Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Szarik przed chwila mnie wyciągnął na spacer... Pospał godzinke i znów jak nakręcony, nawet Negro nie jest w stanie go zmęczyć ;)
My też dziekujemy za udany spacerek :loveu:
I z góry dziekujemy za zdjęcia.

Posted

Witamy cieplutko :)

Widzę, że rozpoczęłaś już fotorelację z dzisiejszego spaceru :) Moje fotki drzemią jeszcze w aparacie... ;)
Dziękujemy bardzo za spacer - ja za miłe towarzystwo, rozmowy i kupę śmiechu wywołaną wyczynami Negrusia i Szarika, a Gizmo za chwilkę samotności :evil_lol: No w końcu mogłam wymiziać ten piękny dobkowaty pyszczek :loveu:

Gizmo padł jak długi, choć o 19:00 zerwał cały dom na nogi - bo on przecież chce spacerować :)

Czekam na resztę zdjęć :)

sota36 napisał(a):
Gizmo archeolog!

Do Chin się niestety nie dokopał... ;)

Posted

Witajcie!!!

Niestety koniec wolnych dni... już jutro wracam do Krk... a tak mi się nie chce:roll: Ale już nie długo ferie:multi:
Po drodze kilkanaście zaliczeń, parę piekielnie trudnych egzaminów, ale kto by się zamartwiał drobnostkami:razz:
Tylko szkoda mi Dobcia zostawiać na dwa tygodnie, bo choć wiem, ze mu w domu będzie dobrze, to chciałam go jeszcze w tym semestrze zabrać ze sobą. Ale wiem, ze będę mieć bardzo napięty plan zajęć, mnóstwo nauki... ehhh... jak ten semestr się już skończy będzie tylko lepiej:)

[quote name='sota36']Gizmo archeolog!

Wykopaliska to bardzo relaksacyjne zajęcie, mające na Gizmunia zbawienny wpływ:loveu: Tak go pochłonęło wyszukiwanie minerałów w glebie, że nikt i nic nie mogło mu przeszkodzić:lol:

[quote name='Szarik']Szarik przed chwila mnie wyciągnął na spacer... Pospał godzinke i znów jak nakręcony, nawet Negro nie jest w stanie go zmęczyć
My też dziekujemy za udany spacerek
I z góry dziekujemy za zdjęcia.

Zdjęcia wysłałam już na pw;)
Szczeniaki, nawet te wyrośnięte, mają nieskończone pokłady energii:)

[quote name='Eriu']Witam
no tak kupa przyjaciół, a Gizmo ryje
Fajne stadko macie Też do Was kiedyś przyjade

Trzymam za słowo!:cool3:
Zawsze to Negro uchodził za tego, co nawet wśród suczek i tak zawsze wybierze kopanie... A tym razem nastąpiła niewyjaśniona przemiana, aż sama własnego psa nie poznawałam:lol: Tak się rozszalał z Szarikiem, że aż szkoda ich było rozdzielać... nooo choć Szarik był może innego zdania:evil_lol:

[quote name='wiq']ale z haska jest byk! ciekawe, czego to mix
rotta i ona chyba

Wam to fajnie.. z piesami na spacerki

Na moja oko to krzyżówka niedźwiedzia i łosia:diabloti: Ten byczek nie zdaje sobie sprawy ze swojej siły! Jak na mnie skoczył ostatnio jak niosłam mu kolacje, to całą karmę miałam na sobie:diabloti: Żeby piesiowi dogodzić, to polałam granulki ciepłym rosołkiem, który posłużył za pastę do podłogi w kotłowni:diabloti:
Delikatny jest , prawda? Jak słoń w składzie porcelany:evil_lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witamy cieplutko

Widzę, że rozpoczęłaś już fotorelację z dzisiejszego spaceru Moje fotki drzemią jeszcze w aparacie...
Dziękujemy bardzo za spacer - ja za miłe towarzystwo, rozmowy i kupę śmiechu wywołaną wyczynami Negrusia i Szarika, a Gizmo za chwilkę samotności No w końcu mogłam wymiziać ten piękny dobkowaty pyszczek

Gizmo padł jak długi, choć o 19:00 zerwał cały dom na nogi - bo on przecież chce spacerować

Czekam na resztę zdjęć

Cześć Justynko:)

Gizmulek był przekochany, taki skupiony za zadaniu wykopania czegoś cennego:loveu::lol: Nasze psy nas pewno jeszcze nie raz zaskoczą, tym razem zamieniły sie rolami; aż strach pomyśleć, co się wydarzy następnym razem:lol:
Negruś wczoraj dał sobie spokój z meczeniem mnie zabawami, ale dziś był jak nowo narodzony;)

[quote name='Marta_Ares']swietne fotki spacerowe

Dzięki:)

no to ciąg dalszy;)

Gizmunio:loveu: on i Szarik ślicznie wychodzili na zdjęciach, w odróżnieniu od mojego czarnulca, bo pogoda nie była najlepsza;)

Posted

Habi sprawdza, czego tam kumpel Gizmo tak intensywnie szuka:evil_lol:

rozbiegane towarzystwo:loveu:

chwila relaksu...

Nie wiem, kiedy znajdę czas na dogo, ale fot ze spaceru mam jeszcze całkiem sporo;)

Posted

Dobry wieczór :)

Jak znajdziesz chwilkę czasu to i ja bym o fotki prosiła :loveu:

W takich chwilach jeszcze bardziej się cieszę, że mam rudego psa... przynajmniej go widać na zdjęciach :evil_lol:

Świetne fotki, bardzo bardzo mi się podobają :loveu:

http://images28.fotosik.pl/136/72c5f374d7a9d207.jpg

I nawet gizmowa smycz się na zdjęcie załapała... :evil_lol:

Powodzenia w nauce! Na pewno dasz sobie radę! Trzymamy kciuki! :loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']http://images33.fotosik.pl/95/03877e4f04415cf3.jpg

swietne foteczka !!!!
ale fajny szpacerek mialyscie psioki szalaly widze hihihihihiihi

buzioleee

Mojej roślinki łaciatej;) mam słabośc do nakrapianych czy dwukolorowych roślinek;)

To prawda, spacerek był bardzo udany:lol:

[quote name='Marta_Ares']http://images33.fotosik.pl/98/6e1345b7a04d9011.jpg
swietne

Negro na chwile odpuścił Szarikowi:evil_lol:

[quote name='eria']ożesz w morde ! Twój dobeczek się kurczy !!!!!!!
albo Szarik (?) taki wyrośnięty

ogólnie jestem pełna podziwu że tu są same samce i się ze sobą zgadzają !! Z Kreonem byłaby już krwawa jatka

Szarik jest na prawdę olbrzymi:loveu: I piękny:loveu:

Negro jest bardzo zgodny, a i pozostałe psiaki się dogadały bez problemu, przy czym Gizmo, jedyny dominat, znał już wcześniej Habiego, a Szarika zna od szczeniaka;)

[quote name='wiq']subtelny Hasek

zazdroszczę Ci szczerze tego optymizmu

A co mi innego pozostało?:razz: optymizmu nigdy za dużo, z czegoś trzeba czerpac siłę do nauki;) na razie mam lenia, ale muszę go szybko przegonic, bo sesja zbliża sie wielkimi krokami:diabloti: 5 egzaminów, mmmmm super:diabloti:

[quote name='anetta']Buhahhahaa http://images33.fotosik.pl/98/6e1345b7a04d9011.jpg
popadali jak muchy

Pewnie!! Są ważniejsze rzeczy do roboty

...bieganie wyczerpuje:cool3:

taaa... na przykład dogo:cool3::loveu:

dobra, dobra.... zaraz wracam do książek:cool1: jeszcze chwilka...:p

[quote name='basia bonnie']http://images33.fotosik.pl/98/49b869e8e9a7c43e.jpg
bieganinaaa

...czyli to, co psiaki lubią najbardziej:lol:

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór

Jak znajdziesz chwilkę czasu to i ja bym o fotki prosiła

W takich chwilach jeszcze bardziej się cieszę, że mam rudego psa... przynajmniej go widać na zdjęciach

Świetne fotki, bardzo bardzo mi się podobają :loveu:

I nawet gizmowa smycz się na zdjęcie załapała...

Powodzenia w nauce! Na pewno dasz sobie radę! Trzymamy kciuki!

Bry wieczorek:)

Gizmunio przystojniak i tak cudnie wychodzi na zdjęciach:loveu:

Hehehe smycz weszła w kadr:evil_lol:

:buzi:

kolejna porcja foteczek;)

'no Szarik, kto jest teraz większy?'

Gizmunio nie wzruszony kontynuuje kopanie:loveu:

Negro, Szarik i Habi

Posted

ale mnie zaskoczył nowy tytuł! patrze sobie w panel użytkownika a tam jakiś temat , w którym nie pisałam.. a tu pod przykrywką nowości dwa staruchy siedzą :evil_lol:
sciskamy serdecznie!!

Posted

jeeeeee Dobcia !!! U kogo jak u kogo ale u Ciebie w życiu bym się nie spodziewała zmiany tytułu !!!! :crazyeye::crazyeye::loveu::loveu: