Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']a jakbys go tak po prostu sama ciachnęła?tzn bez ich zgody?

Szczerze mówiąc przyszło mi to do głowy....................... ale do lecznicy mam 6km, a moje prawo jazdy nieco sie oddaliło............ na pewno do ferii go nie zrobię, ale do wakacji powinnam się wyrobić.... ale nie chce nic planować, bo zwykle z takich planów nic nie wychodzi;) Pies jest mój, ale co z tego, jak samochód rodziców.... cóż... jak to sie mówi, pożyjemy, zobaczymy.....

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dobcia']Szczerze mówiąc przyszło mi to do głowy....................... ale do lecznicy mam 6km, a moje prawo jazdy nieco sie oddaliło............ na pewno do ferii go nie zrobię, ale do wakacji powinnam się wyrobić.... ale nie chce nic planować, bo zwykle z takich planów nic nie wychodzi;) Pies jest mój, ale co z tego, jak samochód rodziców.... cóż... jak to sie mówi, pożyjemy, zobaczymy.....
Ukradnij psa,samochód i kasę na kastracje :diabloti:

Posted

Dobry wieczór :)

Rinuś... nie namawiaj Jadzi do złego, z niej taka grzeczna kobitka jest :loveu:

Super zdjęcia, zwłaszcza Negri na lodzie ;)

http://images30.fotosik.pl/132/114e41cd4dfef5ae.jpg

I ten portrecik... :loveu: :loveu: :loveu:

Baw się dobrze - i niech 2008r. będzie jeszcze bogatszy we wrażenia, od tego, który właśnie się kończy! :)

Wyściskałam wszystkie bidy w schrn dzisiaj, zwłaszcza Różyczkę :loveu: Są nowe maluchy :( I psiak, któremu zmarł pan :( I mnóstwo kotów z kocim katarem :(

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Rinuś... nie namawiaj Jadzi do złego, z niej taka grzeczna kobitka jest :loveu:

haha grzeczna??zobaczymy jak dzisiaj będzie na sylwka grzeczna :diabloti:

Posted

Witajcie pierwszy raz w Nowym Roku!!!

[quote name='Rinuś']Ukradnij psa,samochód i kasę na kastracje

Wierzę w siłę perswazji;) przynajmniej jeszcze...

[quote name='anetta']
Ile futer w różnych wielkościach

ale wszystkie czarne;)

[quote name='Pimpek']Dobry wieczór

http://images28.fotosik.pl/131/b49d8136c6a54c79.jpg
Suuuuuuuuuper
http://images31.fotosik.pl/89/894e50cf6c9c83ab.jpg
Fajnie to wygląda
http://images34.fotosik.pl/89/af3a1e1f71938309.jpg
'kobieto, weź mi po oczach nie pstrykaj !'

Cześć:)
Dzięki!!!

[quote name='basia bonnie']http://images31.fotosik.pl/89/894e50cf6c9c83ab.jpg
Negro tańczy na lodzie
piękne...

Na szczęście tylko na mocny lód wchodzi, bo cienkiego i pękającego pod jego ciężarem unika;)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór

Rinuś... nie namawiaj Jadzi do złego, z niej taka grzeczna kobitka jest

Super zdjęcia, zwłaszcza Negri na lodzie

I ten portrecik...

Baw się dobrze - i niech 2008r. będzie jeszcze bogatszy we wrażenia, od tego, który właśnie się kończy!

Wyściskałam wszystkie bidy w schrn dzisiaj, zwłaszcza Różyczkę Są nowe maluchy I psiak, któremu zmarł pan I mnóstwo kotów z kocim katarem

Witam:)
Dziękuję za życzenia:loveu:

ehhh:-( gdy bawię sie z Hasanem to przypomina mi sie Róża... ona jest tak samo potężna a jednocześnie pieszczoszka, jak on... taka ślicznotka i tyle czasu jest już w schronie... nie wiem, co może zniechęcać do jej adopcji... może groźny wygląd?:-(

[quote name='Tina.Sara']Hej

Najlepsiejszego :loveu: śliczne foty :p

Dziękuję bardzo:loveu:

[quote name='Rinuś']haha grzeczna??zobaczymy jak dzisiaj będzie na sylwka grzeczna

Czyżbyś w to Kasiu wątpiła?:diabloti:

Byłam grzeczna:obrazic: nie upiłam sie do nieprzytomności, nie zgubiłam, nie przepadłam na kilka dni... byłam bardzo grzeczna:eviltong::evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']Uwielbiam te Twoje fotki

Dziękuję Marta:loveu:

Negruś nie najgorzej zniósł Sylwestra, zaszył się w najbezpieczniejszym, według niego miejscu i siedział tam... do rana... A gdzie? W kuchni pod stołem. I żadne smakole nie zmusiły go do wyjścia, nawet jak już sie uspokoiły wybuchu... ale cóż, jak mu tam było dobrze i bezpiecznie, to już trudno;) A przed wyjazdem mówiłam rodzicom, żeby go zamknęli do łazienki, bo tam nie ma okien, ale nie zdążyli... Ale dziś jak wróciłam do domu przywitał mnie radośnie i wylewnie, więc humor mu wrócił:)

