Fruzie przed....bo wiadomo zakaz ........ale po cichu powiedzial mam se go wsadzic do plecaka co tez uczynilam niezwłocznie na uboczu hihihih...z Zuzolką taki numer by nie przeszedł...:loveu:...i tak se zwiedzilsmy trochu parku;-)...ihhihihihi.......ale bym zabulila gdyby mnie tam z plecakowym psiurem przydybali ojjjjjjj.........:crazyeye: buziolki kochana! Quote
Dobcia Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Rudzia-Bianca']a to przepraszam za posądzenie o lenistwo a Negro szczęśliwy- pancia wróciła :lol:oboje się cieszymy, bo nareszcie mamy troche wakacji.. tylko mogło by jeszcze przestać padać, a w ogóle byłoby świetnie:) [quote name='eria']Nergro jest W WODZIE !!! CAŁY !!!!!!! http://images33.fotosik.pl/318/24cf4fbfc2d096eb.jpg wwoooooooow !!!!!!!!! znalazłam na niego sposób... polowanie na rzucane kamyczki:cool3: [quote name='zuzolandia']http://images30.fotosik.pl/218/9cd3a6e6d8f0a7fb.jpg un zdaje sie pływa??? hmmmm.......moze zostaniesz straznikiem w jakims parku narodowym?? ......gdy wchodzilam do TPN ...to pan straznik kazał mi zostawic psa czyli Fruzie przed....bo wiadomo zakaz ........ale po cichu powiedzial mam se go wsadzic do plecaka co tez uczynilam niezwłocznie na uboczu hihihih...z Zuzolką taki numer by nie przeszedł......i tak se zwiedzilsmy trochu parku...ihhihihihi.......ale bym zabulila gdyby mnie tam z plecakowym psiurem przydybali ojjjjjjj......... buziolki kochana! :evil_lol:prawie pływa... ale nad techniką jeszcze trzeba popracować:lol: bardzo bym chciała, ale o taką pracę najtrudniej... za to postaram się za rok o jakiś staż w parku, może nawet tatrzańskim, bo w tym najłatwiej;) miałaś szczęście:) heh ja z Negrulem też bym nie przeszła niezauważona:razz: Zrobiłam sobie remanent psich zabawek i normalnie psiaki wszystkie zabawki już wykończyły:diabloti: nawet pluszowej piłce Negro wygryzł flaki:diabloti: nie pozostaje mi nic innego, jak pobuszować po sklepach internetowych, no bo jak by to miało być... dzieciaczki bez zabawek:roll::evil_lol: Quote
wiq Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 jeszcze trochę i będzie pruł jak motorówa w tej wodzie :evil_lol: hehe, u mnie z zabawkami to samo :evil_lol: piłek już nie ma, gryzaki rozwalone :roll: ale dostaną jeszcze jakieś przeze mnie robione, bo kasy nie mam :evil_lol: Quote
Dobcia Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='wiq']jeszcze trochę i będzie pruł jak motorówa w tej wodzie :evil_lol: hehe, u mnie z zabawkami to samo :evil_lol: piłek już nie ma, gryzaki rozwalone :roll: ale dostaną jeszcze jakieś przeze mnie robione, bo kasy nie mam :evil_lol: albo jak Hasan:evil_lol: hihihihi tego to nikt i nic nie powstrzymuje:lol: Zamówiłam se taki aporcik jak Ty masz, jeszcze jakieś drobiazgi i, że znalazłam sponsora, to i frisbee dla Haska:cool3: [quote name='Selket']CZeść ;) Psysłam w odwiedziny ;) Witam:loveu: To w takim razie podam herbatę:) ...w czasie deszczu... pies się nudzi... ...zabrałam oba czarnule na spacer... i... nie zdążyłam wrócić przed ulewą:diabloti: ...uwielbiam taką pogodę:diabloti: Quote
Od-Nowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 czasami dobre są takie wieczory, przyjść do ciepłego domu. Wypić kubasek kakao i obsychać powoli. A jeszcze jak ma się kominek to już w oógle nic innego nie trzeba robić jak tylko wyskakiwać-"zmakać"-obsychać :lol: A jak wygląda trop borsuka?? no staż koniecznie!! podobno łatwo się dostać do yellowstone park :razz: moja kuzynka tam pracowała i już po samych zdjeciach widać,że to raj :loveu: i wszędobylskie bizony, które zagradzały wejśćie do domu w którym mieszkali... poza czekaniem (godzinami!!) żeby sobie łaskawie poszły nie można było nic poradzić :evil_lol: opowiem kiedyś więcej ;) Quote
Dobcia Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 ogólnie podobna do psa, ale przednia bardziej wydłużona, widać pazurki, i ułożone są w bardzo charakterystyczny sposób, trójkami;) yellowstone... marzenie... ale od czegoś trzeba zacząć... w moim przypadku od dobrego przyłożenia się do angielskiego, bo w teorii jestem dobra, ale mam bariere językową i choć wszystko rozumiem nie umiem się odezwać:oops: miło by było kiedyś posłuchać... może przy kominku i kakao?;) Quote
wiq Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ależ się obkupiłaś :P a ja powyginałam cążki i połamałam grzebień do kompetu :loveu: ha, Tania, na zlot! :D będziesz nam bajać ;) Quote
Od-Nowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 eee, na zlot nie mam czasu :shake: i kominka też nie mam :shake: :lol: ale kakao zawsze się znajdzie :multi: więc zapraszamy Quote
Od-Nowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 minut-tak godzin- ostatecznie dni- NIEEEEEEEEEE urlop zaplanowaliśmy na wrzesień... Quote
Dobcia Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 wielka szkoda..... Negro nie należy do psów lubiących kociaki...:oops: byłoby ciężko wypić kakao, chyba że na klatce schodowej...:oops: no ale kakao możesz zabrać za sobą i wpaść posiedzieć przed moim kominkiem:lol: Quote
Od-Nowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 mogłyby pozwiedzać w tym czasie łazienkę :lol: Chyba,że zrobimy spacer w połowie drogi... prawie. W Lublińcu :evil_lol: tylko mnie do pociągu z dwoma psami nie wpuszczą :niewiem: Quote
Od-Nowa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ooo Dobciu, widzę że już Ci przenieśli!! Dogomania Forum > Rasy > Grupa 2 > Doberman > Galeria > Podpalańce dwa;) koniec foto-blogów bliski a co zrobią z kundelkami? przecież one nie należą do żadnej grupy Quote
Dobcia Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 To weźmiesz TZa:) ehhh ale to w sumie daleko.... ale wracając ze zlotu chyba jakoś tamtędy sie jedzie, nawet nie wiem... może dało by się to jakoś połączyć?:razz: Hasek się może poczuć doceniony;] dobek...phi...mnie to też zaskoczyło...czyżby koniec dogo był bliski.... nie chce...:( Quote
wiq Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Od-Nowa napisał(a): Chyba,że zrobimy spacer w połowie drogi... prawie. W Lublińcu :evil_lol: tylko mnie do pociągu z dwoma psami nie wpuszczą :niewiem: no proszę, idealne rozwiązanie!:multi: nie mam kominka, ale możemy zrobić ognicho:evil_lol: pokombinujesz i wpuszczą:eviltong: Quote
Recommended Posts