Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 fajne spacerkowe fotki:loveu: :loveu: :loveu: Ja ostatnio zakochalam sie belkach gronkach, po spotkaniach z maluchem Luizy i z jedna suczka z treningu, piekne i wspaniale psy:loveu: kolejna rasa dolancza do mojej listy: malamut, husky, amstaff, Onek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;) chyba bede musial duzy domek miec:roll: Quote
Ina&Fun Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Nam również było bardzo miło spotkać sie na spacerku po dłuższej przerwie :) Dziekuje za śliczne fotki mojego maleństwa :) Mam nadzieje, że następnym razem uda mi sie zabrać obie panny;) Negruś bardzo tęskni za Gapcią?:lol: Pozdrowienia od czarnulek:cool3: Quote
Dobcia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Marta_Ares']fajne spacerkowe fotki:loveu: :loveu: :loveu: Ja ostatnio zakochalam sie belkach gronkach, po spotkaniach z maluchem Luizy i z jedna suczka z treningu, piekne i wspaniale psy:loveu: kolejna rasa dolancza do mojej listy: malamut, husky, amstaff, Onek:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:;) chyba bede musial duzy domek miec:roll: To prawda, belgi są przepiękne:loveu::loveu::loveu: Ale Gapcia, jamniczka, urzekła mnie charakterem;) Przesłodki pieszczoch, ciągle rozdający buziaki. Trudno uwierzyć, ze w tak małym pyszczku mieści się tak długi język:evil_lol: Mnie się też marzy kilka psów, kiedyś tam... Najlepiej, jak zbudujemy sobie domy z gumy:cool3: Iwona dziękuję za zdjęcia:loveu: Na drugiej fotce jego mina mówi wszystko:evil_lol: Jasne, że tęskni! Ale popołudniowy porządny spacer wynagrodził mu, mam nadzieję, złamane serce:lol: Hasanek i nico speszony Negro;) przepraszam za jakość, ale mój braciszek nie ma talentu fotograficznego... i my;) i kilka fotek z wczoraj;) ;) Quote
Eriu Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Kurcze, tak patrzę zawsze na te spacerowe fotki i mi tylko szkoda, że od Was tak daleko :(. Ale jamnisia mnie urzekła :loveu: coś odkąd mam Bezę to mam słabość do tej rasy ;) :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 http://images30.fotosik.pl/132/00b74c0392910ad6.jpg piekne:loveu: :loveu: :loveu: uwielbiam takie klimaty:loveu: Quote
Bewarka Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 http://images33.fotosik.pl/90/edab1f1d2f9b5105.jpg Ta fotka jest na prawdę przeurocza :loveu: Quote
basia bonnie Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 http://images33.fotosik.pl/90/edab1f1d2f9b5105.jpg ta fotka wymiataaa :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Bry wieczór :loveu: "Dobcia" napisał(a): Mnie się też marzy kilka psów, kiedyś tam... Najlepiej, jak zbudujemy sobie domy z gumy:cool3: Żeby tylko Tobie... :evil_lol: Ja to mam już taka wizję - weimarek, husky, dobek, jakaś bida ze schroniska... nie mówiąc o kotach czy innych stworach... No zobaczymy :evil_lol: Śliczne zdjęcia :) W końcu widzę Hasanka :loveu: A na tym wspólnym zdjęciu... masz Jadziu taki przerażający wzrok :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='Eriu']Kurcze, tak patrzę zawsze na te spacerowe fotki i mi tylko szkoda, że od Was tak daleko :(. Ale jamnisia mnie urzekła :loveu: coś odkąd mam Bezę to mam słabość do tej rasy ;) :diabloti: Szkoda... Beza by się mogła wyszaleć z wujkiem Negrem:) Zawsze lubiłam jamniki, ale moja mama nie i nigdy nie chciała sie zgodzić na paróweczke;) [quote name='Marta_Ares']http://images30.fotosik.pl/132/00b74c0392910ad6.jpg piekne:loveu: :loveu: :loveu: uwielbiam takie klimaty:loveu: Dzięki:lol: [quote name='Tina.Sara']cudne foty :loveu: [quote name='Justys95']http://images33.fotosik.pl/90/edab1f1d2f9b5105.jpg Ta fotka jest na prawdę przeurocza :loveu: Bardzo sie cieszę, że się podoba:) [quote name='basia bonnie']http://images33.fotosik.pl/90/edab1f1d2f9b5105.jpg ta fotka wymiataaa :loveu: :loveu: :cool3::cool3::cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Bry wieczór :loveu: Żeby tylko Tobie... :evil_lol: Ja to mam już taka wizję - weimarek, husky, dobek, jakaś bida ze schroniska... nie mówiąc o kotach czy innych stworach... No zobaczymy :evil_lol: Śliczne zdjęcia :) W końcu widzę Hasanka :loveu: A na tym wspólnym zdjęciu... masz Jadziu taki przerażający wzrok :evil_lol: Hey:) Marzenia sie spełniają, tylko trzeba się baaardzo o to postarać:cool3: Tylko z takim stadem psów, to na dogomaniackie spacery będziemy sie musieć umawiać na jakimś porządnym bezludziu, żeby przypadkowi przechodnie zawału nie dostali:evil_lol: Mam przerażający wzrok, bo ja w ogóle jestem przerażająca, straszna i w ogóle trzeba się mnie bać:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Dobcia napisał(a): Hey:) Marzenia sie spełniają, tylko trzeba się baaardzo o to postarać:cool3: Tylko z takim stadem psów, to na dogomaniackie spacery będziemy sie musieć umawiać na jakimś porządnym bezludziu, żeby przypadkowi przechodnie zawału nie dostali:evil_lol: Mam przerażający wzrok, bo ja w ogóle jestem przerażająca, straszna i w ogóle trzeba się mnie bać:evil_lol: I tirami je będziemy tam zwozić :evil_lol: Taaa... blond upiorek :razz: Jedziesz Jadziu jutro do Żywca na spacery ze schroniskowcami? :) Quote
eria Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 http://images30.fotosik.pl/132/00b74c0392910ad6.jpg ahh te Wasze góry.................:loveu::loveu: nie mogę się napatrzec na Hasana jaki on potężny:loveu: Quote
Dobcia Posted December 29, 2007 Author Posted December 29, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Jedziesz Jadziu jutro do Żywca na spacery ze schroniskowcami? :) Niestety jutro nie mogę, bardzo żałuję, bo za tydzień też nie wiem, czy dam radę. Wymiziaj psiaki ode mnie;) [quote name='eria']http://images30.fotosik.pl/132/00b74c0392910ad6.jpg ahh te Wasze góry.................:loveu::loveu: nie mogę się napatrzec na Hasana jaki on potężny:loveu: ...a ile ma siły!!! Moim tatą rzucał od krzaczka do krzaczka, tak że myślał, ze byczka nie utrzyma:) Quote
Marta_Ares Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 no ja mam nadzieje ze marzenia sie spelniaja i moje sie spelnia i za kilka lat bede mogla sie pochawilc moim stadkiem tu na dogo:evil_lol: wiecej fotek poprosze:loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Dobcia napisał(a):Niestety jutro nie mogę, bardzo żałuję, bo za tydzień też nie wiem, czy dam radę. Wymiziaj psiaki ode mnie;) Z pewnością to zrobię :) :loveu: Quote
Rinuś Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 ooo Hasanek jaki sliczny :loveu:a on agresor że ma kaganiec?:razz: Quote
Eriu Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Bry wieczór :loveu: Żeby tylko Tobie... :evil_lol: Ja to mam już taka wizję - weimarek, husky, dobek, jakaś bida ze schroniska... nie mówiąc o kotach czy innych stworach... No zobaczymy :evil_lol: U mnie to samo, tylko, że TZ zabronił więcej niż 2 psów:angryy:. Jeden ma być jego, a drugi mój. A mnie się marzy takie małe stadko :loveu:. Co do ras to co chwilę mam fazę na inną, więc jeszcze nie zdecydowane :). A co do wujcia dobiego, to po chwili niepewności Beza z pewnością by go zaczepiała do zabawy :). Quote
Szarik Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Cześć Jadziu! Śliczne zdjęcia, dawno Negrusia nie widziałam, ale niedługo mam nadzieję zobaczyć go na żywo :) Oby tylko jeszcze śnigiem posypało, a tak się zapowiada :) Pozdrowienia! :loveu: Quote
Dobcia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 Cześć!!! [quote name='Marta_Ares']no ja mam nadzieje ze marzenia sie spelniaja i moje sie spelnia i za kilka lat bede mogla sie pochawilc moim stadkiem tu na dogo:evil_lol: wiecej fotek poprosze:loveu: Z przyjemnością będę sobie oglądać fotki Twojego stadka:cool3: Zaraz będzie więcej zdjęć;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Z pewnością to zrobię :) :loveu: :buzi: [quote name='Rinuś']ooo Hasanek jaki sliczny :loveu:a on agresor że ma kaganiec?:razz: Niestety tak, choć jak idzie sam na spacer, to bez kagańca ale z Negrem wolimy nie ryzykować;) Z resztą widać, ze Negro nie jest zachwycony jego obecnością, ale na spacerach jest spoko, nawet nie warczy na Dobka;) a mimo tych jego wyraźnych oznak dominacji za nic nie mogę przekonać rodziców na kastrację:shake: [quote name='Tina.Sara']dobry dzień :loveu: Cześć:lol: [quote name='Eriu']U mnie to samo, tylko, że TZ zabronił więcej niż 2 psów:angryy:. Jeden ma być jego, a drugi mój. A mnie się marzy takie małe stadko :loveu:. Co do ras to co chwilę mam fazę na inną, więc jeszcze nie zdecydowane :). A co do wujcia dobiego, to po chwili niepewności Beza z pewnością by go zaczepiała do zabawy . Ciekawe, czy mój TZ będzie lubił psy... eee na pewno, nie ma innej opcji:evil_lol: Wujcio dobi lubi być zaczepiany, bo sam jest raczej nieśmiały, nooo chyba że sie zakocha, jak było w przypadku Gapci... ale to już zupełnie inna bajka:cool3: [quote name='Szarik']Cześć Jadziu! Śliczne zdjęcia, dawno Negrusia nie widziałam, ale niedługo mam nadzieję zobaczyć go na żywo :) Oby tylko jeszcze śnigiem posypało, a tak się zapowiada :) Pozdrowienia! :loveu: Cześć Moniczko:) Już nie mogę sie doczekać, kiedy zobaczę wyrośniętego Szarika! A co do śniegu, to myślałam, że już dziś zacznie sypać, bo tak ciemno było.... ale nic z tego jak na razie;) kanapowy śpioch:loveu: Quote
eria Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 lód wyszedł prawie tak ślicznie jak Negro:cool3::loveu: Quote
Dobcia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 CHCIAŁAM WAM ŻYCZYĆ UDANEGO SYLWESTRA I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!:lol: Do zobaczenia za kilka dni;) Quote
Rinuś Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Dobcia']C Niestety tak, choć jak idzie sam na spacer, to bez kagańca ale z Negrem wolimy nie ryzykować;) Z resztą widać, ze Negro nie jest zachwycony jego obecnością, ale na spacerach jest spoko, nawet nie warczy na Dobka;) a mimo tych jego wyraźnych oznak dominacji za nic nie mogę przekonać rodziców na kastrację:shake: A co im przeszkadza wykastrowany pies? ale czekaj czekaj..Negra chcesz kastrować? Quote
Dobcia Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 [quote name='eria']lód wyszedł prawie tak ślicznie jak Negro:cool3::loveu: Dzięki:) chciałam jeszcze obfocić sople lodu, ale nie chciały ładnie wyjść... [quote name='Rinuś']A co im przeszkadza wykastrowany pies? ale czekaj czekaj..Negra chcesz kastrować? Nie, nie Negra a Haska, z Negrem nie mam żadnych problemów;) Wszystko im przeszkadza, że psa chce nie potrzebnie kaleczyć, że to i tak nic nie zmieni, że... bla bla bla.... I nic nie dało tłumaczenie, podsuwanie mądrych artykułów pod nos... efekt był, jakbym gadała do ściany:shake: Wiec po prostu przykładam sie do szkolenia Haska, bo to na prawdę pomaga;) Poza tym na spacery chodzi z Negrem i choć innych samców nie toleruje, to Negra ignoruje. A w ogrodzie też nie ma problemów, bo albo są puszczane na zmianę albo Hasek biega w części odgrodzonej, a sypia w kotłowni, do której Negro nie ma wstępu;) I w ten sposób jakoś sobie radzę, bo na kłótnie w sprawie kastracji z rodzicami nie mam już ochoty, bo to nie ma sensu:roll: Quote
Rinuś Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 [quote name='Dobcia'] Nie, nie Negra a Haska, z Negrem nie mam żadnych problemów;) Wszystko im przeszkadza, że psa chce nie potrzebnie kaleczyć, że to i tak nic nie zmieni, że... bla bla bla.... I nic nie dało tłumaczenie, podsuwanie mądrych artykułów pod nos... efekt był, jakbym gadała do ściany:shake: Wiec po prostu przykładam sie do szkolenia Haska, bo to na prawdę pomaga;) Poza tym na spacery chodzi z Negrem i choć innych samców nie toleruje, to Negra ignoruje. A w ogrodzie też nie ma problemów, bo albo są puszczane na zmianę albo Hasek biega w części odgrodzonej, a sypia w kotłowni, do której Negro nie ma wstępu;) I w ten sposób jakoś sobie radzę, bo na kłótnie w sprawie kastracji z rodzicami nie mam już ochoty, bo to nie ma sensu:roll: a jakbys go tak po prostu sama ciachnęła?tzn bez ich zgody? Quote
Recommended Posts