Od-Nowa Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 sam rozpakowywał? no jaki zdolny chłopak! dobrze,że sobie też innych nie pootwierał... a swięta minęły tak szybko... zaraz sylwester i nowy rok.....a potem bim bam bom..... przeleci kolejny..:placz: Quote
Eriu Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Heheh, kto go tam wie, może resztę też zagarnął, tylko Jadzi głupio mówić, że prezentu nie ma, bo Negruś pozabierał :D. Quote
Dobcia Posted December 27, 2007 Author Posted December 27, 2007 Witajcie:) [quote name='basia bonnie']Hej Jadziu http://images31.fotosik.pl/88/593748a34dab2284.jpg Negro dorwał się do sznurka, pewnie teraz to jego ulubiona zabawka Chwilowo ją uwielbia, ale piłeczkę zdążył już przeżuć i teraz tylko zwisa ze sznurka:evil_lol: [quote name='eria']niezwykły nastrój ma zdjęcie przy kominku !!!! strasznie mi się podoba !! Negro widzę zadowolony z zabawki Bardzo lubię jak się pali w kominku, a Negro mimo że ogniska nie lubi, to przy kominku się grzeje:lol: No ba! a spróbowałby nie być zadowolonym!:mad::evil_lol: [quote name='sota36']Jeeeeee, zabawka pod kolor ...psa!!!!!! A foty kominkowe - rewelka! Dzięki:lol: [quote name='Cerber']ho ho ho witam was kochani... ja jak zwykle na szarym końcu ze wszystkim... ehhh niestety problemy z kompem i brak czasu uniemożliwiły odwiedziny w różnych galeriach... mam nadzieję, ze święta spokojnie mijają... Pozdrawiamy serdecznie :* Miło Cię widzieć:loveu: [quote name='anetta'] Ale zadowolony! Dostał pyszności i zabaweczke Należy mu się od czasu do czasu jakaś rozpusta:cool3: [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór Jadziu Zdjęcia są naprawdę świetne, widać, że Negri zadowolony z prezentu http://images31.fotosik.pl/88/abecddd3dc131fab.jpg A to zdjęcie po prostu piękne, szkoda, że trochę rozmazane - piękny kominek, piękny pies... ah Pozdrawiamy cieplutko i zapraszamy do Bielska, póki śnieg... ;) Mam nadzieję, że był zadowolony;) Wybieramy się do Bielska, bo już dawno Gizmunia nie widziałam; koniecznie trzeba to zmienić:) [quote name='Od-Nowa']sam rozpakowywał? no jaki zdolny chłopak! dobrze,że sobie też innych nie pootwierał... a swięta minęły tak szybko... zaraz sylwester i nowy rok.....a potem bim bam bom..... przeleci kolejny.. Zawsze sam rozpakowuje swój prezent;) Nie trzeba mu nawet pomagać, co najwyżej tylko potem posprzątać te drobniutkie papierki, które ma zwyczaj naprodukować:diabloti: A ja sie bardzo cieszę, że ten rok już prawie sie skończył;) Nigdy w życiu nie miałam gorszego...... ale za kilka dni Sylwester, a w następnym już będzie tylko lepiej;) [quote name='Eriu']Heheh, kto go tam wie, może resztę też zagarnął, tylko Jadzi głupio mówić, że prezentu nie ma, bo Negruś pozabierał . :evil_lol: każdy szybko zabierał swoje paczki, nawet jak by bardzo chciał coś zwędzić, to by nie zdążył:evil_lol: W tym roku mieliśmy białe święta:loveu: te zdjęcia robiłam w wigilię;) Quote
basia bonnie Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 no śnieg był we wigilie :) http://images33.fotosik.pl/88/677f7fd82fb2aed4.jpg patycek :evil_lol: :loveu: Quote
Eriu Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Ale Wam zazdroszczę, ja to takie ochłapy tego śniegu. Jaki ładny kontrast na tych zdjęciach - bielutki śnieżek i czarniuśki Negrul http://images23.fotosik.pl/130/0870b2cb96c43a87.jpg A tu to jak taki posąg :). Quote
zuzolandia Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Witam poswiatecznie Jadziulko;-).... J atez mialam w tym roku sniezne swieta hihihihihi Piekny ten kominek macieeee ..........uwielbiam takie klimatyyy.........dlaczego sie w gorach nie urodzilam ......... Moje dziewczyny tez same rozpakowywaly prezenty hihii wstawie foteczki u siebie jak tylko pozmniejszam ;-) buzioleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Dobry wieczór :) [quote name='Dobcia'] Wybieramy się do Bielska, bo już dawno Gizmunia nie widziałam; koniecznie trzeba to zmienić:) My też się stęskniliśmy :loveu: http://images32.fotosik.pl/88/00c46270b4c09f15.jpg Jadziu, Negro wygląda tu jak zagłodzony szczeniaczek... co Ty z tym psem robisz :shake: :evil_lol: :loveu: A na dwóch ostatnich zdjęciach jakbyś go wkleiła do jakiegoś śnieżnego krajobrazu... :) Pięęękny dobi :loveu: Czyżby dziury schowały się pod śniegiem i musiał przerzucić się na patyki? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 27, 2007 Posted December 27, 2007 Wy chociaż mieliście śnieg bo ja u nas jeszcze w ogóle w tym roku nie widziałam :shake: Quote
Od-Nowa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 :lol: rzeczywiście! źrebolek, tylko z odmienną pasją patyczkową... Quote
Pimpek Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 http://images32.fotosik.pl/88/00c46270b4c09f15.jpg O... Negro śliczny, bez obroży ?:razz: Happy New Year :eviltong: Quote
Dobcia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Dobry wieczór:) Nie wiem, jak u Was, ale ja chciałam weść na dogo jakieś pół godziny temu i wyskoczył mi błąd... myślałam, że znów jakaś awaria, ale teraz już nie mam problemów;) Śnieg był i nadal jest;) Pinczerko, Negro wcalenie nie odzwyczaił się od wykopalisk, tylko teraz urozmaica sobie spacery bieganiem z patykiem:cool3: A dziś dobek mi się zakochał!:evil_lol: i to ze wzajemnością! ...w tej oto ślicznej jamniczce:cool3: na specerze byliśmy jeszcze z Febe, szczeniaczkiem owczarka belgijskiego:loveu: prześliczny misiu:loveu: Mam tylko kilka zdjęć, bo potrzebowałam wszystkich rąk do utrzymania zakochanego psa:evil_lol: ale coś tam udało mi sie zrobić:cool3: A jak? ano sposobem! Przypiełam Negra do płotu i obfociłam śliczne dziewczynki:loveu: a ile się wtedy Dobi napłakał, to tylko nasze uszy wiedzą:evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 jakie puchate śliczności!!!!!:loveu::loveu::loveu: nowy sąsiad Dobciucha! będziecie częsciej razem chodzić? Quote
sota36 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ile sniegu! U nas to tyle, co kot naplacze ... Ale "Zjazd Gwiazd"! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Dobry wieczór :) Ale piękne zdjęcia! :loveu: Widzę, że Negruś staje się towarzyskim psiakiem... :) Jamniczka piękna :loveu: Zresztą jak szczeniaczek :) Czy ma jakieś powiązanie z Twoją koleżanką, która miała suczkę owczarka belgijskiego i spacerowałyście razem? ;) Melduję, że u nas śnieg również trzyma ;) Zapowiadają znów opady :roll: Quote
Dobcia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='Od-Nowa']jakie puchate śliczności!!!!!:loveu::loveu::loveu: nowy sąsiad Dobciucha! będziecie częsciej razem chodzić? Febe jest córką Funny, z którą już nie raz byliśmy na spacerze;) Tak dla przypomnienia... Mam nadzieję, że jeszcze bardzo wiele razy będziemy razem chodzić na wspólne spacery:) Śnieg jest i to całkiem sporo nawet;) Hehehe Negro dziś był aż za barzdo towarzyski;) Myślałam że mi wyrwie rękę ze stawu, tak go wzieło na amory:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Wiedziałam, że się nie pomyliłam :diabloti: :razz: Quote
basia bonnie Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 a Funny to piesek tej dziewczyny, z którą bylyście na wystawie w Ustroniu ? :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Wiedziałam, że się nie pomyliłam :diabloti: :razz: Co za pamięć:loveu: Bo to nie data...:cool3::evil_lol: basia bonnie napisał(a):a Funny to piesek tej dziewczyny, z którą bylyście na wystawie w Ustroniu ? :loveu: :loveu: tak:fadein: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Dobcia napisał(a):Co za pamięć:loveu: Bo to nie data...:cool3::evil_lol: Ci... :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 ohh, czyli z moją pamięcią jeszcze nie jest tak źle :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dobcia Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiii:evil_lol: Fancia jest śliczna, to nie łatwo ją zapomnieć:) I ma dziewczynka charrrakter! Jak warkła na Negra, to cały spacer nie wciskał nosa, gdzie nie wolno:diabloti: a Gapcia i dobek zapomnieli, że dzieli je jakieś 35 kilogramów różnicy wagi i dali się ponieść:evil_lol: a wystarczyło, żeby maleńka dała mu kosza... cóż... miłość nie zna granic:evil_lol: Tylko moje kości dawały o sobie znać, heh mam już swoje lata:evil_lol: a dokładniej to spadłam ze schodów jeszcze w wigilię, a bolą do tej pory:razz: tak to jest, jak się nie patrzy pod nogi, tylko myśli nie wiadowo o czym:evil_lol: Ale spacerek był bardzo udany:loveu: Negro padł i spał chyba ze 3 godziny;) Quote
Recommended Posts