Jump to content
Dogomania

Posrebrzana Morka i podpalaniec Hasan:) Azuś [*] Negruś [*]

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie!!!

Jupi!!! Już jutro czwartek!!!:loveu: W końcu do domu:multi:

Muszę się pochwalic, ze zaliczyłam na czóreczkę pierwszy w tym semestrze egzamin a jutro mam ostatni kolos w tym roku.... cudowna perspektywa:lol:

Piątkowym egzaminem jak na razie się nie denerwuje...

Negruś w domu handluje czym popadnie; mama mówi, że chodzi za wszystkimi i z entuzjazmem wymienia różne znaleziska i zabawki na smakołyki:evil_lol:

Poza tym nie długo będę miec kota, tylko na kilka dni, najdłuzej do Nowego Roku, ale o tym może napisze następnym razem, bo muszę jeszcze obmyślec szczegóły ;)

[quote name='BBeta']Pazurki niczego sobie :cool3:

Najlepiej na różowo :diabloti:

Nigdy w życiu:obrazic: psy z całej wsi by mi psa wyśmiały:diabloti:

[quote name='Tina.Sara']fajne pazurki... :cool3:

hej :loveu:

Hey Karolina!!! Ależ ja Cię dawno nie widziałam:cool3:

[quote name='Od-Nowa']raz an 4 ciąże??? przechlapane!!!!
a jak to to wygląda w ogóle??

...zależy dla kogo:p

...moje są bardziej łaciate;)

[quote name='Marta_Ares']Witam;)
widze ze Negro jakie smakolyki zajada :evil_lol: :loveu: :loveu:

:multi:
...żarłoczek:lol:

;)

Posted

Ale Ci zazdroszczę z tym kotkiem :D :loveu: koniecznie proszę o relację zdjęciową. Wogóle witam po długiej przerwie i trzymam kciuki za egzamin :).

Posted

Jak miło być w domu... z moimi futerkami, ale sie stęskniłam za dobeczkiem:loveu:

ale......
.
.
.
.
...no i nici.... nie zdałam:oops::placz::angryy:

A rano tak było dobrze na placu, a potem w drodze na egzamin i co? 5cm przed linią w 'kopercie' zatrzymałam samochód... kurde o 5cm się rzucać:placz:

Potem z wielką łaską egzaminator pozwolił mi zaliczyć ruszanie z ręcznego... jak miło z jego strony:cool1: Nawet zapytał, czy nie chciałabym zaczekać i pojeździć po drodze, oczywiście egzamin miałam już oblany, a ze mój instruktor miał mnie zawieść do Żywca wraz ze znajomą /która, dla odmiany też nie zdała.../, to podziękowałam i sobie poszłam...

Kurcze... ja już wszystko bym przeżyła, bo to nic... będą inne okazje, ale żeby o 5cm się rzucać? I 10 tygodni czekać na następny!? To okropnie dobijające:placz: a poza tym, jak nie zdam teraz, za 3 razem, to muszę zaczynać od początku... wykupić 5godz. jazd doszkalających, zdawać znów teorie, bo minie już pół roku... Na pewno się nie poddam, ale jejjjj aż sie odechciewa:shake:

Tak strasznie mi sie nic teraz nie chce...
Ale choć mamy śnieg na święta... a rano było -12stopni;) i chyba zaraz wezmę Negra na porządny spacer, bo sobie miejsca nie umiem znaleźć:roll:

Dziękuję za życzenia i kciuki:loveu:

...na razie jeszcze mam starsze zdjęcia...

rozpuszczają mi psa:mad:

Posted

A moim zdaniem to dobrze, że tak trudno teraz zdać. Oczywiście nie mam na myśli Ciebie, chodzi mi o ogólną sytuacje na drogach, takie barany jeżdżą po ulicach, że ręce opadają :shake:

Ale dasz rade, do 3 razy sztuka ;)

Posted

BBeta napisał(a):
A moim zdaniem to dobrze, że tak trudno teraz zdać. Oczywiście nie mam na myśli Ciebie, chodzi mi o ogólną sytuacje na drogach, takie barany jeżdżą po ulicach, że ręce opadają :shake:

Ale dasz rade, do 3 razy sztuka ;)

Taaa... wymuszanie pierwszeństwa, wyprzedzanie na 'trzeciego', jazda bez świateł, parkowanie na dwóch miejscach na raz... to niestety codzienność:shake:
Ale ja na pewno nie będę aż tak złym kierowcą, bo po tylu doszkoleniach czegoś na pewno się nauczę;)

A w poczekalni zgadałyśmy się z chłopakiem, który zdawał po raz... 18!:crazyeye:
Czy zdał to nie wiem, bo straciłam go potem z oczu...

Byłam z dobim w ogródku wybiegać go z piłką, ale zmarzlina jedna po 10 min pakował się z powrotem do domu:shake::evil_lol:

Posted

[quote name='eria']kurcze szkoda tego prawka....
Ale do trzech razy sztuka- zdasz napewno :cool3::loveu:

ale gafę u mnie strzeliłaś :diabloti:

Wiem...:oops: wstyd... cyferki mi się mylneły:oops:
...ale juz sie uspokoiłam, będę sie pilnować, żeby innych gaf nie strzelać:cool3:

Ehhh kiedyś zdam, ale co się stresu najem, to moje:shake: przez to prawko ze dwa lata z życia strace:diabloti:

Skończyłam ubierać choinkę:loveu:

Posted

wow ale macie ogród! czy to fototapeta??:cool3:

Dobciu nic a nic się nie martw!! odpocznij i do boju! to czysta loteria, nie zależnie od uumiejętności niestety!
koleżanka zdawała 5 razy.nie brała ani jednej dodatkowej jazdy pomiędzy każdym egzaminem. i za 5 razem zdała. a nie jeżdziła lepiej.wręcz przeciwnie. to banda konowałów...

a tak już z milszej strony to poproszę o zdjecie choineczki!!
(bo my w tym roku nie mamy)

Posted

[quote name='Marta_Ares']Hejka Jadziu nastepnym razem napewno bedzie lepiej, nie ma co sie przejmowac;)

Sliczne zdjecia, Negro ma piekna sylwetke:loveu:

ehhh nie umiem sie nie przejmować, bo za bardzo mi zależy;) ale spędziłam na placu 20min, a to całe 10 więcej niż ostatnio:evil_lol:
Dziękuję:loveu:

[quote name='Od-Nowa']wow ale macie ogród! czy to fototapeta??:cool3:

Dobciu nic a nic się nie martw!! odpocznij i do boju! to czysta loteria, nie zależnie od uumiejętności niestety!
koleżanka zdawała 5 razy.nie brała ani jednej dodatkowej jazdy pomiędzy każdym egzaminem. i za 5 razem zdała. a nie jeżdziła lepiej.wręcz przeciwnie. to banda konowałów...

a tak już z milszej strony to poproszę o zdjecie choineczki!!
(bo my w tym roku nie mamy)

Dziękuję za świąteczne życzenia:loveu::buzi:

To niestety tylko fototapeta, ale taki ogród mi się marzy:cool3:

Nie wyobrażam sobie nie mieć dodatkowych jazd, bo za długie są przerwy między egzaminami;) a poza tym nie ma to jak samemu się zawieść na egzamin, nie zdać go, i samemu się odwieść do domu:evil_lol:

Dlaczego nie macie choinki???
A swoją już obfociłam, z Negrusiem na pierwszym planie, ale brat ze swoim laptopikiem wraca w nocy, więc fotki będą jutro;)

[quote name='Rinuś']Cześć :loveu:

jeszcze tutaj wrócę z życzeniami :evil_lol:

Hey:)
Zapraszam w me skromne progi:cool3:

[quote name='despera']Witamy się świątecznie:x-mas: Dobciu nie przejmuj sie prawkiem, mało kto zdaje za pierwszym razem, moja kuzynka zdała za 9...:diabloti:
http://images24.fotosik.pl/124/3f6d23b45f983180.jpg cudna fotka:loveu:
Mój Nes tez jest rozpuszczany, chociaż jak ja jestem w domu to rodzice sie hamują:evil_lol:
Podpisuję sie pod Od-Nową, pochwal sie choineczką:lol:

Witam:loveu:
Mój to był drugi raz, nie długo zostanę weteranem w tej dziedzinie:diabloti:

Hehehe to nie ja robiłam fotki żebraka, mnie wtedy nie było, bo przy mnie też sie rodzinka hamuje:lol:

[quote name='marmara_19']oo ale dawno mnie tu nie bylo.... ahh prawko... ja zdalam za 2 razem ponad 2 lata temu.. moja siostar niedawno 2 raz oblala... wiec spokojnie;) jakies aktualne zdjecia Negra sa??:>

Cześć:)
Ale Ci dobrze, też bym już chciała mieć prawko!!!
Już jutro powinny być aktualne zdjęcia, a poprzednie są sprzed 2 tygodni;)

WESOŁYCH ŚWIAT :loveu:
[SIZE=2]

:tree1:

Posted

Zdrowia szczęścia, pomyślności,
nie połykaj z karpia ości,
nie jedz bombek, nie pal siana
jedz pierogi, lep bałwana,
a w sylwestra pij do rana.
Wszystkiego najlepszego :) i na pewno uda się zdać w przyszłym roku :).

Posted

Świąt prawdziwie świątecznych,
ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz,
pachnących choinką, jaśniejących pierwszą gwiazdką,
co daje nadzieję na następny rok.
Świąt wypeł
Świąt prawdziwie świątecznych,
ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz,
To właśnie tego wieczoru,
gdy mróz lśni, jak gwiazda na dworze,
przy stołach są miejsca dla obcych,
bo nikt być samotny nie może.