Sylwestra spędziłam na krokowskim rynku i było niesamowicie:loveu: Świetnie coś takiego zobaczyć na żywo, przeżyć ale... nigdy więcej:evil_lol: Stałam blisko sceny, wiec miałam idealny widok ale kiedy trzeba było sie wydostać z tego tłumu... to już inna bajka;) Raczej nie przepadam za imprezami, ale czasem warto zrobić coś innego niż zwykle;)
Najbardziej zaskoczyła mnie scena, kiedy ktoś zemdlał/czytaj: za dużo wypił/ i trzeba było wezwać pomoc... Na szczęście stał blisko barierek, ludzie obok wskazywali Ibiszowi, ze trzeba wezwać pomoc, a ten przez mikrofon wezwał ochronę, która pomogła wydostać biedaka i ich poganiał, bo za chwile miały się skończyć reklamy...yyy no faktycznie, świetny powód:p:roll:

Mam kilka fotek, ale z komórki;)

Tutaj śpiewała Liszowska

prowadzący, czyli Ibisz, Dowbor i reszta;)

Budka Suflera

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']No właśnie Jadziu... jak balowałaś? :evil_lol:

Cześć Justynko:cool3:

[quote name='sota36']Witaj Jadwigo noworocznie!!!

Witaj Jolu:loveu:

a wracając do psiej tematyki...

malutki patyczek piesek sobie znalazł:evil_lol:

;)

Posted

Cześć w Nowym Roku :loveu:
kurcze szkoda,że u nas nie było czegoś takiego bo sama chętnie bym poszła w W Sylwka na taki koncert:)

a Negruąś śliczny jak zawsze:loveu:

Posted

Widzę, że Sylwester udany :) Na pewno zabawa była przednia :loveu: Tylko zastanawiam się, jak Ciebie, taką malutką tam nie zgnietli pod sceną... :evil_lol:

A dobi jest piękny, nie mogę się napatrzeć jak walczy z patykiem :loveu:

Posted

tez bym chciala kiedys byc na takiej wiekszej imprezce:evil_lol: wlasnie o tym wczoraj mamie mowilam dlaczego nie mozemy mieszkac w jakims duzym miescie zeby przynajmniej jakies koncerty fajne byly:evil_lol:

sliczne jak zawsze zdjecia Negrusia:loveu: :loveu:

Posted

Cześć:)

[quote name='Rinuś']Cześć w Nowym Roku
kurcze szkoda,że u nas nie było czegoś takiego bo sama chętnie bym poszła w W Sylwka na taki koncert

a Negruąś śliczny jak zawsze

Cześć Kasiu:)
U mnie też nic nie było... dlatego pojechałam do Krakowa;)
Dzięki;)

[quote name='eria']jeee budka suflera na żywo ! chciałabym posłuchać
ah te Negrusiowe portrety

Szczęśliwego Nowego Roku dla Was!

Moja mama ich bardzo lubi;) Ja tak trochę, zależy jaką piosenkę;)
Najbardziej podobało mi się jak śpiewał Wydra i BAJM:)

Dziękujemy i wzajemnie:loveu:

[quote name='wiq']dobrze znów Was widzieć
rób to prawko, bo mamy zaległy spacer!
moje stoi w miejscu

Wzajemnie:lol:
:evil_lol:przyjadę do Was, jak tatuś da mi autko:cool3: czyli muszę uwierzyć w cuda... i zdać ten egzamin za 8 tyg... aaaa co tam, łatwizna:diabloti: hihihi do 3 razy sztuka:siara:

[quote name='anetta']:hand:
Hhahah Ty też na imprezie pod chmurką

Hey!!!
Też, też:)

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Widzę, że Sylwester udany Na pewno zabawa była przednia Tylko zastanawiam się, jak Ciebie, taką malutką tam nie zgnietli pod sceną...

A dobi jest piękny, nie mogę się napatrzeć jak walczy z patykiem

Ooo tak, bardzo udany:) Byłam ze znajomymi a poza tym miałam prywatnego ochroniarza, więc przeżyłam imprezę bez szwanku:lol:
Tylko głowa bolała mnie wyjątkowo długo:diabloti: ale tak to jest, jak zwykle jest się abstynentem:razz:

[quote name='Marta_Ares']tez bym chciala kiedys byc na takiej wiekszej imprezce wlasnie o tym wczoraj mamie mowilam dlaczego nie mozemy mieszkac w jakims duzym miescie zeby przynajmniej jakies koncerty fajne byly

sliczne jak zawsze zdjecia Negrusia

Ale ja nie mieszkam w dużym mieście, a maleńkiej wiosce gdzieś na żywiecczyźnie;) u nas poza Tygodniem Kultury Beskidzkiej i czasami jakimś koncertem nic się nie dzieje, co ma nawet swoje plusy, bo zmusza ludzi do ruszenia sie gdzieś dalej:cool3:

Cieszę się, ze się podobają, bo mam ciąg dalszy:lol:

Ehhh i nie mam więcej fotek... trzeba sie jutro ruszyć na jakiś spacer z aparatem:evil_lol: